Kuzye Kore

Kuzye Kore

Son dakika kuzye kore haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kuzye kore ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kuzye kore haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kuzye Kore

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kuzye kore gelişmeleri de dahil olmak üzere 17 kuzye kore haberi bulunmuştur. Tüm kuzye kore haberleri aşağıda listelenmiştir.
Trump ile Kim bir araya geldi!
Trump ile Kim bir araya geldi! ABD Başkanı Trump ve Kuzey Kore lideri Kim, Vietnam'ın başkenti Hanoi'de biraraya geldi.
27.02.2019 Dünya
Kuzey Kore liderinin sağ kolu ABD'de
Kuzey Kore liderinin sağ kolu ABD'de ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo ile bir araya gelmesi beklenen Kuzey Kore İşçi Partisi Merkez Komitesi Başkan Yardımcısı Kim Yong-chol'un, ABD'ye vardığı bildirildi.
18.01.2019 Dünya
Tüm dünya bu buluşmayı konuşuyor
Tüm dünya bu buluşmayı konuşuyor Tüm dünya bu buluşmayı konuşuyor Dünyanın gözünü kırpmadan izlediği tarihi buluşmadan geriye, tarihi kareler kaldı. Kuzey Kore ile Güney Kore arasındaki zirve kapsamında Kuzey Kore'de bulunan Güney Kore Devlet Başkanı Moon Jae-in ve eşi Kim Jung-sook, Kuzey Kore Devlet Başkanı Kim Jong-un ve eşi Ri Sol-ju ile birlikte Kuzey Kore'deki Baekdu Dağı'nı ziyaret etti.
20.09.2018 Dünya
ABD, Kuzey Kore'ye tabut gönderiyor
ABD, Kuzey Kore'ye tabut gönderiyor Tabutlar, Kore Savaşı sırasında ölen Amerikan askerlerinin kalıntılarını taşıyacak.
23.06.2018 Dünya
Son dakika... İşler karıştı! ABD ile...
Son dakika... İşler karıştı! ABD ile... ABD Başkanı Donald Trump, Kuzey Kore lideri Kim Jong-un'la 12 Haziran'da yapacağı zirveyi iptal etmesine karşın Pyonyang'dan gelen "yine de ABD ile görüşmek isteriz" mesajından memnun kaldı.
25.05.2018 Dünya
Kuzey Kore: Hazırız!
Kuzey Kore: Hazırız! Kuzey Kore lideri Kim Jong Un'un nükleer silahları tartışmaya hazır olduğunu Amerikalı yetkililere bildirildiği belirtildi
9.04.2018 Dünya
Almanlardan flaş uyarı!
Almanlardan flaş uyarı! Alman dış istihbarat kurumu BND'nin, Kuzey Kore'nin kıtalararası füzelerine karşı uyarıda bulunduğu bildirildi.
19.03.2018 Dünya
Yoğun görüşmeler yaşanıyor! Kuzey Kore ile Japonya...
Yoğun görüşmeler yaşanıyor! Kuzey Kore ile Japonya... Japonya hükümetinin Başbakan Shinzo Abe ile Kuzey Kore lideri Kim Jong-un arasında ikili zirve yapılmasını değerlendirdiği belirtildi.
13.03.2018 Dünya
Trump'a: İlkesiz, dar görüşlü ve bencil
Trump'a: İlkesiz, dar görüşlü ve bencil Kuzey Kore, Avustralya ve diğer ülkelere Donald Trump'a karşı destek isteyen bir mektup yazdı.
21.10.2017 Dünya
Son dakika... Haberler gelmeye başladı! ABD şu an...
Son dakika... Haberler gelmeye başladı! ABD şu an... Kore yarımadasından son dakika haberleri gelmeye devam ediyor... ABD Deniz Kuvvetleri'nden Ronald Reagan adlı uçak gemisi ile bir Japon savaş gemisi Kore yarımadasının güneyindeki Okinawa çevresindeki sularda şu sıralar tatbikat yapıyor.
11.10.2017 Dünya
Son dakika haberler: Duyuruldu! Yasaklıyor!
Son dakika haberler: Duyuruldu! Yasaklıyor! Çin'den son dakika haberi geldi. Çin Ticaret Bakanlığı, Birleşmiş Milletler (BM) Güvenlik Konseyi kararına uymak için Kuzey Kore'ye bazı ihracatları yasaklayacaklarını bildirdi.
23.09.2017 Dünya
Son dakika haberi: Tehdit gecikmedi! 'Daha hızlı yaparız!'
Son dakika haberi: Tehdit gecikmedi! 'Daha hızlı yaparız!' Son dakika haberi: Kuzey Kore'den ABD'e flaş cevap... , Kuzey Kore'de bir Dışişleri Bakanlığı sözcüsünün, ABD ve müttefiklerinin Kuzey Kore'ye uyguladıkları yaptırım artarsa Kuzey Kore'nin nükleer gücünü daha hızlı bir şekilde tamamlayacağını bildirdiği öğrenildi. İşte Kore yarımadasından son dakika haberleri...
18.09.2017 Dünya
Son dakika haberi: Ortalık karışacak! Yenisine hazırlanıyor!
Son dakika haberi: Ortalık karışacak! Yenisine hazırlanıyor! Kuzey Kore'nin hidrojen bombası testinin ardından Güney Kore harekete geçerek misilleme yaptı. Güney Kore askeri birlikleri, tatbikat gerçekleştirerek Hyunmoo füzesini ateşledi. Gelen son dakika haberlerine göre Kuzye Kore yeni bir füze testine hazırlanıyor.
4.09.2017 Dünya
Son dakika... 'Baskının tam zamanı!'
Son dakika... 'Baskının tam zamanı!' Kuzey Kore'ye karşı tansiyon yükseliyor. Japonya'nın yeni dışişleri bakanı Taro Kono, Kuzey Kore'ye yönelik uluslararası baskının devam ettirilmesi gerektiğini söyledi.
22.08.2017 Dünya
Son dakika haberi... '3.5 milyon kişi savaşmak için hazır!'
Son dakika haberi... '3.5 milyon kişi savaşmak için hazır!' Kuzey Kore ile ABD arasındaki gerilimde taraflardan son dakika açıklamaları peş peşe geliyor. Kuzey Kore, bugün yaptığı açıklamada, yaklaşık 3.5 milyon kişinin savaşmak için orduya katılmaya gönüllü olduklarını söyledi.
12.08.2017 Dünya
Rusya'dan flaş hamle! Kanıt sundu!
Rusya'dan flaş hamle! Kanıt sundu! Rusya, Kuzey Kore'nin 4 Temmuz'da fırlattığı ve ABD'nin kıtalararası balistik füze (ICBM) olduğu konusunda ısrar ettiği füzenin, aslında orta menzilli füze olduğuna dair Birleşmiş Milletler'e (BM) kanıt sundu.
10.07.2017 Dünya
Putin'den şok hamle! Sınıra asker yığıyor!
Putin'den şok hamle! Sınıra asker yığıyor! Rusya'nın olası bir ABD-Kuzey Kore savaşına karşı, sınıra askeri birlikler sevk ettiği ortaya çıktı. Askeri araç yüklü bir trenin ve askeri helikopterlerin bölgeye hareket ettiği bir video yayınlandı.
21.04.2017 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Kuzye Kore ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kuzye kore haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.