LGS soru ve cevapları açıklandı mı 2022, LGS soruları ve cevaplarına nereden bakılır? LGS soruları ve cevap anahtarı sorgulama ekranı
LGS soru ve cevapları açıklandı mı 2022, LGS soruları ve cevaplarına nereden bakılır? LGS soruları ve cevap anahtarı sorgulama ekranı Milli Eğitim Bakanlığınca, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında gerçekleştirilen merkezi sınavın soru kitapçığı ve cevap anahtarı için araştırmalar arttı. LGS sınavının ardından MEB tarafından sınav soru kitapçıkları ve cevap anahtarının detayları sorgulanıyor.
4.06.2022 Eğitim
2021 LGS soru kitapçığı yayınlandı! İşte 2021 LGS Sayısal ve Sözel cevap anahtarları!
2021 LGS soru kitapçığı yayınlandı! İşte 2021 LGS Sayısal ve Sözel cevap anahtarları! Hafta sonu gerçekleştirilen LGS sınavı ile ilgili adayların araştırmaları sürüyor. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından LGS Soru kitapçıklarını yayınladı. Adaylar, sayısal ve sözel ve cevap anahtarlarını www.meb.gov.tr adresinden erişebilecek.
9.06.2021 Eğitim
Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavı sona erdi!
Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavı sona erdi! Milli Eğitim Bakanlığınca 8. sınıf öğrencilerine yönelik yapılan Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınav sona erdi.
6.06.2021 Eğitim
LGS sonuçları ne zaman belli olacak? Önemli açıklama geldi...
LGS sonuçları ne zaman belli olacak? Önemli açıklama geldi... LGS geçtiğimiz hafta sonu düzenlendi. Dün ise LGS soru ve cevapları yayınlandı. Hemen sonrasında ise MEB'den yeni bir açıklama geldi. LGS sonuçlarının açıklanacağı tarih değişti. İşte merak edilen tüm soruların yanıtları...
4.06.2018 Gündem