Kürt Devleti

Kürt Devleti

Son dakika kürt devleti haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kürt devleti ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kürt devleti haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kürt Devleti

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kürt devleti gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.961 kürt devleti haberi bulunmuştur. Tüm kürt devleti haberleri aşağıda listelenmiştir.
Pençe Kılıç Harekatı ile ilgili kritik açıklama: TSK sınırın 160 km içerisinde
Pençe Kılıç Harekatı ile ilgili kritik açıklama: TSK sınırın 160 km içerisinde Milli Savunma Bakanlığı, Suriye ve Irak'ın kuzeyine hava harekatı başlattı. CNN Türk yanına katılan uzmanlar kritik operayona ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu.
20.11.2022 Gündem
ABD'nin yeni Kürt devleti oyunu!
ABD'nin yeni Kürt devleti oyunu! Washington’un Suriye’deki Şam yönetimine karşı savaşan muhalif Kürt gruplara verdiği destek sürerken, ABD’nin eski Suriye Büyükelçisi Robert Ford, Doğu Suriye’de ABD şemsiyesi altında de facto bir Kürt devleti kurulmasının kaçınılmaz olacağına işaret etti.
10.10.2021 Gündem
Alman devlet kanalı ZDF'de rezalet! Skandal haritayı gösterdiler...
Alman devlet kanalı ZDF'de rezalet! Skandal haritayı gösterdiler... Alman devlet televizyonu ZDF skandal bir belgesel yayınladı. Milyonlarca izleyicisine terör örgütü PKK propagandası yapan kanal, Almanya'da terörist elbisesi giydirilmiş çocuklara Kürtçe eğitim verildiği anlara ait görüntüleri yayınladı. Belgeselde ayrıca topraklarımızın sözde Kürt bölgesi haritasına dahil edilmesi de yer aldı.
18.12.2020 Dünya
ABD'li general kendi ülkesini topa tuttu!
ABD'li general kendi ülkesini topa tuttu! ABD’nin eski Avrupa Kuvvetleri Komutanı Ben Hodges, Washington yönetiminin Suriye politikasını eleştirerek, “YPG, terör örgütü PKK’nın uzantısıdır. Bunları ayırma çabaları inandırıcı olamamıştır.” dedi.
17.12.2019 Dünya
ABD'den flaş Türkiye açıklaması!
ABD'den flaş Türkiye açıklaması! ABD Savunma Bakanı Mark Esper, "Biz Kürtlerle özellikle de SDG ile DEAŞ'ı yenmek üzere el sıkıştık. Biz onlara otonom bir Kürt devleti kurmaları için yardım etme sözü vermedik. Onlarla Türkiye'ye karşı savaşmalarına destek vermek için el sıkışmadık." açıklamasında bulundu.
11.12.2019 Dünya
Hüseyin Nihal Atsız kimdir? | Hüseyin Nihal Atsız'ın yaşamı ve dava süreci!
Hüseyin Nihal Atsız kimdir? | Hüseyin Nihal Atsız'ın yaşamı ve dava süreci! Türkçülük düşüncesinin önemli isimlerinden biri olan Hüseyin Nihal Atsız’ın bugün ölüm yıldönümü. Bugün anılan Hüseyin Nihal Atsız’ın hayatı da merak konusu oldu. İşte Hüseyin Nihâl Atsız'ın biyografisi...
11.12.2019 Gündem
ABD'li senatörden Suriye tasarısına engel! 'Defolup gitme zamanı geldi'
ABD'li senatörden Suriye tasarısına engel! 'Defolup gitme zamanı geldi' ABD'de Cumhuriyetçi Senatör Rand Paul, Beyaz Saray'ın Suriye'nin kuzeydoğusundan çekilme kararına tepki amacıyla sunulan karar tasarısının, Senato'da oylanmasını ikinci kez engelledi.
23.10.2019 Dünya
Eski Başbakan Çiller de Yenikapı'daydı!
Eski Başbakan Çiller de Yenikapı'daydı! Cumhur İttifakı'nın Yenikapı'daki "Büyük İstanbul Mitingi" Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin katılımıyla gerçekleştirildi. Liderlerin miting alanındaki samimi sohbetleri dikkat çekti. Mitinge eski TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Eski başbakan Tansu Çiller ve eski İçişleri bakanı Mehmet Ağar da katıldı.
24.03.2019 Siyaset
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu telefonuna gelen fotoğrafları anlattı
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu telefonuna gelen fotoğrafları anlattı İzmir Tire’de vatandaşlara seslenen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, konuşmasından hemen önce telefonuna fotoğraf geldiğini söyleyerek, “13 yaşındaki kızlara Kobani dedikleri yerde terör eğitimi verdiriyorlar. Ulan sizin burnunuzdan getirmezsek namerdiz” dedi. Soylu ayrıca, “İnsansız hava araçlarına öyle yazılım yapıyoruz ki, terör örgütü dağda yürümeyi boş verin kafasını çıkaramayacak” diye konuştu.
5.03.2019 Gündem
Skandal! 'Türkiye'nin doğusunda bağımsız bir Kürt devleti için...'
Skandal! 'Türkiye'nin doğusunda bağımsız bir Kürt devleti için...' Kanada resmi yayın kuruluşu CBC, ülkenin resmi terör örgütleri listesinde olmasına rağmen PKK'lı kadın teröristleri öven haber verdi.
3.12.2018 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İnce'ye YSK yanıtı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İnce'ye YSK yanıtı Cumhurbaşkanı Erdoğan, Esenyurt, Beylikdüzü, Avcılar, Küçükçekmece ve Eyüp mitinglerinde halka seslendi. Erdoğan, Esenyurt'ta yaptığı konuşmada, "Ne diyor bu bay Muharrem? YSK önünde yatacakmış. Burası hukuk devleti hukuk. Guguk devleti değil bay Muharrem" dedi.
23.06.2018 Siyaset
Başbakan: Kimse Kürtlere devlet kurma küstahlığında bulunmasın
Başbakan: Kimse Kürtlere devlet kurma küstahlığında bulunmasın AK Parti Ağrı mitinginde konuşan Başbakan Binali Yıldırım, "Kürtler ile Türkler bin yıldır Anadolu'da kardeşçe yaşıyor. Ağrıdan söylüyorum, kimse Kürtlere devlet kurma küstahlığında bulunmasın." dedi.
6.06.2018 Siyaset
İsrail'den skandal hamle!
İsrail'den skandal hamle! Neresinden baksan skandal. Anadolu Ajansı'nın haberine göre, İsrail meclisinde bu hafta görüşülmesi beklenen, 1915 olaylarının "Ermeni soykırımı" olarak tanınmasını öngören yasa tasarısı, "Erdoğan'a seçimde faydası olur" endişesiyle ertelendi.
3.06.2018 Dünya
Gizli tanık tek tek anlattı: Kürt kökenli bir devlet kurulması için...
Gizli tanık tek tek anlattı: Kürt kökenli bir devlet kurulması için... ABD'li papaz Andrew Craig Brunson davasında 'Serhat' kod adlı gizli tanık birbirinden çarpıcı ifadelerde bulundu.
7.05.2018 Gündem
Brett McGurk Irak'ta ortaya çıktı
Brett McGurk Irak'ta ortaya çıktı ‘DEAŞ’la mücadele özel temsilcisi’ sıfatıyla PKK üst yöneticiliği yapan Brett McGurk, seçimlerin yaklaştığı Irak’ta boy gösterdi. Eski milletvekili Bayatlı, McGurk’ün temaslarını ‘yeni fitne tohumları’ şeklinde yorumladı.
20.04.2018 Dünya
Son dakika... Rusya'dan Kürtlere uyarı: Eğer ABD'ye...
Son dakika... Rusya'dan Kürtlere uyarı: Eğer ABD'ye... Rusya Bugün uluslararası haber ajansının düzenlediği toplantıda konuşan Arap Ülkelerle Dostluk ve İşbirliği Cemiyeti Başkanı Vyaçeslav Matuzov, “Kürtlere soruyorum: Siz Suriyeli misiniz, değil misiniz?” dedi.
6.04.2018 Dünya
Son dakika! Avrupa ve ABD'ye Türkiye uyarısı: İzin vermezler
Son dakika! Avrupa ve ABD'ye Türkiye uyarısı: İzin vermezler Sigmar Gabriel'den Avrupa ve ABD'ye Türkiye uyarısı geldi. Afrin'e yönelik Zeytin Dalı Harekatı'nın ABD'ye açık bir mesaj taşıdığını belirten Gabriel, Ankara'nın sınırlarını korumak adına Batı ile çatışmayı göze aldığını belirtti.
26.03.2018 Dünya
40 yıllık senaryo Afrin'de son buldu
40 yıllık senaryo Afrin'de son buldu Çatışma alanı, propaganda, insani yardım ve ekonomik cephelerde eş zamanlı yürütülen yeni terörle mücadele anlayışı karşısında PKK/PYD'nin, iflas etmiş bir projede ABD desteği ile ayakta kalması ihtimal dahilinde değil. Türkiye'nin insani yardım operasyonları, boşa çıkardığı tüm yalanlar ve kara propagandalar, 40 yıllık terör koridoru girişiminin fiziksel olarak bozguna uğratılması kadar önem taşıyor. Türkiye'nin kendi otomobilini yapamayacağını iddia edenlerle 2018'de Türkiye'nin Afrin'e giremeyeceğini iddia edenler aynı paydada buluşuyor. Irak'ta 12 Mayıs'ta yapılacak genel seçimler ise bugünkü manzarada PKK/PYD için bir başka kabusa işaret ediyor. PKK/PYD'yi yaşatmak için DEAŞ bahanesinin arkasına sığınan ABD'yi Irak cephesinde de kaçınılmaz başarısızlıklar beklemekte
22.03.2018 Gündem
AK Partili isimden İran açıklaması: Ciddi bir manipülasyonla karşı karşıya
AK Partili isimden İran açıklaması: Ciddi bir manipülasyonla karşı karşıya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, 'Şu an İran, Amerika'nın, özellikle Trump'ın açıklamalarına baktığımızda çok ciddi bir manipülasyonla karşı karşıya.' dedi
29.09.2021 Gündem
Selda Bağcan'ın Kudüs hayali: Orada...
Selda Bağcan'ın Kudüs hayali: Orada... Amerika'nın Kudüs'ü başkent ilan etmesini sert sözlerle eleştiren Selda Bağcan, "Bir sanatçı olarak İsrail'in zulmüne uğrayan Filistin halkı için Doğu Kudüs'e gidip konser vermek isterim" dedi.
18.12.2017 Magazin
Barzani: Belki de Ruslar, ABD'den daha iyi dosttur
Barzani: Belki de Ruslar, ABD'den daha iyi dosttur Eski Irak Kürt Bölgesel Yönetimi, Başkanı Mesud Barzani, referandum sonrası ABD'nin tutumunundan dolayı şok olduklarını söyledi ve Rusya'ya yakınlaşma mesajı verdi. Barzani, referanduma Rusya'nın pozitif baktığını ifade ederek, "Belki de Ruslar ABD'den daha iyi bir dost olabilirler" dedi.
7.11.2017 Dünya
'Türkiye itiraz etti Rusya o toplantıyı erteledi'
'Türkiye itiraz etti Rusya o toplantıyı erteledi' Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreter Yardımcısı ve Sözcüsü İbrahim Kalın, Rusya'nın Suriye Halkları Kongresi adı altında düzenlemeyi planladığı toplantıya ilişkin, "Kremlin bizimle temas etti, bu toplantıyı ertelediklerini açıkladılar. Yani şu an itibariyle, eğer tekrar bir karar değişikliğine gitmezlerse 18'inde değil daha ileri bir tarihte bu toplantının yapılması planlanıyor." dedi.
5.11.2017 Siyaset
Son dakika haberi: 'Felaket olur!' 'Kürdistan' için...
Son dakika haberi: 'Felaket olur!' 'Kürdistan' için... Kerkük'te moraller bozuk. Peş peşe yaşanan krizlerin ardından bölgede bir 'kürt devleti' projesinin on yıllar sonrasına kaldığı kanaati oluştu. Fakat uzun vaadeli krizin Erbil'de değil Bağdat'ta olduğunu düşünüyorlar. ABD Başkanı’nın IŞİD’le Mücadelede Özel Temsilcisi Brett McGurk ise ülkesinin, “federal ve birleşik bir Irak’ta güçlü bir Kuzey Irak bölgesi desteklediğini” söyledi.
31.10.2017 Dünya
AK Partili Ünal: Amerika'nın başı belada
AK Partili Ünal: Amerika'nın başı belada AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, "Türkiye'nin şu anda ciddi bir beka meselesi var. Türkiye dört tane terör örgütüyle mücadele ediyor. Türkiye 15 Temmuz gibi bir işgal girişimini bertaraf etmiş durumda ve Türkiye yeniden kendisini inşa ediyor" dedi. Ünal, ABD'yle ilgili ise; "Amerika'nın Trump'la başı belada" şeklinde konuştu
25.10.2017 Siyaset
Köşeye sıkıştıracak 5'li kıskaç!
Köşeye sıkıştıracak 5'li kıskaç! Ankara’dan Barzani’ye izolasyon stratejisi: Diplomatik temaslar dondurulacak. Ekonomik yaptırım uygulanacak ve hava trafiği kısıtlanacak. Türkmenlere zarar gelmesi askeri operasyon nedeni sayılacak
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kürt Devleti ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kürt devleti haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.