Levski Sofya

Levski Sofya

Son dakika Levski Sofya haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Levski Sofya ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Levski Sofya haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Levski Sofya

haberleri sayfasında son dakika yaşanan levski sofya gelişmeleri de dahil olmak üzere 89 levski sofya haberi bulunmuştur. Tüm levski sofya haberleri aşağıda listelenmiştir.
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları Seçili etkinliklerde Süper Oranları kaçırma ! Misli.com’un özel olarak belirlediği etkinliklerin oranlarını arttırarak üyelerine daha yüksek oranlarla ekstra kazanç sağladığı bu kampanyaya sen de dahil ol!
11.08.2022 İddaa
Dev maçta tarihi skor!  Barcelona 2 - Bayern Münih 8
Dev maçta tarihi skor! Barcelona 2 - Bayern Münih 8 Alman ekibi Bayern Münih, İspanyol temsilcisi Barcelona'yı 8-2 gibi tarihi bir skorla yenerek UEFA Şampiyonlar Ligi'nde son 4 takım arasına kaldı
14.08.2020 Şampiyonlar Ligi
Edwin Gyasi bu yaz Beşiktaş’ta olacak!
Edwin Gyasi bu yaz Beşiktaş’ta olacak! Beşiktaş’ın gelecek sezon kadrosuna katmak üzere, Ganalı bir futbolcuyla şimdiden anlaştığı ortaya çıktı. Bulgaristan’ın CSKA Sofya takımında top koşturan 28 yaşındaki Edwin Gyasi’nin, sezonun bitimiyle birlikte siyah-beyazlı ekibe katılacağı iddia edildi.
29.02.2020 Beşiktaş
Gabriel Obertan'la anlaşma tamam!
Gabriel Obertan'la anlaşma tamam! Süper Lig'den bir alt lige düşen BB Erzurumspor, yıldız futbolcu Gabriel Obertan ile yeniden anlaşmaya varıldığını duyurdu.
29.07.2019 Erzurumspor
Trabzonspor Obertan'la anlaşmaya vardı!
Trabzonspor Obertan'la anlaşmaya vardı! Trabzonspor, transferde ters köşeye imza atarak geçtiğimiz sezon BB Erzurumspor'da forma giyen Gabriel Obertan ile anlaşma sağladı.
14.06.2019 Trabzonspor
Medipol Başakşehir-Erzurumspor:1-1
Medipol Başakşehir-Erzurumspor:1-1 Lider Medipol Başakşehir'in galibiyet serisi sona erdi. Spor Toto Süper Lig'in lideri Medipol Başakşehir 21. hafta maçında Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile 1-1 berabere kalarak yara aldı. Başakşehir zirvede 2 puan kaybederek yara aldı.
9.02.2019 Başakşehir
Kasımpaşa'dan Gabriel Obertan bombası!
Kasımpaşa'dan Gabriel Obertan bombası! Ligde liderlik koltuğunu Galatasaray’a kaptıran Kasımpaşa, Levski Sofya forması giyen Fransız yıldız Gabriel Obertan’ın peşine düştü.
15.09.2018 Kasımpaşa Spor
Avrupa Ligi 1. ön eleme turunda 6 maç yapıldı
Avrupa Ligi 1. ön eleme turunda 6 maç yapıldı UEFA Avrupa Ligi 1. ön eleme turu ilk ayağında 6 maç yapıldı.
11.07.2018 UEFA Avrupa Ligi
Fenerbahçe'de Stanimir Stoilov bombası!
Fenerbahçe'de Stanimir Stoilov bombası! Fenerbahçe'nin Aykut Kocaman'la yolları ayırması durumunda görüşeceği ilk isim belli oldu. Yönetimden sürpriz bir teknik adam önerisi geldi: Stanimir Stoilov.
6.11.2017 Fenerbahçe
Ludogorets haftayı 3 puanla kapattı
Ludogorets haftayı 3 puanla kapattı Bulgaristan Birinci Futbol Ligi'nde oynanan maçta Ludogorets, Levski Sofya'yı 2-0 mağlup etti.
29.10.2017 UEFA Avrupa Ligi
15 yaşında fırtına gibi esiyor!
15 yaşında fırtına gibi esiyor! Galatasaray alt yapısında Mustafa Kapı fırtınası esmeye devam ediyor. Riekerink tarafından 14 yaşında A takım ile idmanlara çıkarılan genç oyuncu bu sezon U17 takımında attığı 4 gol ve yaptığı 6 asist ile dikkatleri üzerine çekiyor.
28.09.2017 Galatasaray
UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda 33 takım bir üst  tura yükseldi
UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda 33 takım bir üst tura yükseldi Avrupa futbolunun kulüpler düzeyindeki iki numaralı organizasyonunda, 2. ön eleme turu 33 karşılaşmayla tamamlandı.
20.07.2017 UEFA Avrupa Ligi
Konyaspor'dan çifte imza
Konyaspor'dan çifte imza Atiker Konyaspor, Faslı orta saha oyuncusu Mehdi Bourabia ile 3 yıllık, Abdou Razack Traore ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
22.06.2017 Konya Spor
İşte G.Saray'ın muhtemel rakipleri
İşte G.Saray'ın muhtemel rakipleri Sezonu dördüncü bitiren Galatasaray'ın, UEFA Avrupa Ligi ikinci ön eleme turundaki rakibi 19 Haziran'da belli olacak. Elemeler boyunca seribaşı olma şansına sahip sarı-kırmızılılar, 2. eleme turu maçlarını 13 ve 20 Temmuz'da oynayacak
3.06.2017 Galatasaray
İşte muhtemel rakiplerimiz!
İşte muhtemel rakiplerimiz! Konyaspor'un Türkiye Kupası'nı alıp Avrupa Ligi gruplarına doğrudan girmesiyle Fenerbahçe ve Galatasaray'ın ön elemelerde mücadele etmesi kesinleşti.
1.06.2017 Galatasaray
Fenerbahçe zorlanmadı!
Fenerbahçe zorlanmadı! Fenerbahçe Erkek Voleybol Takımı, CEV Kupası 8'li finaller ilk maçında deplasmanda Bulgaristan'ın Levski Sofya ekibini 3-0 yendi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Rodrigues: Türkiye Ligi'nin sertliğine hazırım
Rodrigues: Türkiye Ligi'nin sertliğine hazırım Galatasaray'ın yeni transferi Garry Rodrigues medya önünde imza attı ve basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
12.01.2017 Galatasaray
Buse Kayacan: Finale kadar yürümek istiyoruz
Buse Kayacan: Finale kadar yürümek istiyoruz Challenge Cup'ta ülkemizi temsil eden Çanakkale Belediyespor, son 32 turu rövanşında yarın Levski Sofya ile karşılaşacak.
10.11.2021 Diğer Sporlar
6 Türk takımı için Avrupa heyecanı başlıyor
6 Türk takımı için Avrupa heyecanı başlıyor Voleybolda Avrupa kupalarında bu hafta 6 Türk takımı mücadele edecek.
24.09.2021 Galatasaray
İsmet Güneşhan: İlk hedefimiz final
İsmet Güneşhan: İlk hedefimiz final Çanakkale Belediye Bayan Voleybol Takımı'nda başkan İsmet Güneşhan açıklamalarda bulundu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Sinem Barut: Turu geçeceğimize inanıyorum
Sinem Barut: Turu geçeceğimize inanıyorum Çanakkale Belediye, Anafartalar Spor Salonu'nda 17.00'de Bulgaristan ekibi Levski Sofya'yı konuk edecek.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Riekerink: Dersimizi iyi çalışıyoruz
Riekerink: Dersimizi iyi çalışıyoruz Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, Cumartesi günü saat 19:00'da karşı karşıya geleceğimiz Trabzonspor maçı öncesinde medya mensuplarıyla buluştu.
24.09.2021 Galatasaray
"Mustafa Kapı gayet iyi bir iş çıkardı"
"Mustafa Kapı gayet iyi bir iş çıkardı" Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink: "Galatasaray olarak altyapıya büyük ilgi gösterdiğimizi vurgulamamız gerekiyor. Şans vermeye devam edeceğiz. A takıma çıkış yolunun daha da açılması için çalışıyoruz"
24.09.2021 Galatasaray
Riekerink'ten Başkent'e mecbur değişim
Riekerink'ten Başkent'e mecbur değişim İki oyuncunun, Gençlerbirliği maçında forma giymesinin zor olduğu ifade edilirken Riekerink, Hakan'ın yerine Semih'i, Sneijder'in yerine ise Poldi'yi sahaya sürecek...
10.10.2016 Galatasaray
Galatasaray'dan iyi prova!
Galatasaray'dan iyi prova! Milli maçlar sebebiyle liglere verilen arayı değerlendirmek isteyen Galatasaray, hazırlık maçında Bulgaristan temsilcisi Levski Sofya'yı 2-0 yendi
24.09.2021 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Levski Sofya ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki levski sofya haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.