Selahattin Paşalı baba olduktan sonra değişen hayatını anlattı
Selahattin Paşalı baba olduktan sonra değişen hayatını anlattı Selahattin Paşalı oyunculuğu kadar özel hayatıyla da adından söz ettiriyor. Evli ve bir çocuk babası olan ünlü isim, kızının doğumundan sonra değişen hayatını anlattı.
11.11.2023 Magazin
Lara Paşalı'dan romantik paylaşım: 1 ve daha fazlası, sana aşığım
Lara Paşalı'dan romantik paylaşım: 1 ve daha fazlası, sana aşığım Lara Paşalı ve Selahattin Paşalı çifti, evlilik yıl dönümlerini sosyal medyadan kutladı. Eşiyle birlikte çekilen pozlarını takipçileriyle paylaşan Lara Paşalı, fotoğrafın altına, "1 ve daha fazlası, sana aşığım" notunu düştü.
18.04.2023 Magazin
Selahattin Paşalı'nın eşi Lara Paşalı stresli günlerini anlattı: Ağlamaktan helak olmuştum...
Selahattin Paşalı'nın eşi Lara Paşalı stresli günlerini anlattı: Ağlamaktan helak olmuştum... Son olarak dijital bir platformda ekran karşısında olan oyuncu Selahattin Paşalı ve eşi ilk bebeklerini temmuz ayında kucaklarına almıştı. Lara Paşalı, doğumun ardından yaşadığı stresli günleri anlattı.
11.08.2022 Magazin
Kıvanç Tatlıtuğ'dan sonra Selahattin Paşalı da aynısını yaptı! Kızının adını açıkladı...
Kıvanç Tatlıtuğ'dan sonra Selahattin Paşalı da aynısını yaptı! Kızının adını açıkladı... Kıvanç Tatlıtuğ'dan sonra oyuncu Selahattin Paşalı da çocuğunun adını rol aldığı diziden esinlenerek koydu. Lara Tümer ile nikah masasına oturan ve ilk bebeğini kucağına almak için gün sayan Paşalı, başrol oynadığı Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisinden esinlenerek kızına "Leyla Pera" adını vereceklerini söyledi.
21.04.2022 Magazin