Kuyumcu Soygunu

Kuyumcu Soygunu

Son dakika kuyumcu soygunu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kuyumcu soygunu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kuyumcu soygunu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kuyumcu Soygunu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kuyumcu soygunu gelişmeleri de dahil olmak üzere 96 kuyumcu soygunu haberi bulunmuştur. Tüm kuyumcu soygunu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tabelaya kandılar, açılmamış kuyumcuyu soymak için dakikalarca uğraştılar
Tabelaya kandılar, açılmamış kuyumcuyu soymak için dakikalarca uğraştılar Küçükçekmece'de henüz açılmamış bir kuyumcu dükkanına gelen 2 şüpheli, levye ve tornavidalarla kepenkleri zorlayarak hırsızlık girişiminde bulundu. Dükkanın kepengini açmak için yaklaşık on beş dakika uğraşan şüpheliler, hedeflerine ulaşamadan ayrıldı.
24.01.2024 Gündem
Mardin'de kar maskeli soyguncular, kuyumcuyu vurdu
Mardin'de kar maskeli soyguncular, kuyumcuyu vurdu Mardin'de kuyumcuya girip, soygun girişiminde bulunan 3 kişi, kendilerine engel olmak isteyen iş yeri sahibi Sezai Aslan'ı tabancayla vurdu. Kar maskeli 3 şüpheli kaçarken, yaralı hasteneye kaldırıldı.
10.01.2024 Gündem
Kağıthane’de kuyumcu soygunu! 1 milyon liralık altını alıp kaçtılar
Kağıthane’de kuyumcu soygunu! 1 milyon liralık altını alıp kaçtılar Kağıthane’de araçla gelen maskeli 4 soyguncu, otomatik silahlarla girdiği kuyumcuda çalışanı silah doğrultarak etkisiz hale getirdikten sonra yaklaşık 1 milyon lira değerinde ziynet eşyası çaldı. Gaspçılar havaya ateş açıp kaçarken, soygun anları ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Polis soyguncuları yakalamak için çalışma başlattı.
8.03.2022 Gündem
Günlük 150 lira yevmiyeyle dolandırıcılık! Sıra dışı olay
Günlük 150 lira yevmiyeyle dolandırıcılık! Sıra dışı olay Sahte altını kuyumcuya satmaya çalışırken yakalanan dolandırıcı kadın, altınların kendisini günlük 150 lira yevmiyeyle çalıştıran B.E isimli şahsa ait olduğunu söyledi.
8.01.2022 Yaşam
Nişantaşı'nda kuyumcu soygunu! 20 milyon liralık mücevheri rezervuarın içine saklamışlar
Nişantaşı'nda kuyumcu soygunu! 20 milyon liralık mücevheri rezervuarın içine saklamışlar Son dakika haberine göre; Nişantaşı'nda bir kuyumcudan yaklaşık 20 milyon TL değerinde mücevheri silah zoruyla çalan iki kişi yakalandı. Sırbistan vatandaşı oldukları öğrenilen şüphelilerin çaldıkları eşyaları kaldıkları otelde duvarın içine monteli olan rezervuarın içine saklandıkları ortaya çıktı.
16.10.2021 Yaşam
İstanbul'da kuyumcu soygunu! Silahını ateşledi
İstanbul'da kuyumcu soygunu! Silahını ateşledi İstanbul Silivri'de, kuyumcuyu giren şüpheli elindeki copla soygun girişiminde bulundu. Kuyumcu tarafından silahla vurulan şüpheli, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.
19.01.2021 Gündem
Sokakta yunus polisi üniforması ve teçhizatı yakan şüpheli aranıyor
Sokakta yunus polisi üniforması ve teçhizatı yakan şüpheli aranıyor Antalya'da sokak ortasında, motosikletli yunus polisi üniforması ve teçhizatı yakıldı. Güvenlik kamera kayıtlarını inceleyen polis, şüphelinin peşine düştü.
26.11.2020 Yaşam
1 milyon TL dolandırılan Paşa: Basiretim bağlandı
1 milyon TL dolandırılan Paşa: Basiretim bağlandı Ankara'da kendilerini polis olarak tanıtan dolandırıcılar emekli Tuğgeneral C.E.E.’yi 1 milyon lira dolandırdı,
9.03.2020 Yaşam
Bahçelievler'de kuyumcuda soygun dehşeti
Bahçelievler'de kuyumcuda soygun dehşeti Bahçelievler'de elinde bıçakla kuyumcuya giren şüpheli, altınları vermemek için direnen kuyumcuyu sırtından yaralayarak kaçtı. Şüphelinin dışarda peşinden gelmeye çalışan kişiye bıçakla saldırdığı anlar kameralara yansıdı.
6.02.2020 Gündem
Yine aynı yöntem! Tam 230 bin TL...
Yine aynı yöntem! Tam 230 bin TL... AFYONKARAHİSAR'da, kendisini polis olarak tanıttığı kadını, 'kimlik bilgilerinizle kuyumcu soyuldu' diyerek, 230 bin TL'sini almaya çalışan M.O. (42), polis tarafından suçüstü yakalandı.
3.12.2019 Gündem
Bağcılar'da maskeli silahlı kuyumcu soygunu
Bağcılar'da maskeli silahlı kuyumcu soygunu Bağcılar'da maskeli silahlı 4 kişi bir kuyumcu dükkanından yaklaşık 200 bin liralık altın çaldı. Soyguncuların çevredekileri korkutma amaçlı havaya birkaç el ateş ettiği öğrenildi.
20.02.2018 Yaşam
Esenler'de kuyumcu soygunu! Ölü ve yaralılar var
Esenler'de kuyumcu soygunu! Ölü ve yaralılar var Esenler'de kuyumcu soygunu sırasında çıkan çatışmada 2 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı
29.09.2021 Gündem
Mersin'de kanlı kuyumcu soygunu girişimi
Mersin'de kanlı kuyumcu soygunu girişimi 1'i yaralanan 4 soyguncu, bir araca binerek olay yerinden uzaklaştı
29.09.2021 Gündem
Sokak ortasında vurup kaçtılar
Sokak ortasında vurup kaçtılar Bahçelievler'de sokakta takip ettikleri kuyumcuyu silahla yaralayan soyguncular, yaklaşık 8 kilo altını alıp olay yerinden kaçtı.
17.08.2017 Yaşam
Polisle gasp çetesi arasında silahlı çatışma anı
Polisle gasp çetesi arasında silahlı çatışma anı Sancaktepe'de sigara aracını soymaya çalışan bir gasp çetesi yakalanınca polisle silahlı çatışmaya girdi. Çatışma sonrası yakalanan gasp çetesinin 18 Mart 2017 Ataşehir'de kuyumcu soygunu girişiminde bulunduğu öğrenildi.
29.09.2021 Gündem
Cuma namazı soyguncuları
Cuma namazı soyguncuları Beyoğlu Örnektepe’de bir kuyumcu dükkanının 5 kişi tarafından soyulmasının ardından harekete geçen Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri güvenlik kameralarını inceledi, kullandığı aracı tespit etti.
29.09.2021 Gündem
Etekli erkek soyguncu güvenlik kamerasında!
Etekli erkek soyguncu güvenlik kamerasında! Kağıthane'de basma etekli, elleri pompalı tüfekli bulunan 6 kişi kuyumcu soygunu gerçekleştirdi.O anlar güvenlik kameralarına böyle yansıdı.
14.04.2017 Haber
İstanbul'da etekli soyguncu dehşeti!
İstanbul'da etekli soyguncu dehşeti! Kağıthane'de  basma etekli, elleri pompalı tüfekli bulunan 6 kişi kuyumcu soygunu gerçekleştirdi
14.04.2017 Yaşam
Ataşehir'de kuyumcu soygunu girişimi : 2 yaralı
Ataşehir'de kuyumcu soygunu girişimi : 2 yaralı Ataşehir'de bir kuyumcuyu soymak isteyen maskeli ve silahlı 4 kişi, çıkan arbedede 2 kişiyi yaralayarak kaçtı. Olaylara şahit olan bir kişi ise kalp krizi geçirdi.
18.03.2017 Yaşam
Başakşehir'de kuyumcu soygunu!
Başakşehir'de kuyumcu soygunu! İstanbul Başakşehir’de, yüzleri maskeli ve silahlı 4 kişi bir kuyumcudan yaklaşık 2 kilogram altın çalarak kaçtı.
19.02.2017 Yaşam
Eyüp'te kuyumcu soygunu
Eyüp'te kuyumcu soygunu Eyüp Akşemsettin Mahallesi Cengiz Topel Caddesi üzerinde bulunan bir kuyumcuyu gece saatlerinde giren hırsızlar yaklaşık 1 kilo altın çalarak kaçtı.
19.12.2016 Yaşam
Fatma, komisyona giden tasarı kurbanı
Fatma, komisyona giden tasarı kurbanı Aydın’da oturan evli 2 çocuk annesi 23 yaşındaki Fatma Aydın, bunalıma girip tarım ilacı içerek intihar etti. Fatma Aydın’ın ‘çocuk gelin’ olduğu, eşinin de bu nedenle cezaevinde bulunduğu belirtildi
28.11.2016 Yaşam
Maltepe'de kuyumcu soygunu
Maltepe'de kuyumcu soygunu MALTEPE’de yüzleri kapalı hırsızlar otomatik kepengi kırıp kuyumcu dükkanına girdi...
15.06.2016 Yaşam
Servetini 3 kez balkondan attı
Servetini 3 kez balkondan attı Dolandırıcılara inanıp üç farklı günde 200 bin lirasını balkondan atan Gülderen Boysan kandırıldığını dördüncü aranışında anladı! Dolandırıcı A.A. yakalandı
30.05.2016 Yaşam
Dolandırıcılara balkondan servetini attı
Dolandırıcılara balkondan servetini attı Bursa’da, aynı kadını üç kez arayarak parasını alan dolandırıcılar yakalandı...
29.05.2016 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Kuyumcu Soygunu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kuyumcu soygunu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.