Kuzey Işıkları

Kuzey Işıkları

Son dakika kuzey ışıkları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kuzey ışıkları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kuzey ışıkları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kuzey Işıkları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kuzey ışıkları gelişmeleri de dahil olmak üzere 105 kuzey ışıkları haberi bulunmuştur. Tüm kuzey ışıkları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kuzey ışıkları Türkiye'den de izlenebildi
Kuzey ışıkları Türkiye'den de izlenebildi Neden kırmızı ya da yeşil? Nasıl buraya kadar geldi? Tehlikeli mi?
7.11.2023 Bilim ve Teknoloji
Van'da görülen Kuzey Işıkları'nın sırrı çözüldü! Uzmanlar açıkladı, Dünya'ya çarptı
Van'da görülen Kuzey Işıkları'nın sırrı çözüldü! Uzmanlar açıkladı, Dünya'ya çarptı Kutuplarda görmeye alıştığımız Kuzey Işıkları, bu kez Avrupa ve Türkiye’den gözlendi. Güneş’te önceki gün yaşanan patlamalarda olağandan çok yayılan plazmalar Dünya’ya çarptı. Önümüzdeki dönemlerde bunun artacağını söyleyen uzmanlar, bunun bizi tehdit eden bir durum olmadığını söyledi.
7.11.2023 Yaşam
Kuzey ışıkları Türkiye’de birçok ilde görüldü! Kuzey ışıkları nedir, nasıl oluşur? Kuzey ışıkları nerede ve ne zaman görülür?
Kuzey ışıkları Türkiye’de birçok ilde görüldü! Kuzey ışıkları nedir, nasıl oluşur? Kuzey ışıkları nerede ve ne zaman görülür? Kuzey ışıkları nedir, nasıl oluşur? Kuzey ışıkları nerede ve ne zaman görülür, Türkiye’den görülür mü? Dünya'ya çarpan güçlü bir solar fırtına sebebiyle Avrupa ve Türkiye'nin birçok bölgesinde kuzey ışıkları görüldü. Dünya’da çok az görülebilen Kuzey Işıkları, gökyüzünü kırmızı ve yeşil ışıkla aydınlattı. Aurora Borealis olarak da bilinen kuzey ışıkları genellikle yeşil, mor, pembe veya kırmızı renklerde görülür. Peki, Kuzey ışıkları nedir, nasıl oluşur? Kuzey ışıkları nerede ve ne zaman görülür, Türkiye’den görülür mü?
6.11.2023 Gündem
Van'da Kuzey Işıkları görüldü, sosyal medya yıkıldı! Kuzey ışıkları nasıl oluşur?
Van'da Kuzey Işıkları görüldü, sosyal medya yıkıldı! Kuzey ışıkları nasıl oluşur? Kuzey Işıkları, dünyanın sadece belirli bölgelerinde görülüyor. Kuzey ve Güney Kutup bölgelerinde görülen kuzey ışıkları bu kez Türkiye'de görüldü. Van'da görülen kuzey ışıkları sosyal medyanın da gündemindeydi. İşte Van'da görülen kuzey ışıklarıyla ilgili yapılan bazı yorumlar...
5.11.2023 Gündem
Norveç Bayrağı Anlamı Nedir? Norveç Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor?
Norveç Bayrağı Anlamı Nedir? Norveç Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor? Avrupa kıtasında bulunan Norveç'in nüfusu 5,4 milyon olarak karşımıza çıkar. Başkenti Oslo olan ülkede resmi dil olarak Norveççe konuşulur.
12.09.2023 Eğitim
İsveç Bayrağı Anlamı Nedir? İsveç Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor?
İsveç Bayrağı Anlamı Nedir? İsveç Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor? Her bayrağın bir anlamı vardır. İsveç bayrağının ne anlama geldiği de merak konusudur. İsveç bayrağının üzerinde İskandinav haç işareti bulunmaktadır. Bu haç mavi zemin üzerinde sarı renkte kullanılmıştır. İskandinav hacı Hristiyanlığı temsil etmektedir.
10.09.2023 Eğitim
Pelin Karahan'ın en büyük hayallerinden biri gerçekleşti!
Pelin Karahan'ın en büyük hayallerinden biri gerçekleşti! Oyuncu Pelin Karahan’ın eşi ve oğullarının babası Bedri Güntay, iki hafta önce ikinci kez ameliyat olmuştu. Güntay'ın sağlığına kavuşup taburcu edilmesinin ardından çift, yurt dışı tatiline çıktı.
13.04.2023 Magazin
Hande Erçel'e Hakan Sabancı sorusu!
Hande Erçel'e Hakan Sabancı sorusu! Bir süredir ekranlardan uzak olan oyuncu Hande Erçel, iş insanı Hakan Sabancı ile birlikteliğiyle magazin gündemine bomba gibi düştü. Paris tatili dönüşü İstanbul Havalimanı'nda aşkları belgelenen ikili, daha sonra Kuzey Işıkları'nı görmek için Finlandiya'ya gitmişti. Tekrar yurda dönmelerinin ardından Etiler’de görüntülenen romantik çiftten Erçel'e, 'sevgilisinin ailesinden aşk onayı çıkmadığı' iddiası soruldu.
22.03.2023 Magazin
ABD'de nadir rastlanan 'ışık sütunları' fotoğraflandı
ABD'de nadir rastlanan 'ışık sütunları' fotoğraflandı ABD’nin kuzeyi Michigan eyaletinde Bill Taylor adlı meteorolog, gökyüzüne dik açıyla yükselen ışık sütunlarını fotoğrafladı. Nadir görülen dikey ışık sütunlarının, hava sıcaklığının donma noktasına yaklaştığında ve altına düştüğünde ortaya çıktığı belirtildi.
11.02.2021 Dünya
Mars atmosferinde yeşil ışık keşfedildi
Mars atmosferinde yeşil ışık keşfedildi Avrupa Uzay Ajansının (ESA) Trace Gaz Uydusu, Mars'ın atmosferinde zümrüt yeşili bir parıltının yayıldığını tespit etti.
16.06.2020 Bilim ve Teknoloji
Oppo Reno Z Türkiye'ye geldi!
Oppo Reno Z Türkiye'ye geldi! OPPO'nun Reno serisinin yeni üyesi Reno Z, Türkiye pazarında satışa çıktı.
6.07.2019 Bilim ve Teknoloji
THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, CNN TÜRK'te açıkladı: 8 bin personel alınacak!
THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, CNN TÜRK'te açıkladı: 8 bin personel alınacak! Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, CNN TÜRK'te yayınlanan Hakan Çelik ile Hafta Sonu programında soruları yanıtladı. İlker Aycı, "Bin 150 civarı yeni kaptan alacağız. Kabin ekibi olarak da 2 bin 300 kişi işe alacağız. Bu yıl 8 bini aşan istihdam planlıyoruz. 60 bin kişilik ailemiz 68 bin kişiye çıkacak" ifadelerine yer verdi.
17.03.2019 Ekonomi
THY Atlantik’te boşa attı, hızlı ve ucuza geldi
THY Atlantik’te boşa attı, hızlı ve ucuza geldi 21 Ekim’deki Panama-İstanbul uçağı, Atlantik okyanusu üzerinde batıdan doğuya esen jet rüzgarlarını arkasına alarak hem uçuş maliyetini düşürdü hem de 15 dakika erken geldi
23.10.2018 Gündem
NASA uzaydan bu fotoğrafı paylaştı
NASA uzaydan bu fotoğrafı paylaştı ABD Havacılık ve Uzay Ajansı (NASA) uzaydan çekilen Kuzey Işıkları'nın bir resmini yayınladı.
18.08.2018 Dünya
Honor 10 için geri sayım başladı
Honor 10 için geri sayım başladı Honor’ın en yeni amiral gemisi cep telefonu Honor 10, Türkiye pazarına giriş yapıyor. Yapay zeka destekli kamerası ve şık tasarımı ile dikkat çeken akıllı telefon bu ay Türkiye’de satışa sunulacak
5.07.2018 Bilim ve Teknoloji
‘Kuzey Işıkları’yla selfie
‘Kuzey Işıkları’yla selfie ABD’nin Soğuk Savaş döneminden bu yana gözlem operasyonlarında kullandığı U-2 casus uçağı, sıradışı bir selfie’ye malzeme oldu.
9.03.2018 Dünya
Son güne bırakırız 10 milyar TL harcarız
Son güne bırakırız 10 milyar TL harcarız Sevgililer Günü’ne sayılı günler kala hediye telaşı da arttı. Araştırmalara göre hediye seçimini son dakikaya bırakan Türklerin yardımına binlerce çeşit üründe indirimler yapan markalar koştu. TESK Başkanı Bendevi Palandöken, sadece 14 Şubat’ı içeren haftada hediye satışlarının 10 milyar TL’lik ciroya ulaştığını söyledi
10.02.2018 Ekonomi
En ucuzu 200 lira
En ucuzu 200 lira Yılbaşında 3 günlük tatil imkanı, otellerin yüzünü güldürdü. En ucuz paket 200 lira ile Esenyurt’ta. Kıbrıs’ta 1 gecenin fiyatı 3 bin liraya çıkıyor. Yoğun talep olunca normalde kışın kapalı olan Alaçatı’daki oteller de furyaya katıldı
12.12.2017 Ekonomi
'Jon Snow' ve 'Ygritte' gerçek hayatta evleniyor!
'Jon Snow' ve 'Ygritte' gerçek hayatta evleniyor! Game of Thrones dizisinin yıldızları, 'Jon Snow' karakteriyle tanınan Kit Harington ve 'Ygritte' kararkteriyle tanınan Rose Leslie nişanlandı.
27.09.2017 Magazin
'Balinaların karaya oturması Kuzey Işıkları'ndan olabilir'
'Balinaların karaya oturması Kuzey Işıkları'ndan olabilir' Yapılan yeni bir bilimsel araştırmaya göre Kuzey Işıkları'na da yol açan büyük güneş fırtınaları, 2016 yılında 29 balinanın Kuzey Denizi'nde karaya oturmasına yol açmış olabilir.
5.09.2017 Dünya
Bodrum Masalı 16. bölümde Yıldız, Evren'in kendisini aldattığını öğrenecek mi?
Bodrum Masalı 16. bölümde Yıldız, Evren'in kendisini aldattığını öğrenecek mi? Bodrum Masalı son yayınlanan bölümüyle izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başardı. Kanal D ekranlarının ilgi ile takip edilen dizisi Bodrum Masalı son bölümün hemen ardından 16. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Bodrum Masalı son yayınlanan 16.yeni bölüm fragmanı ve ayrıntılar haberimizde yer alıyor...
29.09.2021 Gündem
FETÖ'nün ABD'deki vakıf ve kurum ağı şoke etti!
FETÖ'nün ABD'deki vakıf ve kurum ağı şoke etti! Fetullahçı Terör Örgütü, ABD'nin birçok eyaletinde yüzlerce vakıf ve kurumu kontrol ediyor. FETÖ'nün, çeşitli eyaletlerdeki çok sayıda küçük vakıf, dernek ve birliği, merkezi New York ve Washington’da bulunan Ortak Değerler Birliği ve Türk Amerikan Birliği gibi çatı kuruluşlarına bağlı çalışıyor. Örgüte bağlı kuruluşlar, ABD Kongresi ve eyalet kongrelerinde lobicilikten Türkiye ve AK Parti karşıtı kampanyalara, birçok alanda faaliyet gösteriyor
29.09.2021 Gündem
ABD'den sonra yuvalandıkları ikinci ülke Kanada
ABD'den sonra yuvalandıkları ikinci ülke Kanada Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) ABD'den sonra en büyük yapılanmasının olduğu Kanada'da FETÖ'yle bağlantılı çok sayıda vakıf, dernek ve birlik faaliyet gösteriyor.
29.09.2021 Gündem
Game Of Thrones'daki aşk gerçek oldu
Game Of Thrones'daki aşk gerçek oldu Game of Thrones dizisindeki aşk gerçek oldu...
18.05.2016 Magazin
Aşkını ilan etti
Aşkını ilan etti Game of Thrones dizisinde Jon Snow karakterini oynayan Kit Harington ‘Ygritte’ karakterini oynayan İskoçyalı oyuncu Rose Leslie’ye âşık olduğunu söyledi...
18.05.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Kuzey Işıkları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kuzey ışıkları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.