Miray Daner’den dikkat çeken açıklama: Annem bile bana nefretle bakıyordu!
Miray Daner’den dikkat çeken açıklama: Annem bile bana nefretle bakıyordu! 'Papatyam', 'Medcezir' ve 'Vatanım Sensin' gibi çok izlenen dizilerde rol alan Miray Daner, tiyato izlemek için geldiği Kadıköy'de basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Neşeli halleriyle dikkat çeken güzel oyuncu, dijital platformda oynadığı 'Aslı Tuna' karakteri hakkında da dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
8.03.2024 Magazin
Miray Daner rol arkadaşı Birce Akalay'a övgü yağdırdı! 'Kuş Uçuşu' itirafı...
Miray Daner rol arkadaşı Birce Akalay'a övgü yağdırdı! 'Kuş Uçuşu' itirafı... Dijital bir platformda yayınlanan 'Kuş Uçuşu' dizisindeki oyunculuğuyla beğeni toplayan Miray Daner, önceki gün Etiler’de menajerlik şirketinden çıkarken görüntülendi. Diziyle ilgili dünyanın her yerinden mesajlar aldığını söyleyen Daner, rol arkadaşı Birce Akalay’a övgüler yağdırdı.
15.06.2022 Magazin
Track yemek ne demek, yayında track yemek nedir? Yayında track yemek ne demek?
Track yemek ne demek, yayında track yemek nedir? Yayında track yemek ne demek? Track ne demek, yayında track yemek ne demek? Kuş Uçuşu Dijital platform Netflix’te izleyici karşısına çıktı. Miray Daner, Birce Akalay, İbrahim Çelikkol, İrem Sak, Burak Yamantürk gibi isimlerin yer aldığı dizinin ilk bölümünde “Yayında track yedim” ifadesi geçince, vatandaşlar Track yemek ne demek?” sorusuna yanıt aramaya başladı.
6.06.2022 Televizyon