KYK faizleri ne zaman silinecek? KYK borcu faizleri düzenlemesi ne zaman Meclis’e geliyor?
KYK faizleri ne zaman silinecek? KYK borcu faizleri düzenlemesi ne zaman Meclis’e geliyor? Binlerce kişinin beklediği KYK faiz affı ile ilgili gelişmeler kamuoyu tarafından yakından takip ediliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, KYK kredi borcu ödemelerinde faizlerin silineceği ve borçların alınan tutar üzerinden ödeneceği açıklamasını yapmıştı. KYK faiz affı düzenlemesi beklenirken Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati daha önce düzenlemenin Meclis’e geleceği tarihi açıklamıştı. Peki, KYK faizleri ne zaman silinecek? KYK borcu faizleri düzenlemesi ne zaman Meclis’e geliyor? KYK faiz affı son durum ne? İşte detaylar…
13.09.2022 Ekonomi
Kimlerin KYK faizleri silinecek, KYK faiz affı kimleri kapsıyor? KYK borç ödeme nasıl yapılır, borç erteleme şartları nelerdir?
Kimlerin KYK faizleri silinecek, KYK faiz affı kimleri kapsıyor? KYK borç ödeme nasıl yapılır, borç erteleme şartları nelerdir? KYK faiz silinmesi kimleri kapsıyor, kimlerin KYK faizleri silinecek? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrası yaptığı açıklamada KYK borcu düzenlemesine ilişkin detaylar sorgulanmaya başlandı. Erdoğan öğrenim kredisi ödemelerinin yalnızca ana para üzerinden yapılacağını da kaydetti. Peki, KYK faiz affı kimleri kapsıyor? KYK borç ödeme nasıl yapılır, borç erteleme şartları nelerdir?
19.07.2022 Eğitim
KYK borcu silinecek mi? Meclis’e soru önergesi verildi! KYK faiz affı çıkacak mı?
KYK borcu silinecek mi? Meclis’e soru önergesi verildi! KYK faiz affı çıkacak mı? Üniversite hayatlarını sürdürmek için alınan öğrenim kredileri üniversite eğitiminin sona ermesinin ardından da araştırılan konuların başını çekiyor. 4 yıl boyunca alınan krediler mezun olduktan 2 yıl sonra faizli bir şekilde alınıyor. Milyonlarca kişinin gündeminde olan KYK borçları ile ilgili soru önergesi verildi. Peki, KYK borcu silinecek mi, faiz affı mı çıkıyor?
20.09.2020 Eğitim