MEB duyurdu! LGS örnek soruları yayımlandı! İşte kasım ayı LGS örnek soruları indirme linki ve videolu çözümleri!
MEB duyurdu! LGS örnek soruları yayımlandı! İşte kasım ayı LGS örnek soruları indirme linki ve videolu çözümleri! MEB kasım ayı LGS örnek sorularını yayımladı. MEB’ten yapılan açıklamada, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezî sınava yönelik hazırlanan kasım ayı örnek soru kitapçığı yayımlandığı ve bu ay ilk kez örnek soruların videolu çözümlerinin de paylaşıldığı duyuruldu. İşte kasım ayı LGS örnek soruları indirme linki ve videolu çözümleri!
21.11.2022 Eğitim
MEB ekim ayı LGS örnek sorularını yayımladı! İşte sözel ve sayısal MEB örnek soru kitapçığı indirme ekranı!
MEB ekim ayı LGS örnek sorularını yayımladı! İşte sözel ve sayısal MEB örnek soru kitapçığı indirme ekranı! MEB ekim ayı LGS örnek sorularını yayımladı. MEB’ten yapılan açıklamada, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınava yönelik hazırlanan örnek soru kitapçığının erişime açıldığı duyuruldu. 2023 LGS’ye hazırlanan milyonlarca öğrenci LGS örnek sorularına MEB’in internet sitesinden indirebilecek. Peki, MEB örnek sorular nasıl indirilir? İşte LGS ekim ayı sözel ve sayısal bölüm örnek soruları!
5.10.2022 Eğitim
MEB’ten yardımcı kaynak destek paketi! LGS örnek soruları ve MEB kaynak paketi indirme ekranı!
MEB’ten yardımcı kaynak destek paketi! LGS örnek soruları ve MEB kaynak paketi indirme ekranı! MEB yardımcı kaynak paketini yayınladı. Her ay, 2. sınıftan 12. sınıfa tüm öğrencilerin ihtiyaçları dikkate alınarak hazırlanan yardımcı kaynak paketinin altıncısı, bugün paylaşıldı. Mart ayı yardımcı kaynak destek paketinde 8 bin soru yer alıyor. Peki, MEB kaynak nasıl indirilir? İşte LGS örnek soruları ve MEB kaynak paketi indirme ekranı!
7.03.2022 Eğitim
LGS sınavları ne zaman? (LGS örnek sorular)
LGS sınavları ne zaman? (LGS örnek sorular) LGS sınavları ne zaman? Sorunun yanıtı merak ediliyor ve gündemde çok fazla araştırılıyor. Milyonlarca öğrencinin merakla beklediği 2018 yılı LGS sınavına dair tüm bilgileri haberimizde derledik. İşte LGS örnek sorular...
7.05.2018 Gündem