Luis Campos

Luis Campos

Son dakika luis campos haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan luis campos ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını luis campos haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Luis Campos

haberleri sayfasında son dakika yaşanan luis campos gelişmeleri de dahil olmak üzere 83 luis campos haberi bulunmuştur. Tüm luis campos haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dzeko Fenerbahçe'ye imza attı olan Galatasaray'a oldu! İcardi İnter'e gidiyor
Dzeko Fenerbahçe'ye imza attı olan Galatasaray'a oldu! İcardi İnter'e gidiyor Transfer çalışmalarına devam eden ve 3 yıldız için PSG ile görüşmelere başlayan Galatasaray'a İcardi'den kötü haber geldi... Paredes, Renato Sanches ve İcardi için Luis Campos'la masaya oturan Dursun Özbek'in Arjantinli yıldızı İnter'e kaptıracağı belirtilirken, Serie A devinin Dzeko'yu Fenerbahçe'ye Lukaku'yu ise Chelsea'ye geri göndermesinin ardından eski gol kralı İcardi'yi istediği bildirildi.
22.06.2023 Galatasaray
Fenerbahçe'ye kötü haber! Messi'nin yerine Wilfried Zaha
Fenerbahçe'ye kötü haber! Messi'nin yerine Wilfried Zaha Fransa devi PSG, Fenerbahçe'nin transfer listesinde bulunan yıldız futbolcu Wilfried Zaha'yı Messi'nin yerine kadroya katmak istiyor
12.06.2023 Fenerbahçe
4 tane Brezilyalısı olan Fenerbahçe'ye iki sambacı 1 Sportif Direktör! Samandıra'da büyük değişim
4 tane Brezilyalısı olan Fenerbahçe'ye iki sambacı 1 Sportif Direktör! Samandıra'da büyük değişim 9 yıldır şampiyon olamayan ve artık bu hasretine son vermek isteyen Ali Koç gelecek sezonun kadrosunu yapmak için çalışmalara başladı. Fenerbahçe'nin Liverpool'la yollarını ayıran iki Brezilyalı yıldızla görüşmelere başladığı belirtilirken, başkanın Samandıra'ya bir de Sportif Direktör getireceği iddia edildi. İşte Fenerbahçe'de yaşanan sıcak gelişmeler...
7.06.2023 Fenerbahçe
Babasının efsane olduğu kulübü satın aldı Rahman Kiçe Balkanlarda tarih yazdı
Babasının efsane olduğu kulübü satın aldı Rahman Kiçe Balkanlarda tarih yazdı Yakından tanıdığımız ünlü golcü Vedat Muriç'in 9 yıl alt yapısında oynadığı 93 yıllık kulüp FC Liria'nın şampiyonluğu hem Kosova'da hem de Türkiye'de büyük dikkat çekti.
6.06.2023 Futbol
Ali Koç ve Dursun Özbek Luis Campos'la görüştü! Katar'da Dünya Kupası kaldıran yıldız için savaş çıktı
Ali Koç ve Dursun Özbek Luis Campos'la görüştü! Katar'da Dünya Kupası kaldıran yıldız için savaş çıktı Galatasaray'da Lucas Torreira'nın transfer olma ihtimalinin göz önünde bulundurulması, Fenerbahçe'de ise Zajc, Crespo, Arao gibi isimlerin önümüzdeki sezon takımda düşünülmemesi üzerine atağa kalkan iki ezeli rakip aynı yıldıza talip oldu. PSG'in satış listesine koyduğu futbolcu için görüşmelere başlayan Ali Koç ve Dursun Özbek oyuncunun şartlarını araştırırken, transferde 4 gün sonra sürpriz gelişmelerin olabileceği bildirildi.
29.05.2023 Galatasaray
Dursun Özbek'le Luis Campos arasında anlaşma! Galatasaray'ın derdi meğer İcardi değilmiş
Dursun Özbek'le Luis Campos arasında anlaşma! Galatasaray'ın derdi meğer İcardi değilmiş Galatasaray transfer haberleri... Gelecek sezonun transfer çalışmalarına şimdiden start veren ve Şampiyonlar Ligi kadrosu kurmak için kolları sıvayan Galatasaray PSG'in kapısını çaldı. Sarı Kırmızılı kulübe yakın muhabirlerden biri olan Nevzat Dindar, Dursun Özbek'in gündemine gelen 3 yıldızı açıklarken, Dindar'ın Nelsson hakkında verdiği bilgi ise camiada endişeye yol açtı.
18.05.2023 Galatasaray
Galatasaray'da İnaki Pena dosyası kapandı! 2026'ya kadar sözleşme imzalandı
Galatasaray'da İnaki Pena dosyası kapandı! 2026'ya kadar sözleşme imzalandı Galatasaray'ın transfer listesinde bulunduğu iddia edilen İspanyol eldiven İnaki Pena, Barcelona ile yeni sözleşme imzaladı.
9.05.2023 Galatasaray
Galatasaray'dan Moise Kean'e teşekkür! Kırmızı kartla oyundan atıldı yılın transferinin önünü açtı
Galatasaray'dan Moise Kean'e teşekkür! Kırmızı kartla oyundan atıldı yılın transferinin önünü açtı Serie A'nın 25.hafta karşılaşmasında Roma ile deplasmanda karşı karşıya gelen Juventus'ta Moise Kean'in 40 saniyede gördüğü kırmızı kart en çok Galatasaray'ın işine yaradı. Yıldız futbolcunun transferi için Luis Campos'la masaya oturan Dursun Özbek'in Kean'in Fransa devine geri dönme ihtimalinin neredeyse yüzde yüz olmasıyla birlikte elinin güçlendiği bildirildi.
8.03.2023 Galatasaray
PSG'den ilk adım geldi! Luis Campos Arda Güler transferi için ailesiyle görüştü
PSG'den ilk adım geldi! Luis Campos Arda Güler transferi için ailesiyle görüştü Geçtiğimiz sezon Vitor Pereira'nın 'Bu yetenek Porto'da bile yok' dediği, İsmail Kartal'la kendisine verilen şansı çok iyi kullanan Arda Güler'in PSG tarafından istenmesi Fenerbahçe cephesinde memnuniyet yarattı. Lig 1 kulübünün Sportif Direktörü Luis Campos'un 17 yaşındaki yıldız için görüşmelere başlarken, Ali Koç'un gelen teklifleri reddettiği bildirildi.
5.02.2023 Fenerbahçe
Kasımpaşa ve Fatih Karagümrük aradan çekildi Luis Campos Galatasaray'a haber gönderdi
Kasımpaşa ve Fatih Karagümrük aradan çekildi Luis Campos Galatasaray'a haber gönderdi Kaan Ayhan transferini açıkladıktan sonra Luka Jovic, Fabio Borini gibi oyuncularla ilgilenen Galatasaray'da peş peşe ayrılıklar yaşanıyor. Van Aanholt'a veda eden Sarı Kırmızılılarda Kasımpaşa ve Fatih Karagümrük'ün ilgilenip aradan çekildiği futbolcu için Celta Vigo devreye girerken, daha önce Galatasaray'a danışmanlık hizmeti veren Luis Campos'un tecrübeli ismi La Liga'ya götürmek istemesi camiada büyük dikkat çekti.
31.01.2023 Galatasaray
Transferin bitimine 48 saat kala Al Khelaifi'den Fenerbahçe'nin süper starına teklif
Transferin bitimine 48 saat kala Al Khelaifi'den Fenerbahçe'nin süper starına teklif Fransa Ligi'nde son iki haftada 1 puan toplayan ve Lens'in nefesini ensesinde hisseden PSG, Fenerbahçe'nin yıldızının peşine düştüğü öğrenildi. Renato Sanches transferi için Galatasaray'la görüştüğü iddia edilen Al Khelaifi'nin Napoli, Dortmund, M.United ve Milan'ın istediği süper starı kesinlikle kaptırmayacağı belirtilirken, transferde Süper Lig'i yakından tanıyan Luis Campos'un da devrede olduğu ifade edildi.
30.01.2023 Fenerbahçe
Galatasaray'da 4 ay yattı 750 bin euro tazminat aldı! Şimdi PSG'de
Galatasaray'da 4 ay yattı 750 bin euro tazminat aldı! Şimdi PSG'de Geçtiğimiz sezon Fatih Terim'le yolların ayrılmasından sonra hem kulüp içerisinde hem de teknik heyette yeniliğe giden Burak Elmas, Torrent'le birlikte Luis Campos'u danışman olarak göreve getirmişti. Campos'un kefil olduğu Burak Elmas'ın ise onayladığı Sportif Direktörün bu sefer PSG'le anlaşmaya vardığı öğrenilirken, Galatasaray'dan 4 ayda 750 bin euro tazminat alıp giden ismin Fransız devinde görev alması Sarı Kırmızılı camiada dikkat çekti.
15.12.2022 Galatasaray
PSG'den Okan Buruk'a iki orta saha kıyağı! Toplam piyasa değerleri 80 milyon euro
PSG'den Okan Buruk'a iki orta saha kıyağı! Toplam piyasa değerleri 80 milyon euro Devre arası transfer sezonunu dolu dolu geçirmek isteyen ve aslında defans hattından çok orta sahaya takviye yapmak için kolları sıvayan Galatasaray'da Erden Timur'un PSG'le masaya oturduğu öğrenildi. Midtsjö'nün takımdan ayrılmak istemesinin yanı sıra Torreira'ya gelen transfer teklifleri sebebiyle atağa geçen Sarı Kırmızılı yöneticilerin Fransız devinden 2 yıldızı istediği belirtilirken, transferde eski dost Luis Campos'un da devrede olduğu bildirildi.
29.11.2022 Galatasaray
Transfere 150 milyon euro harcayan Avrupa devi Arda Güler'i neredeyse bedavaya kapatacak
Transfere 150 milyon euro harcayan Avrupa devi Arda Güler'i neredeyse bedavaya kapatacak Sadece Fenerbahçe'nin değil Avrupa'nın en yetenekli futbolcularından biri olan Stefan Kuntz tarafından milli takıma da alınan Arda Güler'de yaşanan flaş gelişme camiada bomba etkisi yarattı. Jorge Jesus'un göz bebeği olan 17'lik wonderkid için dünya devinin 'ön satış hakkı' talep ettiği öğrenilirken, yönetimin 'aceleye gerek yok' karşılığını verdiği bildirildi. Transferde geçtiğimiz sezon Burak Elmas'ın danışmanlığını yapan Luis Campos'un devrede olması ise büyük dikkat çekiyor.
28.11.2022 Fenerbahçe
Harry Kane'in yerine Fenerbahçe'nin yıldızı! Tottenham 10 numarayı wonderkid'e verecek
Harry Kane'in yerine Fenerbahçe'nin yıldızı! Tottenham 10 numarayı wonderkid'e verecek Geçtiğimiz sezon Burak Elmas'ın danışmanlığını yapan ve yeni yönetimin gelişinden sonra PSG'le anlaşmaya varan Luis Campos'un Fenerbahçe'nin süper starının peşine düştüğü öğrenilirken, Fransız devi haricinde Napoli ve Harry Kane'i Real Madrid'e göndermeye hazırlanan Tottenham'ın da milli yetenek için kolları sıvadığı bildirildi.
24.11.2022 Fenerbahçe
Geçen sezon Burak Elmas'ın danışmanlığını yaptı Luis Campos Fenerbahçe'nin yıldızını kimselere bırakmadı
Geçen sezon Burak Elmas'ın danışmanlığını yaptı Luis Campos Fenerbahçe'nin yıldızını kimselere bırakmadı Geçtiğimiz sezon Fatih Terim'in gönderilmesinden sonra Burak Elmas'ın isteğiyle İstanbul'a gelen ve Galatasaray'da danışmanlık yapan Luis Campos'un Fenerbahçe'nin yıldızının peşine düşmesi Sarı Lacivertli kulüpte bomba etkisi yarattı. Hali hazırda PSG'in Sportif Direktörlüğünü yapan Campos'un Arjantinli yıldızın takımdan ayrılma ihtimalini göz önünde bulundururken, Fransız devinin 'Geleceğin Messi'sini' bitirmek için harekete geçtiği bildirildi.
17.11.2022 Fenerbahçe
GALATASARAY'DA SON DAKİKA! Yılın transfer bombası patladı! 3 M.€ maaşı kabul etti
GALATASARAY'DA SON DAKİKA! Yılın transfer bombası patladı! 3 M.€ maaşı kabul etti Transfer çalışmalarının artık sonuna gelen Galatasaray'da 9.bomba yolda... Daha önce Dubouis, Torreira, Oliveira, Midtsjö, Abdülkerim Bardakcı, Seferovic gibi tecrübeli futbolcuları kadrosuna katan Sarı Kırmızılı yönetim yılın sürprizi yaparken, Erden Timur'un daha önce Burak Elmas'ın danışmanlığını yapan Luis Campos'la bir araya geldiği ve 3 milyon euro maaşla süper forvetin işini bitirdiği bildirildi.
24.08.2022 Galatasaray
Eski dosttan düşman olmaz! Campos'tan Timur'a tarihi transfer kıyağı! 'Maaşını siz ödeyin dünya yıldızı bize gelsin'
Eski dosttan düşman olmaz! Campos'tan Timur'a tarihi transfer kıyağı! 'Maaşını siz ödeyin dünya yıldızı bize gelsin' Daha önce Burak Elmas döneminde Galatasaray'da danışmanlık görevini yürüten ve Dursun Özbek'in başkan olmasıyla birlikte PSG'le anlaşmaya varan Luis Campos'tan Sarı Kırmızılı kulübe inanılmaz bir transfer kıyağı geliyor. Galtier'le anlaşmaya varan Fransız devinin kadroda yeniden yapılanmaya gittiği öğrenilirken, şampiyon teknik adamın dünyaca ünlü yıldızı takımda görmek istemediği, Erden Timur'unsa bu transfer için Campos'un kapısını çaldığı bildirildi.
12.08.2022 Galatasaray
Eski dosttan düşman olmaz! Luis Campos'tan inanılmaz kıyak ve Galatasaray'dan 5 transfer birden...
Eski dosttan düşman olmaz! Luis Campos'tan inanılmaz kıyak ve Galatasaray'dan 5 transfer birden... Galatasaray'da sıcak transfer gelişmeleri... Abdülkerim Bardakcı, Kazımcan Karataş ve Sergio Oliveira transferleriyle kadrosunu güçlendiremeye çalışan Galatasaray'ın 5 yıldız futbolcuyla daha masaya oturduğu ortaya çıktı. Sarı Kırmızılı camianın yakından takip ettiği Gueye için 'Eski dost' Luis Campos'la görüşmelerini devam ettiren Cenk Ergün'ün tecrübeli orta sahada artık son noktaya geldiği öğrenilirken, Sportif AŞ yöneticilerinin listesinde Gueye haricinde 4 oyuncunun daha olduğu belirtildi.
12.07.2022 Galatasaray
Dursun Özbek kovdu Campos yılın transferini altın tepsiyle sundu! '5 yıldız var seç beğen al'
Dursun Özbek kovdu Campos yılın transferini altın tepsiyle sundu! '5 yıldız var seç beğen al' Burak Elmas döneminde Galatasaray'da danışmanlık yapan ve Dursun Özbek'in gelişiyle görevine son verilen Luis Campos'tan sarı kırmızılı kulübe transfer kıyağı geliyor. Takımdan 5 yıldızı göndermeye hazırlanan Campos'un Cenk Ergün'le temasa geçtiği belirtilirken, Okan Buruk'un da gelişmeleri anbean takip ettiği bildirildi.
27.06.2022 Galatasaray
Galatasaray'da flaş ayrılık dünya devi PSG ile anlaştı! 'Gitmek beni üzüyor..'
Galatasaray'da flaş ayrılık dünya devi PSG ile anlaştı! 'Gitmek beni üzüyor..' Fatih Terim'le yolların ayrılmasından sonra Sportif AŞ'de yapılan Burak Elmas'ın önce Domenec Torrent ardından Luis Campos ve Sensibile ile anlaşması bir hayli dikkat çekmişti. 11 Haziran'da seçime gitmeye hazırlanan Galatasaray'da dünyaca ünlü Sportif Direktör Luis Campos'un PSG ile anlaşması Avrupa basınında da olay oldu.
4.06.2022 Galatasaray
Luis Campos'tan gitmeden son bir kıyak! 'Elinizi çabuk tutun Braga transfer edebilir'
Luis Campos'tan gitmeden son bir kıyak! 'Elinizi çabuk tutun Braga transfer edebilir' Burak Elmas'a danışmanlık hizmeti veren ve Ocak ayında bazı transferlerin altına imza atan Luis Campos'un Galatasaray'a son bir futbolcu önerdiği ortaya çıktı. Tecrübeli Sportif Direktörün sarı kırmızılı kulübe 19 yaşındaki Senegal asıllı golcüyü sunduğu, Campos'un yönetime 'Elinizi çabuk tutun genç yıldız Braga'ya gidebilir' dediği öğrenildi.
24.05.2022 Galatasaray
Büyük sürpriz! İşte G.Saray'ın yeni teknik direktörü! Dursun Özbek bombayı patlattı
Büyük sürpriz! İşte G.Saray'ın yeni teknik direktörü! Dursun Özbek bombayı patlattı 11 Haziran'da yapılacak seçimlerle Galatasaray'ın yeni başkanı olması beklenen Dursun Özbek'in transfer sezonuna hızlı bir giriş yapacağı, Özbek'in yeni teknik direktör konusunu da ivedi bir şekilde çözeceği öğrenildi. İşte sarı kırmızılı kulüpte yaşanan sıcak gelişmeler...
22.05.2022 Galatasaray
Galatasaray'da ayrılık! "Beklenen koşullar oluşmadığı için..."
Galatasaray'da ayrılık! "Beklenen koşullar oluşmadığı için..." Fatih Terim'le yolların ayrılmasından sonra danışman olarak göreve getirilen Luis Campos Galatasaray'dan ayrıldığını açıkladı.
12.05.2022 Galatasaray
Burak Elmas 'gençleştirme yasak' dedi! 35 milyon euro'luk 3 yıldız bedavaya G.Saray'a geliyor
Burak Elmas 'gençleştirme yasak' dedi! 35 milyon euro'luk 3 yıldız bedavaya G.Saray'a geliyor Sezon başında Fatih Terim'le birlikte gençleştirme operasyonuna giden ve Süper Lig'de resmen bozguna uğrayan Burak Elmas'ın transfer çalışmalarına devam ettiği ve başkanın Luis Campos ile Sensibile'ye tam yetki verdiği öğrenildi. Genelde tecrübeli yıldızlarla görüşmelerini sürdüren sarı kırmızılı yönetimin 3 futbolcuyu listeye aldığı bildirildi.
10.05.2022 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Luis Campos ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki luis campos haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.