Luis Figo

Luis Figo

Son dakika Luis Figo haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Luis Figo ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Luis Figo haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Luis Figo

haberleri sayfasında son dakika yaşanan luis figo gelişmeleri de dahil olmak üzere 106 luis figo haberi bulunmuştur. Tüm luis figo haberleri aşağıda listelenmiştir.
Arda Güler'in transferiyle kulüp rekoru kırıldı!
Arda Güler'in transferiyle kulüp rekoru kırıldı! Bütün dünya onu konuşuyor. Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Arda Güler, İspanya'yı salladı. İspanyol devinin, ezeli rakibi Barcelona'ya transfer çalımı atarak kadrosuna kattığı genç yetenek için düzenlenen imza töreni büyük ilgi gördü. Arda Güler'in transferiyle bir kulüp rekoru da kırılmış oldu.
8.07.2023 Şampiy10
Ballon d'Or ödülünü kim kazandı? Avrupa'nın en iyi futbolcusu kim oldu? İşte Ballon d'Or oylama sonuçları ve kazanan isim!
Ballon d'Or ödülünü kim kazandı? Avrupa'nın en iyi futbolcusu kim oldu? İşte Ballon d'Or oylama sonuçları ve kazanan isim! Ballon d'Or (altın top) ödülü sahibini buldu. Avrupa'da yılın en iyi futbolcusunun seçildiği Ballon d'Or ödül töreni Theatre du Chatelet'de yapıldı. 29 futbolcunun oylandığı listede sıralamalar ise hayal kırıklığı yarattı. Peki, Ballon d'Or ödülünü kim kazandı? Avrupa'nın en iyi futbolcusu kim oldu? İşte Ballon d'Or oylama sonuçları ve kazanan isim!
18.10.2022 Futbol
Ballon d'Or ödülünü Karim Benzema kazandı! İşte futbolda 2022'nin en iyileri
Ballon d'Or ödülünü Karim Benzema kazandı! İşte futbolda 2022'nin en iyileri Avrupa'da yılın en iyi futbolcusunun seçildiği en prestijli organizasyonlardan Ballon d'Or ödülü sahibini buldu. 2022 yılında Avrupa'nın en iyi futbolcusu Real Madrid'in yıldızı Karim Benzema oldu. Fransız yıldız ödülü aldıktan sonra yaptığı açıklamada, "Çok genç yaştan beri hiç vazgeçmeden çalıştım. Bu benim hep hayalimdi. Zidane ve Ronaldo benim için idoldü." ifadelerini kullandı.
17.10.2022 Futbol
Luis Figo'dan Beşiktaş açıklaması
Luis Figo'dan Beşiktaş açıklaması Efsane Sporcular Derneği açılışına katılan Portekiz ve Brezilya'nın efsane futbolcuları Luis Figo ve Aldair, Demirören Haber Ajansı'na (DHA) özel açıklamalarda bulundu.
21.11.2018 Beşiktaş
Messi ve Ronaldo'suz El Clasico yarın
Messi ve Ronaldo'suz El Clasico yarın Barcelona ile Real Madrid, İspanya Birinci Futbol Ligi'nde (La Liga) yarın oynanacak karşılaşmada, "El Clasico" olarak adlandırılan büyük rekabetteki 238. resmi maçlarına çıkacak.
27.10.2018 İspanya
Figo, Ronaldinho'yu yendi
Figo, Ronaldinho'yu yendi Birleşmiş Milletler (BM) ile UEFA tarafından düzenlenen ve geliri ihtiyaç sahibi çocuklara verilecek dayanışma maçında, eski futbolculardan Luis Figo'nun takımı, Ronaldinho'nun takımını 4-3 yendi.
21.04.2018 Futbol
Real Madrid'den Icardi hamlesi!
Real Madrid'den Icardi hamlesi! Bu sezon hücum hattındaki oyuncuları sıklıkla eleştirilen Real Madrid'in, Inter'in Arjantinli golcüsü Mauro Icardi'yi transfer etmeye çok yakın olduğu öne sürüldü.
21.04.2018 İtalya
Luis Figo UEFA'ya danışman oldu
Luis Figo UEFA'ya danışman oldu Portekiz'in efsane futbolcusu Luis Figo, UEFA'nın futbol danışmanı oldu.
11.10.2017 Futbol
Berbatov ile Figo, yardım maçında sahaya çıkacak
Berbatov ile Figo, yardım maçında sahaya çıkacak Bulgar forvet oyuncusu Dimitar Berbatov ile Portekizli eski futbolcu Luis Figo'nun kaptanlıklarını yapacağı takımlar, 14 Haziran'da yardım maçında karşılaşacak.
18.04.2017 Futbol
Yılın erkek sporcusu Jamaikalı atlet Usain Bolt
Yılın erkek sporcusu Jamaikalı atlet Usain Bolt Laureus Dünya Spor Ödülleri'nde yılın erkek sporcusu Jamaikalı atlet Usain Bolt, yılın kadın sporcusu ise ABD'li cimnastikçi Simone Biles seçildi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Avrupa'nın en büyük futbolcusu Ronaldo mu?
Avrupa'nın en büyük futbolcusu Ronaldo mu? Ballon d'Or rakamları, Cristiano Ronaldo'nun Avrupa'nın şimdiye kadar çıkardığı en büyük oyuncu olduğu anlamına mı geliyor?
17.12.2016 İspanya
Yıldız oyuncu soyuldu!
Yıldız oyuncu soyuldu! Real Madrid’in Fransız savunmacısı Raphael Varane, Dortmund maçı öncesinde yaşadığı evin alarmını kurmayı unutunca, hırsızlar tarafından soyuldu.
9.12.2016 İspanya
Hagi: 2000'de Ballon d'Or'u hak etmiştim
Hagi: 2000'de Ballon d'Or'u hak etmiştim Galatasaray'ın efsane futbolcularından Gheorghe Hagi, Romanya basınına 2000 yılında Ballon d'Or'u en çok hak eden isim olduğunu söyledi.
30.11.2016 Galatasaray
Efsaneler Lübnan'da buluştu
Efsaneler Lübnan'da buluştu Luis Figo, Roberto Carlos ve Carlos Puyol gibi efsane futbolcular Lübnan'daki özel maçta ter döktü.
23.09.2021 Futbol
Figo: 'En zor maçımız'
Figo: 'En zor maçımız' Portekiz efsanesi Luis Figo, Fransa ile Portekiz'in oynayacağı EURO2016 finaliyle ilgili konuştu.
23.09.2021 Futbol
EURO 2016'da hayal kırılığı Cristiano Ronaldo!
EURO 2016'da hayal kırılığı Cristiano Ronaldo! Kulüp bazında kazanılmadık başarı bırakmayan Ronaldo, büyük bir turnuvada yine hayal kırıklığı yarattı. Real Madridli yıldızın kaçırdığı net goller ve penaltı yüzünden Portekiz galibiyet alamadı
23.09.2021 Futbol
Ronaldo, efsane Figo'yu yakaladı!
Ronaldo, efsane Figo'yu yakaladı! EURO 2016 F Grubu ilk maçında İzlanda ile karşılaşan Portekiz'de sahaya ilk 11'de çıkan Ronaldo, 127. kez milli formayı giydi ve Luis Figo'nun rekoruna ortak oldu.
23.09.2021 Futbol
İzlanda kaldığı yerden!
İzlanda kaldığı yerden! 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2016) F Grubu'nda Portekiz ile İzlanda, 1-1 berabere kaldı.
23.09.2021 Futbol
Ronaldo ve Ibra rekor peşinde!
Ronaldo ve Ibra rekor peşinde! Kariyerlerinde çıktıkları önceki 3 Avrupa Şampiyonası'nda gol atan Ronaldo ile Ibrahimovic, EURO 2016'da da fileleri havalandırarak aynı başarıyı 4. kez tekrarlayan ilk futbolcu olmayı hedefliyor - Turnuvada toplamda 6 golleri bulunan Ronaldo ve Ibrahimovic, zirvede yer alan 9 gollü Platini'yi geçmeye çalışacak.
23.09.2021 Futbol
'Tarihe geçeceğim'
'Tarihe geçeceğim' Real Madrid Kulübü ve Portekiz Milli Takımı'nın yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo, "İnsanların hoşuna gitsin veya gitmesin tarihe geçeceğim. Rakamlar ortada" dedi.
3.05.2016 Şampiyonlar Ligi
‘Terim G.Saray’ın başına getirilmeli’
‘Terim G.Saray’ın başına getirilmeli’ GOAL sergisine konuk olan Hakan Ünsal, Tanju Çolak ve Rıdvan Dilmen önemli açıklamalar yaptı
30.04.2016 Galatasaray
Infantino'ya Ferguson'dan destek geldi
Infantino'ya Ferguson'dan destek geldi UEFA elçiliği yaptığı dönemde Infantino ile çalışan Ferguson, desteğinin İtalyan asıllı İsviçreli yöneticiye olacağını belirtti.
4.02.2016 Futbol
Infantino ölüm tehdidi aldığını açıkladı
Infantino ölüm tehdidi aldığını açıkladı Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA) başkan adaylarından Gianni Infantino, UEFA'nın şikeye karşı mücadelesinden dolayı kendisinin ve ailesinin ölüm tehditleri aldığını söyledi.
1.02.2016 Futbol
Arda Turan gün sayıyor
Arda Turan gün sayıyor FIFA'nın Barça'ya verdiği transfer yasağının 4 Ocak'ta dolmasıyla yeni takımıyla sahaya çıkacak olan Arda Turan, antrenmanlarını sürdürüyor.
29.12.2015 Futbol
TRT'nin duayen spikerinden çarpıcı açıklamalar
TRT'nin duayen spikerinden çarpıcı açıklamalar 23 yıllık TRT kariyerinde 1600’e yakın maç anlatmış deneyimli spiker Yalçın Çetin çarpıcı açıklamalarda bulundu.
19.12.2015 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Luis Figo ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki luis figo haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.