Aslıhan Güner 'Eski takipçilerim bilir' notuyla cesur halini paylaştı!
Aslıhan Güner 'Eski takipçilerim bilir' notuyla cesur halini paylaştı! Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde canlandırdığı Yıldız karakteriyle geniş bir hayran kitlesine ulaşan Aslıhan Güner, sosyal medya hesabında yaptığı son paylaşımla gündeme geldi. Ünlü oyuncu, 4 yıl önce yaptığı bir paylaşımı tekrar gündeme getirerek en cesur halini "Eski takipçilerim bilir" notuyla paylaştı.
5.04.2022 Magazin
Kuzey Yıldızı 19. Bölüm Fragmanı yayınlandı
Kuzey Yıldızı 19. Bölüm Fragmanı yayınlandı Kuzey’in Yaşar’ı vurmasıyla Mollaoğlu ile Kadıoğlu ailelerinin arasında iplerin koptuğu tanıtımda Kuzey ve Yıldız aşklarını gizli yaşıyor.
27.01.2020 Televizyon
Kuzey Yıldızı 17. yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Kuzey Yıldızı 17. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Kuzey Yıldızı 17. yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Kuzey Yıldızı 17. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği, yönetmen koltuğuna Ersoy Güler’in oturduğu Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi reyting rekorlarını alt üst etmeye devam ediyor. Sevilen Karadeniz dizisi diğer dizilerde olduğu gibi yılbaşıyla birlikte araya girdi. Peki Kuzey Yıldızı 17. yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Yeni bölüm ne zaman? Kuzey Yıldızı 17. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte cevaplar…
12.01.2020 Gündem