Kuyruk yağının kilosu etin fiyatına yaklaşınca...
Kuyruk yağının kilosu etin fiyatına yaklaşınca... Kebabın vazgeçilmezleri arasında bulunan kuyruk yağının kilosu etin kilosuna yaklaşınca İzmit'te kebapçılar isyan etti. Kuyruk yağı kilosunun 55 ile 65 lira arasında satılmasının ardından bazı kebapçıların kuyruk yağı yerine daha ucuz olduğu için hayvanlardaki 'kavram' yağını kullanmaya başladı. 20 yıllık kebap ustası Saltuk Yeter, "Son dönemlerde kuyruk yağında müthiş bir artış var. Bu da bazı kebapçıların işine gelmiyor ve mecbur kaliteden kaçınarak kavram yağı kullanıyorlar” dedi.
12.02.2020 Yaşam
Canan Karatay yine ezber bozdu! Adana Kebabı...
Canan Karatay yine ezber bozdu! Adana Kebabı... Adana Valiliği bünyesinde yürütülen Güney Adana Kalkınma Programı kapsamında düzenlenen 1. Adana Sağlık Festivali başladı. Festivale katılan İç Hastalıkları ve Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay, bol kuyruk yağıyla yapılan Adana kebabının, gönül rahatlığıyla tüketilebileceğini söyledi.
14.03.2019 Gündem
Van'da kaçakçılık operasyonu! Neler çıktı neler...
Van'da kaçakçılık operasyonu! Neler çıktı neler... Başkale ilçesinde düzenlenen operasyonda 3 ton beyaz peynir, 2 ton toz şeker, bir ton kuyruk yağı, bir ton çay, 2 bin paket sigara ve 480 litre benzin ele geçirildi
30.10.2016 Yaşam