Lüks Rezidans

Lüks Rezidans

Son dakika lüks rezidans haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan lüks rezidans ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını lüks rezidans haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Lüks Rezidans

haberleri sayfasında son dakika yaşanan lüks rezidans gelişmeleri de dahil olmak üzere 377 lüks rezidans haberi bulunmuştur. Tüm lüks rezidans haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kreş ve anaokulu fiyatları velileri şok etti! Üniversitelerle yarışıyor
Kreş ve anaokulu fiyatları velileri şok etti! Üniversitelerle yarışıyor Kreş ve anaokulu ücretleri, bu yıl üniversite fiyatlarını aşarak 500 bin TL’ye ulaştı. Hem çocuğun hem de ailenin zorlu görüşmelerden geçerek kabul edildiği bu okullarda, fahiş fiyatlara rağmen boş yer bulunamıyor.
19.08.2023 Ekonomi
İstanbul'da sahte ilaç operasyonu
İstanbul'da sahte ilaç operasyonu Gaziosmanpaşa'da vücut geliştirmek için kullanılan hormon ilaçları üretip, sattığı tespit edilen bir şüphelinin ev ve iş yerine yapılan baskında, 14 milyon TL değerinde çok sayıda hormon ilacı ele geçirildi. Şüpheli, tutuklandı.
6.06.2022 Yaşam
Samuray dehşeti! Katil Can Göktuğ Boz'un ilk ifadesi ortaya çıktı
Samuray dehşeti! Katil Can Göktuğ Boz'un ilk ifadesi ortaya çıktı Ataşehir'de hiç tanımadığı 28 yaşındaki Başak Cengiz'i yolda yürürken samuray kılıcıyla öldürdüğü iddiasıyla yakalanan üniversite öğrencisi Can Göktuğ Boz ifadesinde evden çıkarken birini öldürmeyi planladığını, erkeğin kendisine karşı koyma ihtimaline karşılık bir kadını öldürmeye karar verdiğini söylediği öğrenildi. Vahşi cinayeti işlediğini itiraf eden ve pişman olduğunu belirttiği öğrenilen şüpheli adliyeye sevk edildi. 2 üniversite okuyan şüphelinin evinde de olayda kullanılan samuray kılıcıyla birlikte toplam 15 kılıç ve bıçak ele geçirildi. Boz 27 çıkarıldığı hakimlikçe "Tasarlayarak canavarca hisle veya eziyet çektirerek öldürme" suçundan tutuklandı.
10.11.2021 Gündem
Jandarmadan lüks rezidansa uyuşturucu baskını
Jandarmadan lüks rezidansa uyuşturucu baskını İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, İran'dan Türkiye'ye yasadışı yollarla sokulan uyuşturucuyu pazarlayan İran uyruklu S.R.S. ve R.B. isimli şüphelilerin Esenyurt'ta kiraladığı rezidansa baskın düzenledi. Yapılan aramada 50 kilogram eroin, 20 kilogram Afyon sakızı, 3 kilogram kokain ve uyuşturucu satışından elde edildiği değerlendirilen 5 bin dolar para ele geçirildi. Gözaltına alınan İran Uyruklu S.R.S. ve R.B. çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
27.02.2021 Gündem
Kredi kullananlar dikkat! Bu tuzağa düşmeyin
Kredi kullananlar dikkat! Bu tuzağa düşmeyin Banka kredisi kullanan herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Bankadan aradıklarını söyleyerek, "Kullandığınız kredilerden alacağınız" diye arıyorlar. Bu yöntemle çok sayıda kişiyi dolandırdılar. milyonluk vurgun yapan 30 kişilik dolandırıcılık çetesi eş zamanlı operasyonla çökertildi. Bazı çete üyeleri havuzlu villalarda ve lüks rezidans dairelerinde yakalandı.
15.10.2020 Yaşam
Ataşehir'de lüks rezidansta silah sesleri
Ataşehir'de lüks rezidansta silah sesleri ATAŞEHİR'de bulunan lüks rezidansın önünde iki grup arasında çıkan kavgada silahlarla havaya ateş açıldı. Alarma geçen polis 2 şüpheliyi gözaltına aldı.
3.03.2020 Yaşam
Lüks rezidansta bavul cinayeti
Lüks rezidansta bavul cinayeti İstanbul Maltepe'de bulunan lüks bir rezidansta bavul içinde kadın cesedi bulundu.
12.12.2019 Gündem
Lüks rezidansa baskın! Değeri 1 milyon lira...
Lüks rezidansa baskın! Değeri 1 milyon lira... Bursa narkotik polisi, lüks bir rezidans dairesine uyuşturucu baskını düzenledi. Baskında 1 milyon lira değerinde uyuşturucu madde ele geçirildi.
7.08.2019 Gündem
Para nakil aracını soydu! Lüks rezidansta...
Para nakil aracını soydu! Lüks rezidansta... Tekirdağ'ın Ergene ilçesinde,TEM Otoyolu üzerinde bulunan dinlenme tesisine giren özel bir şirkete ait para nakil aracından 1 milyon 350 bin TL alıp kaçan soyguncu İstanbul'daki bir rezidansta yakalandı. Hakkında 37 suç kaydı ile 7 ayrı suçtan arama kaydı bulunan soyguncuya yardım ve yataklık eden 1 kişi de saklandığı köyünde gözaltına alındı. İkili, adliyeye sevk edildi.
25.04.2019 Yaşam
Shakira’dan satılık ultra lüks  rezidans!
Shakira’dan satılık ultra lüks rezidans! Shakira, Miami’deki modern rezidansını 11.648 milyon dolardan satışa çıkardı.
3.11.2018 Magazin
Polisi görünce camdan attılar!
Polisi görünce camdan attılar! Esenyurt'ta polis günlük kiralanan rezidans dairelere operasyon düzenledi. Polis bazı dairelere girince camlardan aşağıya şüpheli eşyalar atıldı.
29.09.2021 Gündem
Atatürk Havalimanı'nda uyuşturucu operasyonu
Atatürk Havalimanı'nda uyuşturucu operasyonu Atatürk Havalimanı'nda düzenlenen uyuşturucu operasyonunda Türkiye'de ilk kez görülen toz halinde bir uyuşturucu madde ele geçirildi.
23.01.2017 Yaşam
Kuleden yatırım cevabı
Kuleden yatırım cevabı Maslak 1453’ten kule alan Suudi Abduljawad, işletmeyi Tayland merkezli Dusit’e verdi. Ağaoğlu, “Türkiye’den çıkmayı düşünen markalara en iyi cevap oldu” dedi.
1.12.2016 Ekonomi
Sur Yapı’dan Büyük Milletimize Büyük Kampanya
Sur Yapı’dan Büyük Milletimize Büyük Kampanya Sur Yapı, Türkiye'nin önde gelen inşaat şirketlerinin yer aldığı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneğinin (GYODER), toplam 86 projeyi kapsayan, bir ay sürecek kampanyasına katıldı. 56 binin üzerindeki konutun%20 peşinat, 0.70 vade ve 120 ay eşit taksitler ya da %20 peşinat, 0.42 vade ve 60 ay eşit taksitlerle satılacağı kampanyada Sur Yapı 7 farklı projesini dâhil etti.
17.08.2016 Advertorial
Yargının kara kutusu kaçarken yakalandı
Yargının kara kutusu kaçarken yakalandı FETÖ’cü darbecilerle birlikte hareket eden eski HSYK 1. Daire Başkanı İbrahim Okur, hakkında gözaltı kararı olduğunu duyunca Kartal’daki lüks rezidans dairesinden bir başkasına ait araçla kaçmak istedi.
29.09.2021 Gündem
20 milyon dolarlık tarihi servet çıktı
20 milyon dolarlık tarihi servet çıktı Ataşehir’de bir rezidansa yapılan baskında, satılmak için bekletilen 55 tablo, rahle ve hat levha ele geçirildi. 50’sinin tarihi eser niteliğinde ve değerinin ise en az 20 milyon dolar olduğu belirlendi
8.06.2016 Yaşam
Marka AVM yoğun taleple büyütüldü
Marka AVM yoğun taleple büyütüldü Sur Yapı “Marka”da yatırımını büyüttü ve home ofis &rezidans bloğunu satışa sundu
10.03.2016 Arşiv
Ev alıcılarının üzerindeki yük nasıl kalkar?
Ev alıcılarının üzerindeki yük nasıl kalkar? Sektör temsilcileri 2016 yılında konut satışlarının artacağını öngörüyor.
22.12.2015 Arşiv
Bursa’ya 600 milyon $ yatırım memnun etti
Bursa’ya 600 milyon $ yatırım memnun etti SUR Yapı’nın Bursa Nilüfer’de yapımına başladığı Marka Rezidans ve Alışveriş Merkezi’nin satışları devam ediyor. Uludağ manzaralı 3 bloktan oluşan Marka’da Kasım 2014’ten bu yana rezidansların yüzde 50’sinin satışı yapıldı.
21.12.2015 Ekonomi
Marka Rezidans ve AVM'de satışlar devam
Marka Rezidans ve AVM'de satışlar devam Bursa'da yükselen Marka Rezidans ve AVM'de satışlar devam ediyor.
21.12.2015 Arşiv
Boğaz’ı değil ‘Fikirtepe çocuğu’ olmayı seçti
Boğaz’ı değil ‘Fikirtepe çocuğu’ olmayı seçti Katar Emiri el Sani’nin eşine 100 milyon euroya Erbilgin Yalısı’nı satın almasından sonra aynı aileden Şeyh Abdulaziz Al Thani, yatırıma geldi. Fikirtepe’deki Velvet Towers ile yatırıma başlayan Al Thani’nin hedefinde orta gelirli ve gençlere yönelik projeler geliştirmek de var.
5.11.2015 Ekonomi
İlçeler markalaşıyor
İlçeler markalaşıyor Yeni projelerle birlikte İstanbul’daki konut profili de değişiyor. İstanbul’daki 200 bin markalı konutun 40 bini Esenyurt’ta yer alıyor. Başakşehir’de markalı konut oranı yüzde 18’e çıkıyor
26.09.2015 Ekonomi
Lüks rezidansa fuhuş operasyonu
Lüks rezidansa fuhuş operasyonu Esenyurt'ta fuhuş çetesine ait lüks bir rezidansa düzenlenen operasyonda 3 kişi gözaltına alındı...
5.09.2015 Yaşam
2.3 milyar dolarlık yatırım
2.3 milyar dolarlık yatırım İstanbul'a 2.3 milyar değerinde bir proje geliyor.
17.06.2015 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Lüks Rezidans ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki lüks rezidans haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.