Pep Guardiola gözden çıkardı Jorge Jesus atağa kalktı! M.City'den Fenerbahçe'ye geliyor
Pep Guardiola gözden çıkardı Jorge Jesus atağa kalktı! M.City'den Fenerbahçe'ye geliyor Daha önce Şener Özbayraklı, İsla, Van der Wiel ve Nazım Sangare gibi sağ beklerden bir türlü beklenen verimi alamayan Fenerbahçe'de Osayi Samuel'in takımdan ayrılacağı öğrenilirken, oyuncu için Premier Lig'den 12 milyon euro'luk teklif geldiği bildirildi. Osayi Samuel'in yerini doldurmayı kafasına koyan Ali Koç'un Manchester City'nin dünyaca ünlü yıldızının peşine düştüğü belirtilirken, iki kulüp arasındaki görüşmelerin start verdiği bildirildi.
30.01.2023 Fenerbahçe
Sevgilisini 3 kez aldatan dünya yıldızı Kyle Walker dünyaevine girdi!
Sevgilisini 3 kez aldatan dünya yıldızı Kyle Walker dünyaevine girdi! İngiltere Milli Takımı'nın ve Manchester City'nin değişmez oyuncusu Kyle Walker, tam 3 kez aldattığı sevgilisi Annie Kilner ile dünyaevine girdi.
2.01.2022 Magazin
Rekor transfer resmen açıklandı
Rekor transfer resmen açıklandı İngiltere Premier League ekiplerinden Manchester City, Tottenham Hotspur'da forma giyen sağ bek oyuncusu Kyle Walker'ı 57 milyon euro karşılığında kadrosuna kattı.
14.07.2017 İngiltere
Alexis Sanchez'e dev talip!
Alexis Sanchez'e dev talip! Alman basınına göre Bayern Münih, Kyle Walker ve Alexis Sanchez için teklif yapmaya hazırlanıyor.
24.04.2017 Futbol