LGS ne zaman açıklanacak? LGS tercihleri ne zaman başlıyor? LGS sonuçlarının açıklanacağı tarih!
LGS ne zaman açıklanacak? LGS tercihleri ne zaman başlıyor? LGS sonuçlarının açıklanacağı tarih! Hafta sonu gerçekleştirilen, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında merkezi sınavın sonuçları için gözler Milli Eğitim Bakanlığı’na çevrildi. İyi bir lisede eğitim almak için puanlarını öğrenecek olan adaylar için tercih maratonu başlayacak. Öğrenciler ve veliler LGS sonuçlarının açıklanacağı tarihi araştırıyor. Peki, LGS ne zaman açıklanacak? LGS tercihleri ne zaman başlıyor? LGS sonuçlarının açıklanacağı tarih!
7.06.2022 Eğitim
2022 LGS sınavı sona erdi! LGS soru ve cevapları ne zaman yayınlanır?
2022 LGS sınavı sona erdi! LGS soru ve cevapları ne zaman yayınlanır? LGS kapsamında yapılan merkezi sınav sona erdi. Yüz binlerce adayın katılım sağladığı LGS’de gözle Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklanacak LGS soru ve cevaplarına çevrildi. Öğrenciler LGS soru ve cevaplarının ne zaman yayınlanacağını merak ederken sonuçların ne zaman açıklanacağını da araştırıyor. Peki, LGS soru ve cevapları ne zaman açıklanır? LGS sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte detaylar…
5.06.2022 Eğitim
2021 LGS soru ve cevapları açıklandı mı? LGS sonuçları ne zaman açıklanacak?
2021 LGS soru ve cevapları açıklandı mı? LGS sonuçları ne zaman açıklanacak? Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), Liselere Geçiş Sınavı (LGS) kapsamında ortaokul 8. sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen merkezi sınav, 973 yurt içi ve 4 yurt dışı sınav merkezinde, 17 bin 793 okulda ve 82 bin 355 salonda gerçekleştirildi. Peki, 2021 LGS soru ve cevapları ne zaman açıklanacak? LGS cevap anahtarı ne zaman yayımlanır? LGS cevap anahtarı sayısal ve sözel kitapçığı ne zaman açıklanır? 2021 LGS soruları ve LGS sonuçlarının açıklanacağı tarih!
6.06.2021 Eğitim