Halka arz için rekor başvuru! Hedeflenenden 4.4 kat fazla
Halka arz için rekor başvuru! Hedeflenenden 4.4 kat fazla Çimento üreticisi Limak Şirketler Grubu’nun halka arz edeceği iştiraki Limak Doğu Anadolu Çimento’nun, 14-16 Şubat tarihlerinde gerçekleşen talep toplama sürecinde hedefin 4.4 katı başvuru geldiği açıklandı.
20.02.2024 Ekonomi
Limak halka arz kaç lot verir? Limak Doğu Anadolu Çimento halka arz hangi bankalarda var, ne zaman işlem görecek? Limak Holding hisse kodu
Limak halka arz kaç lot verir? Limak Doğu Anadolu Çimento halka arz hangi bankalarda var, ne zaman işlem görecek? Limak Holding hisse kodu Limak çimento kaç lot verir, Limak Çimento hisse helal mi? Limak Doğu Anadolu Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş. halka arz oluyor. 14-15-16 Şubat tarihlerinde talep toplayacak olan Limak Doğu Anadolu Çimento’nun kaç lot vereceği ile katılım endeksine uygun olup olmayacağı merak konusu oldu. Peki, Limak Doğu Anadolu Çimento halka arz kaç lot verir, katılım endeksine uygun mu, hangi bankalarda var? Limak halka arz ne kadar verir, Limak Çimento halka arz nasıl alınır?
16.02.2024 Ekonomi