Lucy

Lucy

Son dakika Lucy haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Lucy ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Lucy haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Lucy

haberleri sayfasında son dakika yaşanan lucy gelişmeleri de dahil olmak üzere 247 lucy haberi bulunmuştur. Tüm lucy haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bebek katili hemşirenin cinayet yöntemleri kan dondurdu!
Bebek katili hemşirenin cinayet yöntemleri kan dondurdu! İngiltere'de ortaya çıkan bebek cinayetleri kamuoyunda şok etkisi yaratmıştı. Kan donduran bebek cinayetlerine yeni detaylar ülkeyi sarsmaya devam ediyor. 7 bebeği öldürdüğü, 10 bebeği de öldürmeye teşebbüs ettiği iddia edilen Lucy Letby'nin cinayet yöntemleri dehşete düşürdü.
14.12.2022 Dünya
Scarlett Johansson: Kışkırtıcı roller için eğitildim
Scarlett Johansson: Kışkırtıcı roller için eğitildim Scarlet Johansson, güzelliğiyle, çekiciliğiyle ve oyunculuğuyla herkesin hayran olduğu bir isim. Genç yaşına rağmen uzun bir kariyer yolculuğu olan ve sayısız başarıya imza atarak büyük bir servete kavuşan güzel yıldız, yürüdüğü bu yolun nasıl zorluklarla dolu olduğunu samimi bir şekilde anlattı.
14.12.2022 Magazin
Ünlü şarkıcı Cher'in anne acısı!
Ünlü şarkıcı Cher'in anne acısı! Cher'in annesi olan ünlü oyuncu ve şarkıcı Georgia Holt, 96 yaşında hayatını kaybetti.
12.12.2022 Magazin
Tek yumurta ikizi kardeşler aynı erkekle evlendi!
Tek yumurta ikizi kardeşler aynı erkekle evlendi! Dünya bu olayı konuşuyor. Görüntüler sosyal medyada paylaşıldı. Tek yumurta ikizi olan kız kardeşler, tanıştıkları erkekle evlendi. Bu evlilik sonrası polis de harekete geçti. İşte detaylar...
6.12.2022 Dünya
Batı medyasından Ukrayna-Rusya savaşında ırkçı sözler: Burası Irak veya Afganistan değil mavi gözlü ve sarı saçlı insanlar ölüyor...
Batı medyasından Ukrayna-Rusya savaşında ırkçı sözler: Burası Irak veya Afganistan değil mavi gözlü ve sarı saçlı insanlar ölüyor... Rusya'nın Ukrayna'yı işgalinde 5. gün yaşanırken, savaşı değerlendiren Batı medyasının ırkçı söylemleri sosyal medyada infiale neden oldu. Irk ve uluslararası statü konusunda rahatsız edici bir tavır takınan muhabirler Ukrayna'yı Irak, Afganistan veya Suriye gibi diğer ülkelerden daha “uygar” olarak nitelendirip ülkenin savaşı hak etmediğini belirttiler.
28.02.2022 Dünya
Opera sanatçısı Atifet Usmanbaş yaşamını yitirdi
Opera sanatçısı Atifet Usmanbaş yaşamını yitirdi Opera sanatçısı Atifet Usmanbaş 99 yaşında hayatını kaybetti. Atifet Usmanbaş için 5 Şubat Cumartesi günü saat 11.00'de Kadıköy Süreyya Operası'nda tören düzenlenecek.
3.02.2022 Kültür Sanat
Stephen Hawking'in 80. doğum günü! Stephen Hawking kimdir?
Stephen Hawking'in 80. doğum günü! Stephen Hawking kimdir? Stephen Hawking Google'a Doodle oldu! Dünyaca ünlü fizikçi, Stephen Hawking'in 80. doğum günü Google'in tasarımıyla kutlanıyor. Yaşamı boyunca fikirleri, kitapları ve hastalığı ile çokça konuşulan Stephen Hawking, Einstein'dan bu yanan dünyaya gelen en parlak teorik fizikçi olarak kabul ediliyor. Peki, Stephen Hawking kimdir? Stephen Hawking hastalığı ne, neden öldü? İşte Stephen Hawking kitapları!
8.01.2022 Gündem
Gizemli ayak izinin sırrını 40 yıl sonra çözdüler! Ayı sandılar 'insan' çıktı...
Gizemli ayak izinin sırrını 40 yıl sonra çözdüler! Ayı sandılar 'insan' çıktı... 40 yıl sonra gizemli ayak izinin sırrı çözüldü. Tanzanya'da 1976 yılında ayak izlerinden çapraz bir şekilde yürüdüğü anlaşılan bir canlı türü keşfedildi. O yıllarda uzmanlar bunun bir 'ayı ayak izi' olabileceğini düşündüler. Ancak gerçek hiç de sanıldığı gibi değildi...
24.12.2021 Dünya
NASA uzay aracı Lucy'nin güneş panelinde sorun
NASA uzay aracı Lucy'nin güneş panelinde sorun ABD Havacılık ve Uzay Ajansı (NASA), Güneş Sistemi'ndeki "fosilleri" ortaya çıkarmak için 16 Ekim'de uzaya fırlattığı Lucy'nin güneş panellerinden oluşan kanadında sorun yaşandığını duyurdu.
30.10.2021 Bilim ve Teknoloji
NASA açıkladı: Otobüs büyüklüğünde gök taşı Dünya'yı sıyırıp geçti
NASA açıkladı: Otobüs büyüklüğünde gök taşı Dünya'yı sıyırıp geçti Otobüs büyüklüğünde bir gök taşı, 17 Ekim Pazar günü Dünya'nın yakınından geçti. NASA verilerine göre 2021 TG14 adlı gök taşı, yakın geçiş sırasında gezegenden yaklaşık 250 bin km. uzaktaydı. Bu da aslında geçiş sırasında gezegene Ay'dan daha yakın olduğu anlamına geliyor. Zira Ay'ın Dünya'ya ortalama uzaklığı 385 bin km. olarak belirlenmişti.
19.10.2021 Bilim ve Teknoloji
NASA, Lucy uzay aracını fırlattı
NASA, Lucy uzay aracını fırlattı ABD Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA), Florida eyaletindeki Cape Canaveral Üssü’nden Atlas V 401 roketiyle, Jüpiter’in çevresindeki ‘Trojan (Truva) Asteriotleri’ni incelemek üzere ‘Lucy’ uzay aracını fırlattı.
16.10.2021 Bilim ve Teknoloji
Asteroidler, uzayın gizemlerine kapı aralıyor
Asteroidler, uzayın gizemlerine kapı aralıyor Gezegenlerin ve uyduların oluşumundan artakalan malzemelerin öbekler halinde birleşmesiyle oluşan gök cisimleri olan asteroidler, Dünya'ya çarpma olasılığıyla tehdit oluşturuyor.
30.06.2021 Bilim ve Teknoloji
Alibaba'nın kurucusu Jack Ma ile ilgili bomba iddia!
Alibaba'nın kurucusu Jack Ma ile ilgili bomba iddia! Çinli internet şirketi Alibaba'nın kurucusu, iş adamı Jack Ma'nın ekim ayında Çin'deki piyasa düzenleyici kurumları ve kamu bankalarını eleştiren bir konuşma yapmasının ardından gizemli şekilde ortadan kaybolduğu iddia edildi.
4.01.2021 Dünya
FIFA, yılın futbolcusunu açıkladı!
FIFA, yılın futbolcusunu açıkladı! Bayern Münih'in Polonyalı golcüsü Robert Lewandowski, FIFA tarafından erkeklerde yılın en iyi oyuncusu seçildi.
17.12.2020 Futbol
ABD'de alarm verildi! 400 bin kişi ölebilir
ABD'de alarm verildi! 400 bin kişi ölebilir Bilim insanlarının tahminine göre Kaliforniya'da yağmur mevsiminin başlamasıyla sonuçları ABD’nin Batı Kıyısı için geleneksel olan deprem ve orman yangınlarından daha ciddi bir ‘mega fırtına’ başlayabilir. Uzmanlar, felaketin eyalet nüfusunun yüzde 1’ine, yani 400 bin kişinin ölümüne yol açacağı ve bunun ABD tarihindeki en büyük doğal afet olacağı konusunda uyarıyor.
5.12.2020 Dünya
Koronavirüs testini paraya çevirdiler! Saati 80 dolar...
Koronavirüs testini paraya çevirdiler! Saati 80 dolar... Koronavirüs tüm dünyayı kasıp kavururken, Amerika'nın New York kentinde Kovid-19 test sırasında uzun saatler beklemek istemeyen ve maddi durumu yerinde olanlar, saati 80 dolara (626 lira) kendileri için bekleyecek kişiler tutmaya başladı.
30.11.2020 Dünya
Kan donduran olay! 8 bebeği acımadan öldürdü
Kan donduran olay! 8 bebeği acımadan öldürdü Birleşik Krallık'ta bir hastanenin yenidoğan servisinde çalışan hemşire Lucy Letby, 8 bebeği öldürmek ve 10'unu da öldürmeye teşebbüs etmekle suçlandı.
13.11.2020 Dünya
6 Kişi Ölecek filmi konusu – 6 Kişi ölecek filmi oyuncuları | İşte Age of Kill oyuncuları
6 Kişi Ölecek filmi konusu – 6 Kişi ölecek filmi oyuncuları | İşte Age of Kill oyuncuları Sam işinde oldukça iyi bir tetikçidir. Bu başarısı teröristlerin dikkatini çekecek ve Sam'i tehdit etmeye başlarlar. Sam 6 saatte 6 kişiyi öldürmeyi kabul ederse hayatı güvende olacaktır. Bakalım Sam bu durum karşısında ne yapacaktır. 6 Kişi Ölecek filmi konusu ve 6 Kişi ölecek filmi oyuncuları…
1.05.2020 Gündem
Stephen Hawking'in solunum cihazı hastaneye bağışlandı
Stephen Hawking'in solunum cihazı hastaneye bağışlandı İngiltere’de Stephen William Hawking'in ailesi, corona virüs hastalarına yardımcı olması amacıyla 2018 yılında hayatını kaybeden ünlü fizikçi Stephen Hawking'in evindeki solunum cihazını bir hastaneye bağışladı.
23.04.2020 Dünya
Film gibi olay! Corona virüslü adam hemşireye çarpınca...
Film gibi olay! Corona virüslü adam hemşireye çarpınca... İngiltere'de çalıştığı hastaneden eve dönen hemşirenin kullandığı otomobile başka bir araç çarptı. Çarpan aracın 73 yaşındaki sürücüsünün nefes almakta güçlük çektiğini gören hemşire, ambulans çağırdı. Corona virüs tespit edilen hasta yaşamını yitirdi.
1.04.2020 Dünya
Chloe Loughnan, annesiyle fotoğrafını paylaştı
Chloe Loughnan, annesiyle fotoğrafını paylaştı Chloe Loughnan, 42 yaşındaki annesi Lucy ile bikinili fotoğrafını paylaştı. Fotoğrafa "anne-kız değil, abla-kız gibisiniz" yorumları geldi.
28.02.2020 Magazin
Aşı karşıtlığında garip örgütlenme
Aşı karşıtlığında garip örgütlenme Türkiye’de aşı karşıtlığının yükseldiği dönemde düzenlenmek istenen aşı karşıtı sempozyum büyük tepki çekti. Tepkiler üzerine Yeditepe Üniversitesi sempozyuma yer tahsis etmekten vazgeçti. ‘I. Uluslararası Aşı Gerçekleri’ sempozyumunu organize eden kişinin de ses mühendisi ve müzisyen olduğu ortaya çıktı.
14.02.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Lucy ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki lucy haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.