Luiz Rhodolfo

Luiz Rhodolfo

Son dakika luiz rhodolfo haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan luiz rhodolfo ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını luiz rhodolfo haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Luiz Rhodolfo

haberleri sayfasında son dakika yaşanan luiz rhodolfo gelişmeleri de dahil olmak üzere 79 luiz rhodolfo haberi bulunmuştur. Tüm luiz rhodolfo haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sarı-kırmızılılar rotayı ona çevirdi!
Sarı-kırmızılılar rotayı ona çevirdi! Süper Lig'de cumartesi günü evinde oynayacağı Kayserispor maçına iddialı hazırlanan Göztepe, stoper transferinde de sona geldi.
24.01.2018 Göztepe
Beşiktaş'ta ayrılık vakti geldi!
Beşiktaş'ta ayrılık vakti geldi! Siyah-beyazlılar, üst üste kazanılan iki şampiyonlukta büyük payı olan Brezilyalı savunmacıdan çok memnun. Ancak Lyon’dan bu transfer karşılığında gelecek 8.5 milyon Euro’ya da fazlasıyla ihtiyaç var.
27.06.2017 Beşiktaş
Beşiktaş'ta büyük operasyon başlıyor!
Beşiktaş'ta büyük operasyon başlıyor! Siyah-Beyazlılar, bayram sonrasında kadroda yenilik için startı verecek. Yönetimin planlaması doğrultusunda başta; Demba Ba, Atınç Nukan ve Aras Özbiliz olmak üzere toplamda 9 futbolcunun kaderi belli olacak.
26.06.2017 Beşiktaş
Rhodolfo resmen Beşiktaş'tan ayrıldı!
Rhodolfo resmen Beşiktaş'tan ayrıldı! Flamengo, Beşiktaş'tan Luiz Rhodolfo ile transfer ettiğini resmen duyurdu.
12.06.2017 Beşiktaş
Transferi açıklandı: Beşiktaş'tan Brezilya'ya!
Transferi açıklandı: Beşiktaş'tan Brezilya'ya! Flamengo, Beşiktaş'tan Rhodolfo'yu kadrosuna kattığı açıkladı!
11.06.2017 Beşiktaş
Gökhan Töre'nin kaderi kendi elinde!
Gökhan Töre'nin kaderi kendi elinde! Diz sakatlığının etkisinden kurtulmaya çalışan ve bireysel antrenör eşliğinde antrenman yapan Gökhan Töre, eğer forma için rekabet edebilecek düzeyde görülmezse kadroda tutulmayacak.
8.06.2017 Beşiktaş
Beşiktaş'ta ilk ayrılık gerçekleşti! İşte fiyatı...
Beşiktaş'ta ilk ayrılık gerçekleşti! İşte fiyatı... Beşiktaşlı Rhodolfo, 1.4 milyon Euro bonservis bedeliyle Flamengo'ya transfer oldu.
7.06.2017 Beşiktaş
Beşiktaş'a Rhodolfo piyangosu!
Beşiktaş'a Rhodolfo piyangosu! Şenol Güneş’in kadro alternatifleri arasına girememesi sonrasında yönetim, Sambacı’nın menacerinden kulüp bulmasını istemişti.
27.05.2017 Beşiktaş
Şimdi tasarruf vakti!
Şimdi tasarruf vakti! Beşiktaş yönetimi, borcu azaltmak adına gelecek sezon futbol takımının yıllık maliyetini düşürmeyi amaçlıyor.
24.05.2017 Beşiktaş
Beşiktaş transfer için harekete geçti
Beşiktaş transfer için harekete geçti Ersan Gülüm ve Luiz Rhodolfo’yla sezon sonunda yolları ayırmayı planlayan Siyah- Beyazlılar, savunma hattını güçlendirmek için çalışmalara başladı
20.05.2017 Beşiktaş
Rhodolfo geri dönüyor!
Rhodolfo geri dönüyor! Geçen sezon dizinden yaşadığı sakatlığın ardından uzun süre formasından uzak kalan Luiz Rhodolfo, dönem başında takıma katılmış ancak performansı, teknik direktör Şenol Güneş tarafından yeterli bulunmamıştı.
10.05.2017 Beşiktaş
Beşiktaş’ta Adriano antrenmanı tamamlayamadı
Beşiktaş’ta Adriano antrenmanı tamamlayamadı UEFA Avrupa Ligi çeyrek final rövanş maçında 20 Nisan Perşembe günü Fransa temsilcisi Olympique Lyon'u konuk edecek Beşiktaş, 1 günlük iznin ardından hazırlıklarına tekrar başladı.
17.04.2017 Beşiktaş
Beşiktaş'ta stoper harekatı başlıyor
Beşiktaş'ta stoper harekatı başlıyor Sezon sonunda Luiz Rhodolfo’yla yollarını ayırmayı planlayan yönetim, Brezilyalı stoperin yeri için şimdiden harekete geçti.
28.03.2017 Beşiktaş
Olympiakos Beşiktaş maçı saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak? Şifresiz mi?
Olympiakos Beşiktaş maçı saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak? Şifresiz mi? Olympiakos Beşiktaş maçı için artık geri sayım başladı. Yunanistan'ın Pire şehrinde Karaiskakis Stadyumu'nda oynanacak olan UEFA Avrupa Ligi son 16 turu mücadelesi Olympiakos Beşiktaş maçı için temsilcimiz Kara Kartal'ın başarılı teknik adamı Şenol Güneş kafasında ilk 11'i büyük ölçüde şekillendirdi. Peki Olympiakos Beşiktaş maçı saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak? Şifresiz mi?
9.03.2017 Beşiktaş
Hapoel Beer-Sheva Beşiktaş maçı saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak? İşte muhtemel 11'ler
Hapoel Beer-Sheva Beşiktaş maçı saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak? İşte muhtemel 11'ler Hapoel Beer-Sheva Beşiktaş maçı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Süper Lig'de liderliğini sürdüren Kara Kartal UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda İsrail temsilcisi karşısında İstanbul'da oynanacak rövanş maçı için avantajlı bir skor almayı hedefliyor. Peki Hapoel Beer-Sheva Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak? İşte Hapoel Beer-Sheva Beşiktaş maçına ilişkin tüm detaylar ve muhtemel 11'ler
23.09.2021 Futbol
Yeni transferler kadroya alınmadı
Yeni transferler kadroya alınmadı Beşiktaş, 22 kişilik UEFA Avrupa Ligi kadrosunu UEFA'ya bildirdi. Yeni transfer Ersan Gülüm, Demba Ba listede yer almadı.
24.09.2021 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Rhodolfo müjdesi
Beşiktaş'ta Rhodolfo müjdesi Beşiktaş'ta bir süredir sakatlığı bulunan Luiz Rhodolfo, takımla birlikte çalışmalara başladı.
27.11.2016 Beşiktaş
Sol 'Beck' oynayacak!
Sol 'Beck' oynayacak! Şenol Güneş bugün sağ bek Andreas Beck’i solda görevlendirecek. Defansın ortasında ise Necip’in de yokluğunda Atınç, Marcelo ile birlikte oynayacak
24.09.2021 Beşiktaş
Luiz Rhodolfo: "Her geldiklerinde..."
Luiz Rhodolfo: "Her geldiklerinde..." Beşiktaş'ın Brezilyalı yıldızı Luiz Rhodolfo, Trabzonspor'u 2-1 mağlup ettikleri maçın ardından konuştu
24.09.2021 Trabzonspor
Burası Arena buradan çıkış yok!
Burası Arena buradan çıkış yok! Evinde bileği bükülmeyen Beşiktaş dün akşam Vodafone Arena'da Trabzon'u da yendi, zirve takibini sürdürdü.
5.11.2016 Beşiktaş
Luiz Rhodolfo: İlk maç daha iyiydik!
Luiz Rhodolfo: İlk maç daha iyiydik! Luiz Rhodolfo 1-1 berabere kaldıkları Napoli maçı sonrası açıklamalarda bulundu.
1.11.2016 Beşiktaş
Beşiktaş'a Ankara'da coşkulu karşılama
Beşiktaş'a Ankara'da coşkulu karşılama Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında yarın Gençlerbirliği ile karşılaşacak Beşiktaş, Ankara'ya geldi.
24.09.2021 Beşiktaş
Flaş Tolga Zengin kararı!
Flaş Tolga Zengin kararı! Talisca, Caner, Gökhan Gönül ve Aboubakar, Karabükspor önünde 11'de yer alacak. Sol önde Adriano ya da Olcay olacak. Benfica maçının provası yapılacak.
24.09.2021 Beşiktaş
Beşiktaş'ta 4 futbolcu kadro dışı kaldı!
Beşiktaş'ta 4 futbolcu kadro dışı kaldı! Şenol Güneş, Şampiyonlar Ligi kadrosunu belirledi.
24.09.2021 Beşiktaş
Beşiktaş'ta kritik karar! 6 oyuncu...
Beşiktaş'ta kritik karar! 6 oyuncu... UEFA Şampiyonlar Ligi için UEFA'ya 21 futbolcu bildirmek zorunda olan Beşiktaş'ta, şimdiki kadro ve yapılması planlanan transferlerle birlikte Ömer Şişmanoğlu başta olmak üzere 6 futbolcu boşa çıkabilir.
27.08.2016 Şampiyonlar Ligi

Benzer Haber Etiketleri

Luiz Rhodolfo ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki luiz rhodolfo haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.