Kuzey Carolina

Kuzey Carolina

Son dakika Kuzey Carolina haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kuzey Carolina ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kuzey Carolina haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kuzey Carolina

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kuzey carolina gelişmeleri de dahil olmak üzere 369 kuzey carolina haberi bulunmuştur. Tüm kuzey carolina haberleri aşağıda listelenmiştir.
Belgesellere konu olan bombalı saldırgan hücresinde ölü bulundu
Belgesellere konu olan bombalı saldırgan hücresinde ölü bulundu ABD’de "Unabomber" lakaplı bombalı saldırgan 81 yaşındaki Ted Kaczynski, hapishanedeki hücresinde ölü bulundu.
11.06.2023 Dünya
'Çıldırmış Ayı'nın gizemi yıllar sonra çözüldü! Filmlere konu olan olayın detayları şaşkınlık yarattı...
'Çıldırmış Ayı'nın gizemi yıllar sonra çözüldü! Filmlere konu olan olayın detayları şaşkınlık yarattı... ABD'nin Tennessee eyaletinin Knoxville şehrinde yaşanan bir hikayeden esinlenerek kurgulanan Cocaine Bear filmi, Türkiye'de Çıldırmış Ayı ismiyle vizyona girdi. Elizabeth Banks'in yönettiği filmin başrollerinde Keri Russell, O'Shea Jackson Jr. ve Ray Liotta yer alıyor.
28.03.2023 Dünya
Silicon Valley Bank satıldı
Silicon Valley Bank satıldı Silicon Valley Bank'ın mevduatlarını ve kredilerini First Citizens Bank satın aldı. Anlaşmaya göre, yaklaşık 72 milyar dolarlık Silicon Valley Bank'ın varlıkları 16.5 milyar dolar indirimle satın alınması sağlanıyor.
27.03.2023 Ekonomi
Önce annesi sonra üvey annesi küvette ölü bulundu! Yıllar sonra korkunç itiraf
Önce annesi sonra üvey annesi küvette ölü bulundu! Yıllar sonra korkunç itiraf 5 yaşındayken Todd Boczkowski'nin öz annesi hayatını kaybetti. Babasının sonrasında tanıştırdığı kadınla öz annesinin benzerliği o kadar fazlaydı ki Todd ilk gördüğünde annesi sandı. Babasının ikinci evliliğini yapmasıyla bir süre sonra Todd'un 'anne' demeye başladığı kadın, öz annesiyle aynı şekilde küvette ölü bulundu. İki kadının da katili aynı çıktı. Yıllar sonra ise korkunç itiraf geldi...
15.11.2022 Dünya
ABD’yi vuran Ian Kasırgası’nda can kaybı 100’ü aştı
ABD’yi vuran Ian Kasırgası’nda can kaybı 100’ü aştı ABD’nin Florida, Güney Carolina ve Kuzey Carolina eyaletlerini vuran Ian Kasırgası’nda can kaybı 100’ü aştı.
3.10.2022 Dünya
Delta ve Omicron varyantı ile ilgili gizli tehlike! Yeni varyant...
Delta ve Omicron varyantı ile ilgili gizli tehlike! Yeni varyant... Delta ve Omicron varyantı ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Gizli tehlikeyi uzman isimler anlattı. Kasım ayında yeni rapor edilen hemen hemen tüm enfeksiyonlar, Delta kaynaklıydı. Şimdilerde ise varyant, dominasyonunu Omicron'a devretmiş durumda. Öyle ki ABD’de her 1000 vakadan 1’i Delta varyantını taşıyor. Ama az da olsa Delta bazı ülkelerde yayılımını sürdürüyor. Peki Delta hala insanlık için tehlike arz ediyor mu?
12.02.2022 Gündem
Güzellik kraliçesi Cheslie Kryst'in korkunç ölümü! Babası ilk kez konuştu
Güzellik kraliçesi Cheslie Kryst'in korkunç ölümü! Babası ilk kez konuştu Eski ABD güzellik kraliçesi Cheslie Kryst, dokuzuncu katta bir dairesinin olduğu 60 katlı Orion binasından düşerek hayatını kaybetmesinin ardından ülkede sular durulmuyor. Modelliğin yanı sıra avukat, bir akıl sağlığı ve insan hakları savunucusu olan ünlü model, sosyal medyada trollerin hedefindeydi. 30 yaşına gelmiş olmasının üzerinde yarattığı baskıya ve sosyal medyadaki bitmeyen eleştirilere daha fazla dayanamayıp yaşadığı 60 katlı gökdelenden ölüme atlamayı tercih ettiği iddia edildi. Korkunç ölüm sonrası ailesinden ilk açıklama da geldi.
3.02.2022 Dünya
Pudra skandalı sonu oldu! Dev şirket iflas etti...
Pudra skandalı sonu oldu! Dev şirket iflas etti... Koronavirüs aşısıyla da gündeme gelen ilaç devi Johnson & Johnson’ın kansere yol açan bir madde içermesinden dolayı 2,1 milyar dolar ceza alan bebek pudrasını devrettiği şirket, iflas başvurusu yaptı.
16.10.2021 Dünya
ABD'de benzin sıkıntısı başladı! OHAL ilan edildi
ABD'de benzin sıkıntısı başladı! OHAL ilan edildi ABD'nin en büyük boru hattına düzenlenen siber saldırı, sürücülerde paniğe yol açtı. Benzin istasyonları yakıtlarının bittiğini açıklayınca, uzun araç kuyrukları oluştu.
12.05.2021 Dünya
Apple'dan ABD'de 430 milyar dolarlık yatırım taahhüdü
Apple'dan ABD'de 430 milyar dolarlık yatırım taahhüdü ABD'li teknoloji devlerinden Apple, ülkedeki yatırımlarını hızlandırdığını, gelecek 5 yılda 430 milyar dolarlık yatırım yapmayı ve 20 bin kişiye istihdam sağlamayı planladığını duyurdu.
26.04.2021 Bilim ve Teknoloji
ABD'de bir skandal daha! Evden kaçan siyahiyi öldürdüler
ABD'de bir skandal daha! Evden kaçan siyahiyi öldürdüler ABD'nin Kuzey Carolina eyaletinde bir siyahinin polis tarafından vurularak öldürülmesi gerginliğe neden oldu.
21.04.2021 Dünya
ABD'de sert kış şartları hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor
ABD'de sert kış şartları hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor ABD'nin iç ve güney eyaletlerini etkisi altına alan sert kış şartları hayatı olumsuz etkiliyor.
16.02.2021 Dünya
ABD'de bir asker hamile eşini öldürüp intihar etti!
ABD'de bir asker hamile eşini öldürüp intihar etti! ABD’de bir asker, hamile eşini 3 yaşındaki kızlarının önünde vurup öldürdükten sonra, intihar etti.
24.12.2020 Dünya
ABD başkanlık seçiminde Joe Biden 306 delegeye ulaştı!
ABD başkanlık seçiminde Joe Biden 306 delegeye ulaştı! Demokrat aday Joe Biden, Georgia eyaletini de kazanıp 306 delege ile seçim yarışını önde tamamladı.
13.11.2020 Dünya
ABD medyası duyurdu! Kritik eyaletlerde sonuç belli oldu
ABD medyası duyurdu! Kritik eyaletlerde sonuç belli oldu ABD'de 59. başkanlık seçimlerinde kritik önemdeki Kuzey Carolina eyaletini Cumhuriyetçi Donald Trump, Georgia eyaletini Demokrat Joe Biden kazandı.
13.11.2020 Dünya
ABD'nin Georgia eyaletinde oylar yeniden sayılacak
ABD'nin Georgia eyaletinde oylar yeniden sayılacak ABD'de 3 Kasım'da yapılan başkanlık seçimlerinde sonuçların henüz kesin kazanmadığı 16 delegeli Georgia eyaletinde oyların yeniden sayılmasına karar verildi.
11.11.2020 Dünya
ABD Başkanı Trump: Bu seçimi büyük bir farkla ben kazandım
ABD Başkanı Trump: Bu seçimi büyük bir farkla ben kazandım Başkanlık seçiminde birçok eyalette devam eden oy sayımlarında rakibi Demokrat Joe Biden'ın gerisine düşen ABD Başkanı ve Cumhuriyetçi aday Donald Trump, "Bu seçimi büyük bir farkla ben kazandım." paylaşımında bulundu.
7.11.2020 Dünya
2020 ABD seçim sonuçları: Kim kazandı? ABD seçimleri ne oldu? 2020 ABD başkanlık seçimleri son durum…
2020 ABD seçim sonuçları: Kim kazandı? ABD seçimleri ne oldu? 2020 ABD başkanlık seçimleri son durum… ABD başkanlık seçimlerini kim kazandı? Amerika Birleşik Devletleri'ne Cumhuriyetçi Partili Donald Trump mı yoksa Demokrat aday Joe Biden mı başkanlık edecek? Tüm dünyanın gözü ABD başkanlık seçimlerinde. 3 Kasım günü yapılan seçimlerin üzerinden üç gün geçti; ülkenin yeni başkanının kim olacağı henüz netleşmedi. İşte ABD seçim sonuçları son durum…
7.11.2020 Gündem
ABD başkanlık seçiminde flaş gelişme! Yeniden sayılacak
ABD başkanlık seçiminde flaş gelişme! Yeniden sayılacak ABD başkanlık yarışında her iki aday için de kritik öneme sahip olan ve Demokrat Joe Biden'ın az farkla öne geçtiği Georgia eyaletinde oylar yeninden sayılacak.
6.11.2020 Dünya
ABD seçim sonuçları son durum: ABD başkanı kim seçildi? ABD başkanlık seçimi sona erdi mi?
ABD seçim sonuçları son durum: ABD başkanı kim seçildi? ABD başkanlık seçimi sona erdi mi? ABD seçim süresine devam ediyor. 59. başkanlık seçimi için oy sayım işlemi sürerken, 264 delegeye ulaşan Demokrat aday Joe Biden yarışı önde götürüyor. Biden 6 delegeye daha ulaşması durumunda zafer konuşması yapacak. Cumhuriyetçilerin adayı Donald Trump'ın seçim kampanya ekibi ise birçok eyalette seçimlere itiraz etti. ABD seçim sonuçları son durum…
6.11.2020 Gündem
Facebook, Trump destekçilerinin sonuçları protesto ettiği grubu yasakladı
Facebook, Trump destekçilerinin sonuçları protesto ettiği grubu yasakladı ABD'de 3 Ekim'de yapılan başkanlık seçimlerinin sonucu henüz belirsizliğini korurken sosyal paylaşım sitesi Facebook, ABD Başkanı Donald Trump destekçisi kullanıcıların oluşturduğu "Stop the Steal" (Hırsızlığı Durdurun) adlı paylaşım grubuna yasak getirdi.
6.11.2020 Bilim ve Teknoloji
Son dakika olarak duyurdular! Trump harekete geçti...
Son dakika olarak duyurdular! Trump harekete geçti... ABD Başkanı Donald Trump ve seçim ekibi bugün seçim sonuçlarının netleşmesi için en kritik eyaletlerden biri olan Nevada'nın Las Vegas kentinde "önemli bir duyurunun yapılacağı" basın toplantısı düzenleyecek. Basın toplantısı duyurusundan hemen sonra da Trump'tan 'Sayımı durdurun' çağrısı geldi...
5.11.2020 Dünya
Amerika seçimleri son durum ne? ABD seçimlerinde Trump mı, Biden mı önde? ABD seçim sonuçları!
Amerika seçimleri son durum ne? ABD seçimlerinde Trump mı, Biden mı önde? ABD seçim sonuçları! Amerika 46'ıncı başkanını seçiyor. Amerika seçim sonuçlarına ilişkin son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. ABD'de başkanlık seçimleri Joe Biden ve Başkan Donald Trump arasında gidip geliyor. Wisconsin ve Michigan eyaletlerinde Biden'ın öne geçmesiyle tüm hesaplar yeniden değişti. ABD seçimlerinde ibrenin Bidon'dan yana dönmesiyle birlikte gözler Amerika'dan gelecek sonuçlara çevrildi. Amerika ile ilgili heyecanlı bekleyiş devam ederken piyasalar da ABD seçimlerini anbean takip ediyor. Seçimlerde Biden önde gözükse de ABD Başkanı Trump'ın yeniden seçilebileceği ilişkin senaryolar konululuyor. Peki, ABD seçimlerinde Trump mı, Biden mı önde? Amerika seçimleri son durum ne? ABD seçimini kim kazandı? Amerika oylama sonuçları!
5.11.2020 Gündem
ABD seçimlerinde kim önde, Joe Biden mı Trump mı? Kim kaç eyalet kazandı? ABD Başkanlık seçimi son durum…
ABD seçimlerinde kim önde, Joe Biden mı Trump mı? Kim kaç eyalet kazandı? ABD Başkanlık seçimi son durum… ABD seçimlerinde kim önde? ABD Başkanlık seçimi sonuçları açıklanmaya başlandı. Demokrat rakibi Biden ile Başkan Trump’ın kazandığı eyaletler netleşirken, kilit eyaletlerdeki yarış devam ediyor. Uluslararası basının yakından takip ettiği seçim sonuçları, büyük bir heyecanla duyuruluyor. Biden seçim devam ederken yaptığı açıklamada, "Seçimi kazanacağız, inancını kaybetmeyin" ifadelerini kullanırken, Trump da "Büyük yükseliş yaptık ancak seçimi çalmaya çalışıyorlar" dedi. İşte ABD seçim sonuçları…
4.11.2020 Gündem
ABD başkanlık seçimi! ABD Başkanı Trump mı, Biden mı olacak? Sürpriz sonuçlar peş peşe geliyor...
ABD başkanlık seçimi! ABD Başkanı Trump mı, Biden mı olacak? Sürpriz sonuçlar peş peşe geliyor... ABD'de milyonlarca kişi yeni başkanı belirlemek için sandık başına gitti. Koronavirüs salgınının gölgesinde yapılan seçimlerde 102 milyon kişi posta yoluyla oy kullanırken, seçimlerde katılım rekoru kırılması bekleniyor. Cumhuriyetçilerin adayı mevcut başkan Donald Trump ile Demokratların adayı Joe Biden arasında başkanlık yarışında sürpriz sonuçlar var. Henüz resmi olmayan sonuçlara göre, Cumhuriyetçi aday Donald Trump 213, Demokrat aday Joe Biden 238 delegeye ulaştı. Ama kazanan daha belli olmadı... Seçim sonuçlarını belirleyen salıncak eyaletlerde Trump önde gidiyor. Anketlerde Biden'in seçimi açık ara kazanacağı tahmin ediliyordu. Çıkan sonuçlarla resmen patladılar. ABD Başkanı Trump yaptığı açıklamada, "Bu gece aldığımız oylar muazzam. Biz bu gece kazandık. Bizi yakalamaları imkansız, ama oy sayımı bir anda durdu. Mahkemeye taşıyacağız" dedi... Her iki taraf da kazandığını ilan etti. İşte saat saat ABD seçimi...
4.11.2020 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Kuzey Carolina ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kuzey carolina haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.