Lagos

Lagos

Son dakika Lagos haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Lagos ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Lagos haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Lagos

haberleri sayfasında son dakika yaşanan lagos gelişmeleri de dahil olmak üzere 195 lagos haberi bulunmuştur. Tüm lagos haberleri aşağıda listelenmiştir.
Balık sofraya ulaşıncaya kadar fiyatı yüzde 200 artıyor! Karidese dikkat
Balık sofraya ulaşıncaya kadar fiyatı yüzde 200 artıyor! Karidese dikkat Karataş Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Celal Safsoylu, Adana’nın Karataş açıklarından çıkartılan ve kilogramı 100 liraya satılan balıkların sofraya ulaşıncaya kadar fiyatının yüzde 200'den fazla arttığını belirterek, "Üretici para kazanamıyor, aracılar kazanıyor" dedi.
15.02.2024 Adana
Kartel üyeleri kan donduran talimatı verip kayda aldı! 5 öğrencinin görüntüleri şok etti
Kartel üyeleri kan donduran talimatı verip kayda aldı! 5 öğrencinin görüntüleri şok etti Meksika kartellerinden birinin öldürdüğü 5 üniversite öğrencisinin son anlarını yayınladığı videosu dünya gündemine bomba gibi düştü. Kan donduran video Meksika televizyonunda sansürsüz olarak yayınlandı. Bu yılın başında yapılan son araştırmalara göre, dünyada en yüksek suç oranına sahip 10 şehrinden 9'u Meksika'da. Ülkede sık sık birbirleri ve güvenlik güçleri ile çatışan irili ufaklı çok sayıda kartel bulunuyor.
18.08.2023 Dünya
Bu senenin balık şampiyonu 'palamut' oldu
Bu senenin balık şampiyonu 'palamut' oldu Tüm Türkiye'de 12 mile kadar olan bölgede 15 Nisan'da başlayan av yasağı, Mersin'de balık fiyatlarına yansımadı. Bu senenin en çok çıkan balığı 'palamut' olurken, balık bolluğu balıkçıların yüzünü güldürdü. 
19.04.2023 Ekonomi
Nijerya'da ele geçirilen 1.8 ton kokain yakılarak imha edildi
Nijerya'da ele geçirilen 1.8 ton kokain yakılarak imha edildi Nijerya'nın Lagos kentinde geçtiğimiz hafta ele geçirilen ve piyasa değeri 278 milyon ABD dolarından fazla olan 1.8 ton kokain yakılarak imha edildi.
28.09.2022 Dünya
Metro İstanbul'dan Nijerya’ya teknoloji transferi
Metro İstanbul'dan Nijerya’ya teknoloji transferi Metro İstanbul, Nijerya’nın Lagos Eyaleti temsilcileri ile gerçekleştirdiği görüşmeler neticesinde iş birliği sözleşmesi imzaladı. Sözleşme kapsamında Metro İstanbul, Lagos kentine raylı sistem projelerinde işletme ve bakım alanlarında teknik danışmanlık ve müşavirlik hizmetleri sağlayacak.
9.03.2022 Yaşam
Meksika’da katliam gibi kaza: Çok sayıda kişi hayatını kaybetti
Meksika’da katliam gibi kaza: Çok sayıda kişi hayatını kaybetti Meksika’da seyir halindeki minibüsün otoyoldan çıkarak devrilmesi sonucu 12 kişi hayatını kaybetti, 11 kişi yaralandı.
29.01.2022 Dünya
Kimlik ve kredi kartlarıyla ilgili flaş açıklama! Pandemide patladı
Kimlik ve kredi kartlarıyla ilgili flaş açıklama! Pandemide patladı Kimlik ve kredi kartlarıyla ilgili flaş gelişme. Daha ucuz ve hızlı internet bağlantısı, mevsimlik kombi bakımı, geri alınacak kredi kart ücretleri ya da en kötüsü "Kimlik bilgileriniz teröristlerin eline geçti!" Her gün milyonlarca insan bu tür sahte gerekçelerle aranıyor, dolandırılıyor. Üstelik bu sorun sadece ülkemizde değil tüm dünyada hızla büyüyor. Birçok insan kaybını telafi etmek için hukuk kanallarına başvuruyor.
9.10.2021 Ekonomi
Maymun Çiçeği virüsü nedir? Maymun Çiçeği (Monkeypox) virüsü bulaşıcı mı, belirtileri nelerdir, salgına dönüşür mü?
Maymun Çiçeği virüsü nedir? Maymun Çiçeği (Monkeypox) virüsü bulaşıcı mı, belirtileri nelerdir, salgına dönüşür mü? Koronavirüs (Kovid-19) salgını henüz kontrol altına alınmamışken dünya farklı virüslerle mücadele ediliyor. ABD'de Monkeypox alarmı verildi. Peki, Maymun Çiçeği virüsü nedir? Maymun Çiçeği (Monkeypox) virüsü bulaşıcı mı, belirtileri nelerdir, nasıl tedavi edilir?
22.07.2021 Gündem
At koştu, sahibi kazandı! Tek yarışta servet kazandı
At koştu, sahibi kazandı! Tek yarışta servet kazandı Her yıl Gazi Mustafa Kemal Atatürk adına düzenlenen Gazi Koşusu'nun galibi Burgas oldu. Burgas sahibine Haziran ayında 3 milyon lira kazandırmış oldu. 2021 yılında ise farklı atların elde ettiği başarılarla Sanem Kahraman 4.4 milyon lira kazandı.
10.11.2021 At Yarışı
Ünlü iş adamının cesedi feci halde bulunmuştu! Katil belli oldu
Ünlü iş adamının cesedi feci halde bulunmuştu! Katil belli oldu Temmuz ayında ABD'de yaşanan bir cinayet tüm dünyayı dehşete düşürmüştü. ABD'de, önde gelen bir teknoloji girişimcisi New York'taki dairesinde ölü bulunmuş, cinayetle ilgili detaylar kan dondurmuştu. Uzuvları kesilmiş halde bulunan Fahim Saleh'in katili aylar sonra açıklandı.
25.05.2021 Dünya
Beşiktaş'tan Simy Nwankwo bombası!
Beşiktaş'tan Simy Nwankwo bombası! Beşiktaş Crotone'da oynayan Nijeryalı yıldız Simy Nwankwo'yu gündemine aldı.
8.04.2021 Beşiktaş
Lagos balığı nedir, özellikleri nedir? Lagos balığının fiyatı ne kadar?
Lagos balığı nedir, özellikleri nedir? Lagos balığının fiyatı ne kadar? Cumhurbaşkanı Erdoğan öğlen saatlerinde Üsküdar Kısıklı'daki konutundan çıkarak, Vahdettin Köşkü'ne geçti. Erdoğan Çengelköy'de bir balıkçıda durdu. Buradan daha önce de lagos balığı alan Erdoğan, yine aynı balıktan aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın severek aldığı lagos balığı gündemin ilk sırasına yerleşti. Lagos balığı nedir, özellikleri nedir? Lagos balığının fiyatı ne kadar?
27.02.2021 Gündem
Nijerya'da serbest bırakılan 15 Türk denizci Türkiye'ye geldi
Nijerya'da serbest bırakılan 15 Türk denizci Türkiye'ye geldi Nijerya açıklarında korsanların saldırısına uğrayan "Mozart" gemisinden kaçırılarak rehin tutulan ve 21 gün sonra özgürlüklerine kavuşan 15 Türk denizci Türkiye'ye geldi. İstanbul Havalimanı VIP Salonu'nda aileleri ve Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu tarafından karşılanan denizciler, büyük mutluluk yaşadı.
14.02.2021 Gündem
Nijerya'da kurtarılan Türk denizcilerle ilgili flaş gelişme
Nijerya'da kurtarılan Türk denizcilerle ilgili flaş gelişme Nijerya'da kurtarılan 15 Türk gemiciden 6'sının önceki saatlerde Türkiye'nin Abuja Büyükelçiliği'ne getirilmesinin ardından 9'unun daha ulaşmasıyla mürettebatın tamamı büyükelçiliğe varmış oldu.
13.02.2021 Dünya
Serbest bırakılan 15 Türk gemicinin 6'sı büyükelçiliğe getirildi
Serbest bırakılan 15 Türk gemicinin 6'sı büyükelçiliğe getirildi Nijerya'da serbest bırakılan 15 Türk gemicinin 6'sı Nijerya güvenlik güçlerinin kontrolünde başkent Abuja'ya ulaştırılarak, Türkiye'nin Abuja Büyükelçiliğine getirildi.
13.02.2021 Gündem
Korsanlar tarafından kaçırılan 15 Türk denizci kurtarıldı
Korsanlar tarafından kaçırılan 15 Türk denizci kurtarıldı Nijerya'nın Lagos kentinin yaklaşık 180 mil açığında Borealis firmasına ait Mozart isimli gemiden korsanlar tarafından kaçırılan 15 Türk gemici sağ salim kurtarıldı. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, 'Gelişmelerde bizi sürekli haberdar ettiler. Cumhurbaşkanımız da tüm süreci takip etti, aşama aşama bilgileri de verdik. Şimdi vatandaşlarımız Nijyerya'nın güneydoğusundaki limandalar. Büyükelçimiz kaptanla görüştü. Vatandaşlarımızın sağlık durumları iyi.' dedi.
12.02.2021 Gündem
Mozart gemisinin kurtulan 3 mürettebatı Türkiye’ye getiriliyor
Mozart gemisinin kurtulan 3 mürettebatı Türkiye’ye getiriliyor Gine Körfezi'nde Mozart gemisine düzenlenen baskından kurtulan gemiciler Gabon’un başkenti Librevil’den Türkiye’ye uğurlandı.
29.01.2021 Dünya
'Mozart' gemisi için 22 kişilik destek ekibi Gabon'a ulaştı
'Mozart' gemisi için 22 kişilik destek ekibi Gabon'a ulaştı Gine Körfezi'nde saldırıya uğrayan "Mozart" gemisinin şirket yetkilileri ve gemicilerden oluşan 22 kişilik destek ekibi Gabon'a ulaştı.
26.01.2021 Gündem
Türk gemisine korsan saldırısı! Açıklama geldi
Türk gemisine korsan saldırısı! Açıklama geldi Atlas Okyanusu’nda tamamı Türk mürettebattan oluşan Liberya bayraklı M/V Mozart adlı gemi, Batı Afrika kıyılarındaki Gine Körfezi’nde korsan saldırısına uğradı. Türk kaptan Mustafa Kaya idaresindeki 222 metre boyundaki M/V Mozart, Nijerya’nın Lagos limanından aldığı konteynırları Güney Afrika Cumhuriyeti’nin Cape Town limanına götürüyordu. Deniz haydutları 15 gemiciyi kaçırırken geminin idaresi için 3 kişiyi bıraktı. Bu sırada silah kullanan deniz haydutları bir gemiciyi öldürdü. Boden Denizcilik'ten korsanların baskınına uğrayan Türk gemisine ilişkin açıklama açıklama geldi.
24.01.2021 Gündem
Atlas Okyanusu’nda Türk gemisine korsan saldırısı
Atlas Okyanusu’nda Türk gemisine korsan saldırısı Atlas Okyanusu’nda tamamı Türk mürettebattan oluşan Liberya bayraklı M/V Mozart adlı gemi, Batı Afrika kıyılarındaki Gine Körfezi’nde korsan saldırısına uğradı. Türk kaptan Mustafa Kaya idaresindeki 222 metre boyundaki M/V Mozart, Nijerya’nın Lagos limanından aldığı konteynırları Güney Afrika Cumhuriyeti’nin Cape Town limanına götürüyordu. Deniz haydutları 15 gemiciyi kaçırırken geminin idaresi için 3 kişiyi bıraktı. Bu sırada silah kullanan deniz haydutları bir gemiciyi öldürdü. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Nijerya açıklarında korsanların saldırısına uğrayan geminin kaptanlarından Furkan Yaren ile iki kez telefonda görüştü
23.01.2021 Dünya
Galatasaray'ın yeni transferi Onyekuru İstanbul'da
Galatasaray'ın yeni transferi Onyekuru İstanbul'da Galatasaray ile anlaşan Henry Onyekuru İstanbul'a geldi.
10.01.2021 Galatasaray
Nijerya'da otoyolda patlama! Gökyüzü siyaha boyandı...
Nijerya'da otoyolda patlama! Gökyüzü siyaha boyandı... Nijerya’nın Lagos eyaletindeki otoyolda petrol taşıyan bir tanker devrildikten sonra alev aldı. Yanan tankerden çıkan dumanlar gökyüzünü adeta siyaha boyadı.
7.01.2021 Dünya
Şili'de 6.8 büyüklüğünde deprem!
Şili'de 6.8 büyüklüğünde deprem! Şili'deki Los Lagos açıklarında 6.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
27.12.2020 Dünya
Nijerya’da neler oluyor? Lekki Massacre ne demek?
Nijerya’da neler oluyor? Lekki Massacre ne demek? Nijerya'nın bir kenti olan Lekki'de meydana gelen protestoların ardından sosyal medyada Lekki Massascre ifadesinin ortaya çıkması birçok kişinin Lekki Massacre hakkında araştırma yapmasına neden oldu. Peki, Lekki Massacre ne demek? Nijerya’da neler oluyor?
21.10.2020 Gündem
THY'nin 'Eylül ayı uçuş planı' belli oldu
THY'nin 'Eylül ayı uçuş planı' belli oldu Corona virüs nedeniyle 11 Haziran itibariyle yurt dışı uçuşlarına kademeli olarak başlayan Türk Hava Yolları'nın (THY) Eylül ayı uçuş planı belli oldu. Bu kapsamda 19 Temmuz'da tekrar askıya alınan İran uçuşları da 1 Eylül itibariyle Tahran, Şiraz, Tebriz ve Meşhed seferleri olarak yeniden planlamaya dahil edildi.
16.08.2020 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Lagos ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki lagos haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.