Magazin Haberler

Magazin Haberler

Son dakika magazin haberler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan magazin haberler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını magazin haberler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Magazin Haberler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan magazin haberler gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.398 magazin haberler haberi bulunmuştur. Tüm magazin haberler haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yonca Evcimik gençlere taş çıkarıyor! 'Yaşım 60 ama ruhum ergen'
Yonca Evcimik gençlere taş çıkarıyor! 'Yaşım 60 ama ruhum ergen' 'Abone' ve 'Kendine Gel' gibi popüler albümlere imza atan Yonca Evcimik, geçtiğimiz günlerde 60 yaşına girdi. Ünlü popçuya, dansçıları Ankara'da verdiği konserde sürpriz yaptı.
21.09.2023 Magazin
Yonca Evcimik 60. yaşını bikinili pozuyla kutladı! “İyi ki doğmuşum”
Yonca Evcimik 60. yaşını bikinili pozuyla kutladı! “İyi ki doğmuşum” 90'lı yıllara damgasını vuran, Çılgın Bediş karakteriyle hafızalara kazınan şarkıcı Yonca Evcimik, 60. yaşa özel pozlarını sosyal medya sayfasından paylaştı.
17.09.2023 Magazin
Engin Öztürk'ün milyonluk aracı kıskandırdı!
Engin Öztürk'ün milyonluk aracı kıskandırdı! 'Fatmagül'ün Suçu Ne?' dizisi ile çıkış yakalayan ardından 'Muhteşem Yüzyıl', 'Yüksek Sosyete', 'Diriliş: Ertuğrul' ve 'Doğduğun En Kaderindir' gibi projelerde rol alan Engin Öztürk, Çeşme tatilinden sonra İstanbul'a döndü. Oyuncu yeni aracıyla Nişantaşı turu attı.
16.09.2023 Magazin
Zeynep Alkan yatak fotoğrafıyla büyüledi
Zeynep Alkan yatak fotoğrafıyla büyüledi Ünlü oyuncu Hamdi Alkan'ın kızı Zeynep Alkan, sosyal medya hesabından paylaştığı yatak pozuyla takipçilerini kendine hayran bıraktı.
2.01.2019 Magazin
Eda Taşpınar Haliç'te ter atıyor!
Eda Taşpınar Haliç'te ter atıyor! Sosyetik güzel Eda Taşpınar, yaz kış demeden spora devam ediyor.
27.12.2018 Magazin
Gökçe Akyıldız'dan 'hamilelik' iddialarına yanıt!
Gökçe Akyıldız'dan 'hamilelik' iddialarına yanıt! '2. Sayfa'ya konuk olan oyuncu Gökçe Akyıldız, kendisi hakkında ortaya atılan "Evlenmeden önce hamile kaldı" iddialarına açıklık getirdi.
26.12.2018 Magazin
Tuğba Ekinci yeni sevgilisi Mustafa Kazar'la görüntülendi
Tuğba Ekinci yeni sevgilisi Mustafa Kazar'la görüntülendi Şarkıcı Tuğba Ekinci (42) yeni sevgilisi Mustafa Kazar'la (30) el ele görüntülendi.
12.12.2018 Magazin
Tuğba Ekinci'den Mustafa Ceceli çıkışı
Tuğba Ekinci'den Mustafa Ceceli çıkışı Ünlü şarkıcı Tuğba Ekinci, eşinden ayrılıp yeni bir ilişkiye başlayan Mustafa Ceceli için çarpıcı bir yorumda bulundu
3.06.2017 Magazin
Tülin Şahin'le Memet Özer neden boşandı?
Tülin Şahin'le Memet Özer neden boşandı? Ünlü mankenle evliliğini bitiren Memet Özer boşanmalarıyla ilgili ilk kez konuştu
3.06.2017 Magazin
Coşkun Sabah: Bende mal çok
Coşkun Sabah: Bende mal çok Geçtiğimi gün boşanan sanatço Coşkun Sabah kendi istediğyle yüklü miktarda taminat ödedi
19.05.2017 Magazin
Sinem ve Kenan'ın oturacağı ev belli oldu
Sinem ve Kenan'ın oturacağı ev belli oldu Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu, 14 Mayıs'taki Cunda Adasındaki nikahları için gün sayıyor...
8.04.2016 Magazin
Mustafa Topaloğlu'ndan 'kaş' açıklaması
Mustafa Topaloğlu'ndan 'kaş' açıklaması Mustafa Topaloğlu'nun imaj değişikliğinin nedeni ortaya çıktı.
6.04.2016 Magazin
Ekranlara dönüyor
Ekranlara dönüyor Müjdeyi kendi verdi
6.04.2016 Magazin
İmirzalıoğlu'na pantalon bulamazdım
İmirzalıoğlu'na pantalon bulamazdım Uğurkan Erez'den bomba açıklama
5.04.2016 Magazin
Meryem Uzerli sevgilisiyle el ele görüntülendi
Meryem Uzerli sevgilisiyle el ele görüntülendi Meryem Uzerli ve sevgilisi Alp Özcan, ilk kez el ele görüntülendi.
4.04.2016 Magazin
Gonca Vuslateri'den bir 'Manik Serçe'
Gonca Vuslateri'den bir 'Manik Serçe' Benzersiz karakterleri, oyunculuk performansları ve samimiyeti ile sanat dünyasının en sevilen isimlerinden Gonca Vuslateri kalbinden dökülenleri kalemine aktararak benzersiz bir kitaba imza attı: “Manik Serçe”…
30.03.2016 Magazin
Yavuz Bingöl ve Öykü Gürman neden boşanıyor?
Yavuz Bingöl ve Öykü Gürman neden boşanıyor? Yavuz Bingöl ve Öykü Gürman'ın boşanma sebebi belli oldu.8 ay öne evlilikleri büyük yankı uyandıran Yavuz Bingöl ve Öykü Gürman'ın boşanma kararı alması magazin gündemine bomba gibi düştü. Öykü Gürman geçen hafta Yavuz Bingöl'e boşanma davası açtı.İşte Yavuz Bingöl ve Öykü Gürman'ın boşanma sebebi.
28.03.2016 Magazin
Aşk Yeniden için 20 yıl bekledim
Aşk Yeniden için 20 yıl bekledim Esin Gündoğdu'yu çoğumuz Aşk Yeniden'deki Ayfer karakteriyle tanıyoruz ama onun çok uzun zamana yayılan bir oyunculuk geçmişi var...
26.04.2015 Televizyon
İbrahim Tatlıses'in ameliyat sonrası ilk fotoğrafı
İbrahim Tatlıses'in ameliyat sonrası ilk fotoğrafı İdo Tatlıses, babası İbrahim Tatlıses'in ameliyat sonrası ilk fotoğrafını yayınladı.
1.04.2015 Magazin
Ayşe Hatun Önal ile Cem Yılmaz'ın ayrılık nedeni belli oldu
Ayşe Hatun Önal ile Cem Yılmaz'ın ayrılık nedeni belli oldu İlişkileri magazin gündemini sarsmıştı
4.02.2015 Magazin
'Ailem bu sahneleri çok sevdi!'
'Ailem bu sahneleri çok sevdi!' Hollywood'un son dönemdeki yükselen yıldızlarından Shailene Woodley, başrollerini Thomas Jane ve Eva Green ile paylaştığı White Bird In A Blizzard adlı filmin sevişme sahneleri hakkında konuştu...
3.02.2015 Magazin
Yine bir Nihat Doğan klasiği
Yine bir Nihat Doğan klasiği "Biz memleketimizin metrosuna bile hastayız"
19.01.2015 Magazin
Helin Avşar gönlünü ona kaptırdı
Helin Avşar gönlünü ona kaptırdı Helin Avşar gönlünü armatör Selim Yerebakan’a kaptırdı. Sevgililer bir gece kulübü çıkışında yakayı ele verdi.
19.01.2015 Magazin
Şeyda Coşkun'dan doğacak bebeğine ilginç isim
Şeyda Coşkun'dan doğacak bebeğine ilginç isim Şeyda Coşkun'dan doğacak bebeğine ilginç isim
2.01.2015 Magazin
Usta isimden şok sözler!
Usta isimden şok sözler! Ünlü oyuncu Burak Özçivit buna çok bozulacak
6.12.2014 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Magazin Haberler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki magazin haberler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.