Ali Koç'tan Jorge Jesus'a 'Yeni Moussa Sow' Piyasa değeri 9 milyon euro
Ali Koç'tan Jorge Jesus'a 'Yeni Moussa Sow' Piyasa değeri 9 milyon euro Golcü arayışlarına devam eden ve Sörloth, Plea, Mariano Diaz gibi forvetlerle ilgilenen Fenerbahçe yaklaşık 1 ay önce gündemine aldığı Burkina Fasolu yıldızı yeniden masaya yatırdı. Şu anda piyasa değeri 9 milyon euro olan 21 yaşındaki futbolcunun stilinin Moussa Sow'a benzetilmesi ise sarı lacivertli taraftarlarda heyecan yarattı.
15.07.2022 Fenerbahçe
Durdu durdu 'Yeni Moussa Sow'u' buldu! 1 maçta 5 gol atan yıldız forvet geliyor
Durdu durdu 'Yeni Moussa Sow'u' buldu! 1 maçta 5 gol atan yıldız forvet geliyor Serdar Dursun ve Berisha'yı gelecek sezon birinci forvet olarak düşünmeyen Jorge Jesus yeni golcüsünü buldu. Hücum hattının hemen hemen her bölgesinde oynayan 21 yaşındaki yırtıcı santraforun 'Moussa Sow'a' benzetilmesinin yanı sıra oyuncunun 2020-21 sezonunda 29 maçta 10 gol 9 asistlik performansı sarı lacivertli camiada memnuniyetle karşılandı.
19.06.2022 Fenerbahçe
Ali Koç'tan iki flaş transfer! Tarihi maçta 5 gol atan forveti getiriyor
Ali Koç'tan iki flaş transfer! Tarihi maçta 5 gol atan forveti getiriyor Beşiktaş derbisinden sonra transfer çalışmalarına hız kazandıran ve Jorge Jesus'a hazır bir kadro teslim etmeye çalışan Ali Koç'un iki sürpriz transfere imza atamaya hazırlandığı öğrenildi. Fenerbahçe bir stoper bir de forvetle dirsek teması halinde...
9.05.2022 Fenerbahçe
Berisha: 21 maç 4 gol Ali Koç'un yeni bombası: 1 maçta 5 gol!
Berisha: 21 maç 4 gol Ali Koç'un yeni bombası: 1 maçta 5 gol! Önümüzdeki sezon forvet hattında sıkıntı yaşamak istemeyen ve takıma kalitesi tartışılmayacak bir golcü arayışına çıkan Ali Koç, geçtiğimiz sezon Ajax'tan Shakhtar Donetsk'e transfer olan 21 yaşındaki süper golcüyle görüşmelere başladı. Burkina Fasolu oyuncunun Ajax formasıyla Venlo maçında 5 gol atması ve bu istatistiğiyle Berisha'nın önüne geçmesi ise ayrıca ironi konusu oldu.
20.04.2022 Fenerbahçe