Rhodolfo

Rhodolfo

Son dakika Rhodolfo haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Rhodolfo ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Rhodolfo haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rhodolfo

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rhodolfo gelişmeleri de dahil olmak üzere 281 rhodolfo haberi bulunmuştur. Tüm rhodolfo haberleri aşağıda listelenmiştir.
Beşiktaş 3.5 yılda 55 farklı futbolcu oynattı
Beşiktaş 3.5 yılda 55 farklı futbolcu oynattı Şenol Güneş yönetimindeki ilk iki sezonda Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşan ancak geçtiğimiz sezonu dördüncü, bu sezonun ilk yarısını da 7. sırada bitiren Beşiktaş'ta, oyuncu sirkülasyonu dikkatleri çekiyor.
25.12.2018 Beşiktaş
Rhodolfo geri dönüyor!
Rhodolfo geri dönüyor! Kayserispor maçına iddialı hazırlanan Göztepe, stoper transferinde de sona geldi. Sarı-Kırmızılılar Galatasaraylı Ahmet Çalık ve eski Beşiktaşlı Rhodolfo için girişimlerini hızlandırdı.
25.01.2018 Göztepe
Sarı-kırmızılılar rotayı ona çevirdi!
Sarı-kırmızılılar rotayı ona çevirdi! Süper Lig'de cumartesi günü evinde oynayacağı Kayserispor maçına iddialı hazırlanan Göztepe, stoper transferinde de sona geldi.
24.01.2018 Göztepe
Beşiktaş'ta Andreas Beck sürprizi!
Beşiktaş'ta Andreas Beck sürprizi! Beşiktaş’ta Medel transferi sonrası yabancı oyuncu sayısı 17’ye yükseldi. Yönetim bu sayıyı düşürmek için en az 3 futbolcusu ile yolları ayırmaya hazırlanıyor. Bu arada yönetimin göndermeyi planladığı isimler arasında Andreas Beck de var.
16.08.2017 Beşiktaş
Beşiktaş; alıyor, satıyor, kazanıyor...
Beşiktaş; alıyor, satıyor, kazanıyor... Beşiktaş son beş sezonda oyuncu satışından önemli gelir elde etti. Siyah beyazlılar, son 5 sezonda transferden 51 milyon 500 bin Euro'yu kazandı.
17.07.2017 Beşiktaş
Ve Marcelo Lyon'da!
Ve Marcelo Lyon'da! Beşiktaş'ta beklenen ayrılık gerçekleşti: Lyon'la uzun zamandır pazarlık aşamasında olan Beşiktaş, Fransız temsilcisinin teklifini kabul etti.
12.07.2017 Beşiktaş
Galatasaray için sürpriz isim!
Galatasaray için sürpriz isim! Galatasaray'da orta saha transferi için sürpriz bir isim gündeme geldi. Diego ve Rhodolfo'nun formasını giydiği Flamengo'dan Willian Arao için Sarı-Kırmızılıların 4.5 milyon euroluk teklif yaptığı iddia edildi.
9.07.2017 Galatasaray
Beşiktaş'ta ayrılık vakti geldi!
Beşiktaş'ta ayrılık vakti geldi! Siyah-beyazlılar, üst üste kazanılan iki şampiyonlukta büyük payı olan Brezilyalı savunmacıdan çok memnun. Ancak Lyon’dan bu transfer karşılığında gelecek 8.5 milyon Euro’ya da fazlasıyla ihtiyaç var.
27.06.2017 Beşiktaş
Beşiktaş'ta büyük operasyon başlıyor!
Beşiktaş'ta büyük operasyon başlıyor! Siyah-Beyazlılar, bayram sonrasında kadroda yenilik için startı verecek. Yönetimin planlaması doğrultusunda başta; Demba Ba, Atınç Nukan ve Aras Özbiliz olmak üzere toplamda 9 futbolcunun kaderi belli olacak.
26.06.2017 Beşiktaş
Rhodolfo resmen Beşiktaş'tan ayrıldı!
Rhodolfo resmen Beşiktaş'tan ayrıldı! Flamengo, Beşiktaş'tan Luiz Rhodolfo ile transfer ettiğini resmen duyurdu.
12.06.2017 Beşiktaş
Transferi açıklandı: Beşiktaş'tan Brezilya'ya!
Transferi açıklandı: Beşiktaş'tan Brezilya'ya! Flamengo, Beşiktaş'tan Rhodolfo'yu kadrosuna kattığı açıkladı!
11.06.2017 Beşiktaş
Gökhan Töre'nin kaderi kendi elinde!
Gökhan Töre'nin kaderi kendi elinde! Diz sakatlığının etkisinden kurtulmaya çalışan ve bireysel antrenör eşliğinde antrenman yapan Gökhan Töre, eğer forma için rekabet edebilecek düzeyde görülmezse kadroda tutulmayacak.
8.06.2017 Beşiktaş
Beşiktaş'ta ilk ayrılık gerçekleşti! İşte fiyatı...
Beşiktaş'ta ilk ayrılık gerçekleşti! İşte fiyatı... Beşiktaşlı Rhodolfo, 1.4 milyon Euro bonservis bedeliyle Flamengo'ya transfer oldu.
7.06.2017 Beşiktaş
Beşiktaş'a Rhodolfo piyangosu!
Beşiktaş'a Rhodolfo piyangosu! Şenol Güneş’in kadro alternatifleri arasına girememesi sonrasında yönetim, Sambacı’nın menacerinden kulüp bulmasını istemişti.
27.05.2017 Beşiktaş
Beşiktaş'ta ayrılık! Tam 8 oyuncu...
Beşiktaş'ta ayrılık! Tam 8 oyuncu... Gaziantepspor'u yenmesi halinde üst üste 2. şampiyonluğuna ulaşacak ve toplamda 15 ile 3. yıldızı takacak olan Beşiktaş, bir yandan Pazar gününün heyecanını yaşarken diğer yandan da önümüzdeki sezonun kadro şekillenmesini yapıyor.
26.05.2017 Beşiktaş
Şimdi tasarruf vakti!
Şimdi tasarruf vakti! Beşiktaş yönetimi, borcu azaltmak adına gelecek sezon futbol takımının yıllık maliyetini düşürmeyi amaçlıyor.
24.05.2017 Beşiktaş
Beşiktaş transfer için harekete geçti
Beşiktaş transfer için harekete geçti Ersan Gülüm ve Luiz Rhodolfo’yla sezon sonunda yolları ayırmayı planlayan Siyah- Beyazlılar, savunma hattını güçlendirmek için çalışmalara başladı
20.05.2017 Beşiktaş
Menajerler Beşiktaş'ın kapısında!
Menajerler Beşiktaş'ın kapısında! Siyah-beyazlı yönetim, yeni sezon öncesi kapısına dayanan menajerlere "5 futbolcu gidecek, 7 oyuncu belirsiz" diyerek açık kapı bırakıyor...
13.05.2017 Beşiktaş
Rhodolfo geri dönüyor!
Rhodolfo geri dönüyor! Geçen sezon dizinden yaşadığı sakatlığın ardından uzun süre formasından uzak kalan Luiz Rhodolfo, dönem başında takıma katılmış ancak performansı, teknik direktör Şenol Güneş tarafından yeterli bulunmamıştı.
10.05.2017 Beşiktaş
Beşiktaş'ın kaderi değişmiyor!
Beşiktaş'ın kaderi değişmiyor! Beşiktaş'ta kaleci Fabricio, Fenerbahçe'ye karşı galip gelecekken son saniyede yaptığı yanlış çıkışı ile takımını 3 puandan edince tüm eleştirilerin odağına yerleşti.
8.05.2017 Fenerbahçe
Dolmabahçe'de dev kapışma!
Dolmabahçe'de dev kapışma! Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasındaki derbi maçta yarın karşı karşıya gelecek Beşiktaş ile Fenerbahçe'nin toplam piyasa değeri, 255 milyon avroyu buluyor.
6.05.2017 Fenerbahçe
Kartal çok yıprandı!
Kartal çok yıprandı! Lig sonuncusu Adana'yı zar zor yenen, Başakşehir'e ise mağlup olan Beşiktaş'taki düşüşün nedenlerini Güntekin Onay yazdı.
2.05.2017 Beşiktaş
Beşiktaş'a kale gibi stoper
Beşiktaş'a kale gibi stoper İki sezonda 7 stoper transfer eden ancak Marcelo’nun yanına istediği ismi bulamayan Kartal, Juventus’ta kiralık oynayan 1.90 boyundaki tecrübeli stoper Medhi Benatia için düğmeye bastı.
28.04.2017 Beşiktaş
Beşiktaş’ta Adriano antrenmanı tamamlayamadı
Beşiktaş’ta Adriano antrenmanı tamamlayamadı UEFA Avrupa Ligi çeyrek final rövanş maçında 20 Nisan Perşembe günü Fransa temsilcisi Olympique Lyon'u konuk edecek Beşiktaş, 1 günlük iznin ardından hazırlıklarına tekrar başladı.
17.04.2017 Beşiktaş
Beşiktaş'ta stoper harekatı başlıyor
Beşiktaş'ta stoper harekatı başlıyor Sezon sonunda Luiz Rhodolfo’yla yollarını ayırmayı planlayan yönetim, Brezilyalı stoperin yeri için şimdiden harekete geçti.
28.03.2017 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Rhodolfo ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rhodolfo haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.