Lezbiyen

Lezbiyen

Son dakika lezbiyen haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan lezbiyen ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını lezbiyen haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Lezbiyen

haberleri sayfasında son dakika yaşanan lezbiyen gelişmeleri de dahil olmak üzere 593 lezbiyen haberi bulunmuştur. Tüm lezbiyen haberleri aşağıda listelenmiştir.
Melissa Vargas'ın sevgilisi kim? Voleybolcu Melissa Vargas'ın sevgilisi var mı?
Melissa Vargas'ın sevgilisi kim? Voleybolcu Melissa Vargas'ın sevgilisi var mı? Melissa Vargas'ın sevgilisi kim sorusunun yanıtı merak ediliyor. Milletler Ligi'nde şampiyon olan A Milli Kadın Voleybol takımının pasör smaçörü Melissa Vargas'ın performansı tüm dünyada dikkat çekti. Başarılı oyuncunun özel hayatına dair merak da gündemdeki yerini aldı. Peki Melissa Vargas lezbiyen mi? İşte detaylar...
1.09.2023 Gündem
Kabe fotoğrafının yere serilmesi soruşturması: 3 yıla kadar hapis istemi
Kabe fotoğrafının yere serilmesi soruşturması: 3 yıla kadar hapis istemi Boğaziçi Üniversitesi'nde Kabe fotoğrafının yere serilmesine ilişkin yürütülen soruşturma tamamlandı. Savcılıkça, 2'si tutuklu 7 öğrenci hakkında "Halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme" suçundan 1'er yıldan 3'er yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenlendi.
26.02.2021 Gündem
Kız arkadaşının cesedini 3 yıl boyunca gardıropta sakladı!
Kız arkadaşının cesedini 3 yıl boyunca gardıropta sakladı! Belçika'nın Antwerp kentinde, 62 yaşındaki Rita VH. adlı kadının, 38 yıl birlikte yaşadığı Monique adlı kız arkadaşının cesedini 3 yıl gardıropta sakladığı ortaya çıktı.
13.11.2020 Dünya
Kocasını vurdurtup kadınla birlikte olmuştu! Cinayetle ilgili flaş detaylar!
Kocasını vurdurtup kadınla birlikte olmuştu! Cinayetle ilgili flaş detaylar! Ordu'nun Ünye ilçesinde eşi ve eşinin birlikte yaşadığı eşcinsel kadın tarafından kiralık katil tutularak silahla vurdurulan şahıs, tedavi gördüğü hastanede 17 günlük yaşam mücadelesini kaybetti.
23.10.2020 Yaşam
LGBT'nin açılımı nedir?
LGBT'nin açılımı nedir? LGBT her yıl Haziran ayı sonunda yapılan Onur Yürüşü ile gündeme gelmektedir. Onur Yürüyüşüne katılan birçok aktivist, gey topluluğu kullanım şeklinin eksik olan bir tanımlama olduğunu düşünüp, LGBT topluluğu kullanımına geçmiştir.
16.02.2022 Yaşam
FETÖ'nün ABD'deki okulu, LGBT  müfredatı eğitimi için gönüllü oldu
FETÖ'nün ABD'deki okulu, LGBT müfredatı eğitimi için gönüllü oldu ABD’nin New Jersey eyaletinde geçen yıl kanunlaşan ve bu yıl pilot uygulamasına başlanacak olan LGBT müfredatı eğitimi için Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile irtibatlı olduğu bilinen Bergen Art and Science Academy de başvuru yapan okullar arasında yer aldı. Bölgede yaşayan Müslüman ve Hristiyan birçok ebeveyn, söz konusu müfredatın uygulanmasına karşı tepkilerini dile getirdi.
4.02.2020 Dünya
Serel Yereli ağladı!
Serel Yereli ağladı! 'Bodrum Masalı' adlı diziyle tanınan ve sonrasında oyunculuk kariyerini ikinci plana iterek şarkıcılığa soyunan Serel Yereli'den şaşırtan paylaşım geldi.
7.01.2019 Magazin
Sıla: Lezbiyen olsam çıkar söylerim
Sıla: Lezbiyen olsam çıkar söylerim Ahmet Kural'dan şiddet gören ve konuyla ilgili ilk kez Ayşe Arman'a konuşan Sıla'nın röportajının devamı yayınlandı.
26.12.2018 Magazin
Dünyada bir ilk! Eşcinsel çift, aynı çocuğa beraber hamile kaldı!
Dünyada bir ilk! Eşcinsel çift, aynı çocuğa beraber hamile kaldı! Amerika Birleşik Devletleri'nin Teksas eyaletindeki lezbiyen çift, doğumu için aynı çocuğu hamilelik döneminde birlikte taşıyan ilk insanlar oldu ve olay tıp tarihine geçti.
30.10.2018 Dünya
Evlilik yarışmasında gelin adayları birbirine aşık olup programı terk etti!
Evlilik yarışmasında gelin adayları birbirine aşık olup programı terk etti! Türkiye'de uzun süre yayınlanarak reyting rekorları kıran 'Kısmetse Olur' programının Vietnam versiyonunda izleyicilerde büyük şaşkınlık yaratan bir olay yaşandıı
24.09.2018 Dünya
Lezbiyen çizgi roman kahramanı televizyon dizisi oluyor
Lezbiyen çizgi roman kahramanı televizyon dizisi oluyor Batwoman, başrolün bir eşcinsel olduğu, çizgi romandan uyarlanan ilk süper kahraman dizisi olacak.
18.07.2018 Dünya
UBER şoförü, öpüşen lezbiyen çifti zorla araçtan indirdi
UBER şoförü, öpüşen lezbiyen çifti zorla araçtan indirdi ABD'de lezbiyen çift, öpüştükleri gerekçesiyle kendilerini aracından zorla indiren UBER şoföründen şikayetçi olurken UBER, kadınları haklı bularak şoförün uygulamaya erişimini engelledi.
14.06.2018 Dünya
Şaşırtan 'lezbiyen' cevabı
Şaşırtan 'lezbiyen' cevabı Geçen cumartesi akşamı final yapan Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde canlandırdığı Yağız karakteriyle adından sıkça söz ettiren Çağlar Ertuğrul'dan bomba açıklama: Kadın olsaydım lezbiyen olurdum
13.06.2018 Magazin
Cesur sahneleri olay oldu!
Cesur sahneleri olay oldu! Hollywood yıldızı Uma Thurman, 'The Con Is On' (İngilizler Geliyor) adlı komedi filmindeki cesur sahneleri ile yapım daha vizyona girmeden gündem oldu.
6.05.2018 Magazin
ABD’de ünlü avukat ‘gezegenimiz kirleniyor’ deyip kendini yaktı
ABD’de ünlü avukat ‘gezegenimiz kirleniyor’ deyip kendini yaktı ABD’de bugüne kadarki en dehşet verici çevre eylemi yaşandı. ABD’nin tanınmış avukatı David Buckel, “Kirlilik gezegenizimizi mahvediyor, fosil yakıt kullanarak ölüyorum” deyip Brooklyn’deki Prospeckt Park’ta kendini ateşe verip hayatını noktaladı
15.04.2018 Dünya
Lezbiyen çiftin düğün pastası  davası
Lezbiyen çiftin düğün pastası davası ABD’nin Oregon eyaletinde eşcinsel bir çifte düğün pastası yapmayı reddeden fırıncılara yüksek para cezaları kesildi.
29.12.2017 Dünya
Evlilik turnesine çıkan lezbiyen çifte ölümcül hastalık şoku
Evlilik turnesine çıkan lezbiyen çifte ölümcül hastalık şoku Eşcinsel evliliklerin yasal olduğu 24 ülkede ayrı ayrı düğün yapacaklarını açıklayan Hollandalı ve Belçikalı lezbiyen çiftin bu planı, ölümcül hastalık nedeniyle mümkün olmayacak.
19.12.2017 Dünya
Her sekiz sporcudan biri istismar kurbanı
Her sekiz sporcudan biri istismar kurbanı Hollanda’da spor kulüplerindeki cinsel istismar vakalarının ciddi boyutlarda olduğu açıklandı. Resmi araştırmalara göre her sekiz sporcudan bir cinsel istismar kurbanı. En fazla tacize uğrayanların başında engelli, eşcinsel ve göçmen sporcular geliyor. Kurbanların büyük bölümü ise 16 yaşından küçük sporcular.
13.12.2017 Şampiy10
Hastalara cinsel tercihleri sorulacak!
Hastalara cinsel tercihleri sorulacak! İngiltere, İskoçya ve Galler’in kamusal sağlık hizmetleri otoritesi National Health Service (NHS) 16 yaş ve üzerindeki hastalara yeni NHS kuralları gereği cinsel tercihlerini soracak.
16.10.2017 Sağlık
Elif Şafak ve Hande Bermek'e tepki: One munite
Elif Şafak ve Hande Bermek'e tepki: One munite Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu, Elif Şafak'ın "biseksüelim" itirafı ve Hande Bermek'in röportajını köşesine taşıdı.
16.10.2017 Magazin
Sonuna kadar Aynur’un arkasındayım
Sonuna kadar Aynur’un arkasındayım Lezbiyen ilişki yaşadığı kızın ailesi tarafından hastanelik edilen üniversiteli Aynur’un annesi Nevin O: “Yavrumdan utanmıyorum bilakis medeni cesaretinden dolayı gurur duyuyorum...”
30.09.2017 Yaşam
Lezbiyen çiftin aşkına dayak!
Lezbiyen çiftin aşkına dayak! Üniversiteli Aynur ile sevgilisi Emine, lezbiyen ilişki yaşadıklarını öğrenen Emine’nin ailesinden 1,5 saat bayılıncaya kadar dayak yedi. Aynur ve sevgilisi Emine şikayetçi oldu...
30.09.2017 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Lezbiyen ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki lezbiyen haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.