Lena Headey

Lena Headey

Son dakika Lena Headey haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Lena Headey ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Lena Headey haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Lena Headey

haberleri sayfasında son dakika yaşanan lena headey gelişmeleri de dahil olmak üzere 35 lena headey haberi bulunmuştur. Tüm lena headey haberleri aşağıda listelenmiştir.
3 Ekim ne günü, 3 Ekim Türk Dünyası Günü mü? 3 Ekim Dünya ne günü?
3 Ekim ne günü, 3 Ekim Türk Dünyası Günü mü? 3 Ekim Dünya ne günü? 3 Ekim ne günü olarak kutlanır? 3 Ekim'de yaşanmış doğumlar, yaşanan vefatlar ve meydana gelen önemli olaylar, günün önemi gibi konu başlıkları merak ediliyor. Peki, 3 Ekim Dünya ne günü? 3 Ekim Türk Dünyası Günü mü?
3.10.2022 Gündem
2019 Emmy Ödülleri adayları belli oldu
2019 Emmy Ödülleri adayları belli oldu Emmy Ödülleri'nin bu seneki adayları açıklandı. 22 Eylül'de sahiplerini bulacak olan Emmy Ödülleri'nde Game of Thrones en iyi drama dizisi de dahil olmak üzere 32 dalda aday oldu. İşte adaylar...
16.07.2019 Dünya
'Onunla birlikte olmadığım için 10 yıl hiç rol alamadım'
'Onunla birlikte olmadığım için 10 yıl hiç rol alamadım' 'Game of Thrones' (Taht Oyunları) dizisinde canlandırdığı 'Cersei Lannister' karakteriyle beğeni toplayan Lena Headey, itirafı ile magazin gündemine bomba gibi düştü.
21.02.2019 Magazin
Game of Thrones BluTV'de yayınlanacak!
Game of Thrones BluTV'de yayınlanacak! Dijital eğlence platformu BluTV, efsane dizi Game of Thrones'un yayın haklarını aldı!
22.03.2018 Televizyon
Bir itiraf daha geldi
Bir itiraf daha geldi Game of Thrones’un yıldız oyuncularından Lena Headey (Cersei Lanister), yapımcı Harvey Weinstein’ın tarafından tacize uğradığını söyledi.
18.10.2017 Magazin
'Cersei'den bomba itiraf: Asonsöre bindik ve birden...
'Cersei'den bomba itiraf: Asonsöre bindik ve birden... 'Game of Thrones' dizisinde 'Cersei Lanister' karakterine hayat veren Lena Headey, 65 yaşındaki yapımcı Harvey Weinstein'ın tarafından iki kez tacize uğradığını söyledi.
18.10.2017 Magazin
Cersie Lannister (Lena Headey) evini 2 kat fiyata sattı!
Cersie Lannister (Lena Headey) evini 2 kat fiyata sattı! 'Game of Thrones'un (Taht Oyunları) 'Cersie Lannister'ı Lena Headey, 3 yıl önce 790 bin dolara aldığı evini 2 milyon dolara sattı. Böylece 43 yaşındaki oyuncu, 3 yılda yatırdı paranın 2 katından fazlasını kazanmış oldu.
22.09.2017 Magazin
Cersie Lannister kazanmayı biliyor!
Cersie Lannister kazanmayı biliyor! ‘Game of Thrones’ta canlandırdığı hırslı kraliçe ‘Cersie Lannister’ karakteri ile tüm dünyada tanınan Lena Headey (43) evini sattı.
21.09.2017 Magazin
‘Cersei gibi rezil ettiler’
‘Cersei gibi rezil ettiler’ ABD’de 2016 başkanlık seçimlerinde Donald Trump’a karşı yarışan Demokrat Parti’nin başkan adayı Hillary Clinton, seçimi neden kaybettiğini anlattığı yeni kitabında, kendisini ‘Game of Thrones’ serisinin ünlü karakteri ‘Cersei Lannister’ ile karşılaştırdı.
14.09.2017 Dünya
Game of Thrones'un setinde kriz çıkartan 'aşk'
Game of Thrones'un setinde kriz çıkartan 'aşk' Geçtiğimiz hafta 7'inci sezon 7'inci bölümüyle 31 milyon izleyiciye ulaşarak rekor kıran 'Game of Thrones' (Taht oyunları) dizisinin setinde yaşanan kriz sezon sonunda ortaya çıktı.
1.09.2017 Magazin
Game of Thrones’cular parayla oynuyor
Game of Thrones’cular parayla oynuyor Amerikan Variety dergisi, ülkemizde de geniş bir hayran kitlesi bulunan ‘Game of Thrones’ (Taht Oyunları) dizisinin oyuncularının aldığı ücretleri duyurdu.
24.08.2017 Dünya
KANAL D yayın akışında bugün neler var? - 19 Ağustos Cumartesi
KANAL D yayın akışında bugün neler var? - 19 Ağustos Cumartesi Kanal D 19 Ağustos Cumartesi günü yayın akışı çocukların sevdiği program Kanal D Çocuk Kulübüyle başlıyor. Ardından Çocuklar Duymasın dizisinin tekrar bölümüyle yayın akışı devam ediyor. Çocuklar Duymasın’dan sonra da Magazin D programı yeni bölümüyle ekrana geliyor. Öğle kuşağında Meryem yerli dizisi yayınlanıyor. Hemen ardından Ben Bilmem Eşim Bilir programı yeni bölümüyle yayın akışında yerini alıyor. Akşam kuşağında ise Kimliksiz yabancı sinema filmi TV’de ilk kez yayınlanıyor. Kimliksiz’den sonra 300: Bir İmparatorluğun Yükselişi yabancı sinema filmi yayınlanacak. Son olarak yarışma programı 19 yeni bölümüyle yayın akışına giriyor. Kanal D 19 Ağustos Cumartesi günü yayın akışının tüm detayları haberimizde…
29.09.2021 Gündem
Game of Thrones 7. sezonu ile geri döndü!
Game of Thrones 7. sezonu ile geri döndü! Game of Thrones dünyada izlenme rekorları kırarak dikkat çekiyor. Merakla beklenen Game of Thrones'ın 7. yeni sezonu başladı. İşte Game of Thrones 7. sezon tanıtımı ve Türkiye'deki yayını ile ilgili tüm detaylar...
29.09.2021 Gündem
Game of Thrones'un 7.sezonun ilk 3 bölümü açıklandı
Game of Thrones'un 7.sezonun ilk 3 bölümü açıklandı Game of Thrones’ın 7.sezonundan ilk 3 bölümüne dair detaylar HBO kanalı tarafından yayınlandı.
8.07.2017 Televizyon
'John Snow' bölüm başına 9 milyon lira alacak!
'John Snow' bölüm başına 9 milyon lira alacak! 'Game of Thrones'un başrol oyuncuları yeni sezonda bölüm başına 9 milyon lira alacak.
1.05.2017 Magazin
Lena Headey mültecilere yardım edecek!
Lena Headey mültecilere yardım edecek! Fenomen dizi 'Game of Thrones'daki rolüyle dikkati çeken Lena Headey'in yeni projesi belli oldu.
25.04.2017 Magazin
Game of Thrones 7. sezon hangi tarihte başlayacak?
Game of Thrones 7. sezon hangi tarihte başlayacak? Game of Thrones hayranları 7. sezon için heyecanlı bekleyişini sürdürüyor. Dünyanın dört bir yanında milyonlarca izleyici kitlesine ulaşan Game of Thrones 7. sezon ne zaman başlayacak? İşte Game of Thrones ile ilgili tüm detaylar...
29.09.2021 Gündem
Game Of Thrones 6. sezon 10. bölüm fragmanı yayınlandı!
Game Of Thrones 6. sezon 10. bölüm fragmanı yayınlandı! Dünyada büyük yankı uyandıran Game Of Thrones nefes kesen 6 sezonu ile devam ediyor. Yayınlanan her yeni bölüm ile izleyenleri ekrana kilitleyen Game Of Thrones efsanesi'nde bu hafta neler yaşanacak? Soluk soluğa izleyeceğiniz Game Of Thrones 6. sezon 10. bölüm fragmanı ve merak edilen tüm detaylar haberimizde...
24.06.2016 Magazin
Game of Thrones'un Lannister'indan Trump çıkışı!
Game of Thrones'un Lannister'indan Trump çıkışı! Britanya'daki AB referandumunda çıkan 'Hayır' sonucunun yankıları devam ediyor. Game of Thrones dizisinin Cersei Lannister karakterini canlandıran Lena Headey de çıkan 'Hayır'a tepki olarak "Biz de burada Trump'ı seçelim bari" dedi.
24.06.2016 Dünya
Game Of Thrones 6. sezon 4. bölüm fragmanı yayınlandı!-izle
Game Of Thrones 6. sezon 4. bölüm fragmanı yayınlandı!-izle Game Of Thrones kasıp kavurmaya devam ediyor. Nefes kesen sahneleri ile gündemden düşmeyen Game Of Thrones 6. sezon 4. bölüm fragmanı yayınlandı. Pazar akşamları yayınlanan dünya'da büyük yankı uyandıran sevilen dizi Game Of Thrones 6. sezon 4. bölüm fragmanı ve dizi hakkında merak edilen tüm detaylar haberimizde...
9.05.2016 Magazin
EMMY oyunları
EMMY oyunları 67’nci Emmy Ödülleri adayları açıklandı. Taht Oyunları (Game of Thrones) 24 adaylıkla zirvede
17.07.2015 Magazin
Dublörmüş
Dublörmüş ‘Taht Oyunları’ dizisinin sezon finaline damga vuran ‘utanç yürüyüşü’nde Lena Headey’in vücudu yerine dublör Rebecca Van Cleave’in vücudu kullanıldı
20.06.2015 Magazin
Çekilin hamileyim
Çekilin hamileyim ‘Game of Thrones’ dizisinde ana kraliçe Cersei’i oynayan Lena Headey, bir internet sitesine yazdığı blogda “Altı hafta sonra doğum yapacağım” dedi...
24.05.2015 Magazin
‘Cesur bir kadınım’
‘Cesur bir kadınım’ Game of Thrones’un başrol oyuncusu Lena Headey, More dergisinin Nisan yüzü oldu...
25.03.2015 Magazin
‘Evet hamileyim’
‘Evet hamileyim’ Bir süredir karnı büyümeye başladığı için hakkında hamile olduğu söylentileri çıkan ünlü oyuncu Lena Headey(41) hamile olduğunu doğruladı...
16.02.2015 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Lena Headey ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki lena headey haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.