Mabeyn Köşkü

Mabeyn Köşkü

Son dakika Mabeyn Köşkü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mabeyn Köşkü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mabeyn Köşkü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mabeyn Köşkü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mabeyn köşkü gelişmeleri de dahil olmak üzere 85 mabeyn köşkü haberi bulunmuştur. Tüm mabeyn köşkü haberleri aşağıda listelenmiştir.
ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Sullivan ile Ukrayna Devlet Başkanlık Ofisi Başkanı Yermak İstanbul’da
ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Sullivan ile Ukrayna Devlet Başkanlık Ofisi Başkanı Yermak İstanbul’da Beyaz Saray tarafından yapılan açıklamada, ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan’ın İstanbul’da Ukrayna Devlet Başkanlık Ofisi Başkanı Andriy Yermak ile bir araya geldiği aktarıldı.
2.10.2022 Siyaset
İbrahim Kalın, ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Sullivan ile görüştü
İbrahim Kalın, ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Sullivan ile görüştü Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Büyükelçi İbrahim Kalın, ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan ve Ukrayna Devlet Başkanlığı İdaresi Başkanı Andriy Yermak ile ayrı ayrı Mabeyn Köşkü'nde görüştü.
2.10.2022 Siyaset
Türkiye'den ABD ile kritik görüşme!
Türkiye'den ABD ile kritik görüşme! Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, ABD'li senatör Lindsay Graham ile görüştü. Görüşmede, Türkiye-ABD ilişkilerinin karşılıklı saygı ve anlayış temelinde, ortak stratejik çıkarların esas alındığı bir zeminde ilerlemesi gerektiği ifade edildi
2.07.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar: Türkiye'nin çehresini tamamen değiştireceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar: Türkiye'nin çehresini tamamen değiştireceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Beykoz Cam ve Billur Müzesi'nin açılışında konuştu. Erdoğan, ''Yatay mimariyi yaygınlaştırmak suretiyle Türkiye'nin çehresini orta ve uzun vadede tamamen değiştireceğimize inanıyoruz'' dedi.
9.04.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, ABD'nin Suriye Özel Temsilcisi Jeffrey  ile görüştü
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, ABD'nin Suriye Özel Temsilcisi Jeffrey ile görüştü Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü ve Büyükelçi İbrahim Kalın, ABD'nin Suriye Özel Temsilcisi James Jeffrey ve beraberindeki heyetle Mabeyn Köşkü'nde bir araya geldi.
28.08.2020 Siyaset
Kritik Suriye zirvesinin tarihi belli oldu!
Kritik Suriye zirvesinin tarihi belli oldu! Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Almanya, Fransa, İngiltere ve Türkiye arasında yapılacak Suriye zirvesinin 3-4 Aralık'ta Londra'daki NATO toplantısında yapılacağını açıkladı.
8.11.2019 Siyaset
Erdoğan, Malezya Halkın Adaleti Partisi Başkanı’nı kabul etti
Erdoğan, Malezya Halkın Adaleti Partisi Başkanı’nı kabul etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malezya Halkın Adaleti Partisi Başkanı Enver İbrahim’i kabul etti.
28.11.2018 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Putin'e hediye
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Putin'e hediye TürkAkım Projesi deniz bölümünün tamamlanma töreni Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Vilademir Putin'in katılımıyla gerçekleştirildi. Tarihi tören sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin'e bir hediye verdi.
19.11.2018 Siyaset
TürkAkım projesinde tarihi gün!
TürkAkım projesinde tarihi gün! TürkAkım Projesi deniz bölümünün tamamlanması nedeniyle düzenlen töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, projenin iki ülke arasındaki ilişkilerin seviyesini gösterdiğini söyledi. Erdoğan, "İlişkilerimizi diğer ülkelerin dayatmalarına göre belirlemedik" dedi. Putin ise Erdoğan'ın 100 milyar dolar ticaret hacmi hedefine "Çin ile başardık Türkiye ile neden olmasın" şeklinde destek verdi. Putin ayrıca konuşmasında projenin adı olan TürkAkım isminin Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından konulduğunu açıkladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, TürkAkım Projesi açılış töreni sonrasında Mabeyn Köşkü’nde bir araya geldi.İki lider 1 saat 15 dakika sürdü.
19.11.2018 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tanımadık, tanımayacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tanımadık, tanımayacağız Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ukrayna Devlet Başkanı Petro Poroşenko ile İstanbul'da yaptıkları ikili görüşmenin ardından ortak basın toplantısı düzenledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan burada yaptığı açıklamada Kırım'ın ilhak edilmesine değinerek: "Kırım'ın yasa dışı ilhakını tanımadığımızı ve tanımayacağımızı tekraren vurguladık." diye konuştu.
3.11.2018 Siyaset
Erdoğan ile Poroşenko görüştü
Erdoğan ile Poroşenko görüştü Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ukrayna Devlet Başkanı Poroşenko ile görüştü. İki lider daha sonra Mabeyn Köşkü'nde yapılan Yüksek Düzeyli Stratejik İş Birliği Konseyi Toplantısı'na başkanlık ediyor.
3.11.2018 Dünya
‘Emaneti daha ileri taşıyacağız’
‘Emaneti daha ileri taşıyacağız’ Başkan Erdoğan, 737. Söğüt Ertuğrul Gazi’yi Anma Şenlikleri nedeniyle yayınladığı mesajda, “Bu topraklarda Ertuğrul Gazi’nin temelini attığı emaneti, bizden sonraki nesillere daha ileriye taşıyıp teslim etmekte kararlıyız” dedi...
9.09.2018 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan Japonya Prensesi ile görüşüyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan Japonya Prensesi ile görüşüyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Japonya prensesi Akiko Mikasa'yı kabul etti.
9.09.2018 Gündem
Geçici olarak verildi korumaya alacağız
Geçici olarak verildi korumaya alacağız TBMM, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nın tahliyesi için yapılan itirazların yerinde olmadığını belirterek “Burayı zaten geçiçi olarak vermiştik. Tarihi binayı koruma altına alacağız” açıklamasını yaptı
22.06.2018 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hakan Fidan'ı kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hakan Fidan'ı kabul etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ı kabul etti.
20.04.2018 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yoğun diplomasi trafiği rakamlara yansıdı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yoğun diplomasi trafiği rakamlara yansıdı Cumhurbaşkanı Erdoğan dış politika konusunda geçen yıl devlet ve hükümet başkanlarıyla 171 telefon görüşmesi yaptı. Erdoğan Rusya lideri Putin ile 14 kez görüşürken ABD lideri Trump ile sadece 5 kez görüştü.
30.01.2018 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan Ruhani ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan Ruhani ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İranlı mevkidaşı Ruhani ile görüştü.
29.09.2021 Gündem
Almanya ve Türkiye arasında bir kriz daha!
Almanya ve Türkiye arasında bir kriz daha! Dünyaca ünlü Türk bilim adamı Prof. Dr. Fuat Sezgin Almanya’daki 45 bin kitabını Türkiye’ye getirmek istedi. Diplomatik girişimler sonucu, 30 bin kitap Türkiye’ye getirildi. Ancak Almanya, Frankfurt Havalimanı’nda el koyduğu 15 bin kitaba “ulusal kültür varlığı” bahanesiyle çıkış izni vermedi
29.09.2021 Gündem
Erdoğan elektrikli otobüsle Mabeyn Köşkü'ne gitti
Erdoğan elektrikli otobüsle Mabeyn Köşkü'ne gitti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mabeyn Köşkü'ne TEMSA tarafından yapılan elektrikli otobüsle gitti.
9.12.2017 Siyaset
Erdoğan'dan İstanbul'da sürpriz zirve!
Erdoğan'dan İstanbul'da sürpriz zirve! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Başbakan Binali Yıldırım ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ile Mabeyn Köşkü'nde yaptığı görüşme sona erdi. Görüşme yaklaşık 3 saat sürdü
12.11.2017 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cihangiri’yi kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cihangiri’yi kabul etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı Birinci Yardımcısı İshak Cihangiri’yi Mabeyn Köşkü'nde kabul etti.
20.10.2017 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan Yusuf Kalla'yı kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan Yusuf Kalla'yı kabul etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Endonezya Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yusuf Kalla'yı kabul etti.
20.10.2017 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Yabancı futbolcu sınırlaması olmalı"
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Yabancı futbolcu sınırlaması olmalı" Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mabeyn Köşkü'nde ATV, A Haber ve A News ortak yayınına katıldı. Gündeme dair önemli açıklamalar yapan Erdoğan, futbola da değindi. Erdoğan, "İşi bitmiş futbolcuların alınmasını doğru bulmuyorum" dedi.
15.09.2017 Futbol
Cumhurbaşkanı Erdoğan BP Grup CEO’su Dudley’i kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan BP Grup CEO’su Dudley’i kabul etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, BP Grup CEO’su Bob Dudley'i kabul etti.
29.09.2021 Gündem
Erdoğan, Sırbistan Cumhurbaşkanı Vucic ile görüştü
Erdoğan, Sırbistan Cumhurbaşkanı Vucic ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic ile görüştü.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Mabeyn Köşkü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mabeyn köşkü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.