Cinsel sağlığı korumak için neler yapılabilir?
Cinsel sağlığı korumak için neler yapılabilir? Kadın Sağlığı & Doğum, Estetik Jinekoloji Uzmanı Op. Dr. Burcu Kardaş Arslan, cinsel sağlığın korunmasının yanı sıra birçok problemin tedavisinde uygulanan labioplasti işlemi hakkında merak edilenleri sizler için anlattı.
13.08.2022 Sağlık
Labioplasti işlemini kimler tercih edebilir?
Labioplasti işlemini kimler tercih edebilir? Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Barış Korkmaz, labioplasti ameliyatı nedir, nasıl yapılır sizler için anlattı.
23.02.2022 Sağlık
Genital estetik kadınlarda öz güveni artırıyor!
Genital estetik kadınlarda öz güveni artırıyor! Doğuştan gelen sorunlar, doğum ve kilo alıp verilen durumlarda vücutta deformasyonlar oluşuyor. Psikolojik olarak etkileyen bu bozukluklar estetik oparasyonlarla düzeltilebiliyor. Özellikle doğum gibi genital deformasyona neden olan durumlarda kadınlar estetik oerasyonlara yöneliyor. Kadın Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Op. Dr. Serpil Kırım kadınların doğum sonrasında en çok tercih ettiği genital operasyonları anlattı.
12.01.2022 Sağlık
Doğum sonrasında en sık başvurulan genital operasyonlar nelerdir?
Doğum sonrasında en sık başvurulan genital operasyonlar nelerdir? Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Barış Korkmaz, doğum sonrası uygulanan genital operasyonları sizler için anlattı.
12.01.2022 Sağlık