Kural Hatası

Kural Hatası

Son dakika Kural hatası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kural hatası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kural hatası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kural Hatası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kural hatası gelişmeleri de dahil olmak üzere 307 kural hatası haberi bulunmuştur. Tüm kural hatası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'den olay sözler: Asalaklar, annenin karnında nasıl durdun?
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'den olay sözler: Asalaklar, annenin karnında nasıl durdun? Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş Stadyumu'nda düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulundu. İstifa iddialarına sert yanıt veren Çebi'nin özellikle TFF ve Pendikspor maçının hakem yönetimine ilişkin sözleri gündeme oturdu. Çebi ayrıca Dusan Tadic, Anderson Talisca, Sergio Ramos, Tayyip Talha, Milot Rashica, Halil Dervişoğlu ve Onana transferleri hakkında da konuştu.
29.08.2023 Beşiktaş
Enner Valencia'nın penaltısında kural hatası mı var? Deniz Çoban ve Bülent Yıldırım açıkladı
Enner Valencia'nın penaltısında kural hatası mı var? Deniz Çoban ve Bülent Yıldırım açıkladı Süper Lig'in 21.haftasında evinde Kasımpaşa'yı 5 golle geçen Fenerbahçe'de Adana Demirspor maçı hazırlıklarına başlanırken, dün akşam Enner Valencia'nın penaltıdan attığı gol olay yarattı. 6 golün atıldığı 90 dakikanın ardından Deniz Çoban - Bülent Yıldırım ikilisi tartışılan pozisyon hakkında yorumlarda bulunurken, Yıldırım'ın "Belki hakem, başka bir ihlal görecek. Niye acele edip de o bayrağı kaldırıyorsunuz? Bakın iş nereden nereye gitti" sözleri dikkat çekti.
30.01.2023 Fenerbahçe
TFF, VAR kayıtlarını inceledi ve hakem hatası yapıldığını tespit etti
TFF, VAR kayıtlarını inceledi ve hakem hatası yapıldığını tespit etti Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada; "Gaziantep FK A.Ş. Beşiktaş A.Ş. ve Demir Grup Sivasspor - Galatasaray A.Ş. maçlarının VAR kayıtları incelenmiştir ve bahsi geçen maçlarda hakemlerin önemli hakem hatası yaptıkları tespit edilmiştir" denildi.
3.01.2023 Süper Lig
Sivasspor'dan flaş açıklama! 'Galatasaray maçı tekrarlansın'
Sivasspor'dan flaş açıklama! 'Galatasaray maçı tekrarlansın' Süper Lig'in 16.hafta karşılaşmasında evinde Galatasaray ile karşı karşıya gelen Sivasspor, TFF'ye 'maç yeniden oynansın' başvurusunda bulundu.
2.01.2023 Sivas Spor
Dünya Kupası finaline kararları damga vurmuştu! Szymon Marciniak: Mbappe sarılıp teşekkür etti...
Dünya Kupası finaline kararları damga vurmuştu! Szymon Marciniak: Mbappe sarılıp teşekkür etti... Katar'da düzenlenen Dünya Kupası'nı Arjantin kazandı ancak final maçındaki hakem kararları tartışılmaya devam ediyor. Arjantin'in zaferiyle sonuçlanan maçın ardından eleştiri yağmuruna tutulan Polonyalı hakem Szymon Marciniak, düzenlediği basın toplantısıyla eleştirilere yanıt verdi. 41 yaşındaki hakem, özellikle Arjantin'in Messi ile bulduğu 3. goldeki 'kural hatası' itirazlarına telefonundan görüntü göstererek cevap verdi.
24.12.2022 Futbol
12 Dev Adam Fransa'ya yenildi Eurobasket'e veda etti: 86-87
12 Dev Adam Fransa'ya yenildi Eurobasket'e veda etti: 86-87 A Milli Erkek Basketbol Takımı, FIBA 2022 Avrupa Şampiyonası Son 16 Turu'nda Fransa'ya 87-86 mağlup olarak turnuvaya veda etti.
TBF: FIBA'nın kararına karşı haklarımızı CAS'ta arayacağız
TBF: FIBA'nın kararına karşı haklarımızı CAS'ta arayacağız Türkiye Basketbol Federasyonu, A Mfiba,cas,illi Basketbol Takımı'nın Gürcistan ile oynadığı maçta yaşanan 22 saniyelik zaman kaybı nedeniyle yapılan kural hatası başvurusunun FIBA tarafından reddedilmesi üzerine Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'ne (CAS) başvuracaklarını açıkladı.
Ergin Ataman: Maç son 4.5 dakikanın tekrar oynatılmasını veya maçın tekrarını talep ediyoruz
Ergin Ataman: Maç son 4.5 dakikanın tekrar oynatılmasını veya maçın tekrarını talep ediyoruz A Milli Erkek Basketbol Takımım Başantrenörü Ergin Ataman ve Türkiye Basketbol Federasyonu Genel Koordinatörü Ömer Onan, Gürcistan maçında yaşanan olaylarla ilgili açıklamalarda bulundu.
5.09.2022 Basketbol
Beşiktaş'ın Trabzonspor maçı için yaptığı başvuru reddedildi
Beşiktaş'ın Trabzonspor maçı için yaptığı başvuru reddedildi TFF Tahkim Kurulu, Beşiktaş'ın Trabzonspor maçına yönelik kural hatası başvurusunu oybirliğiyle reddetti
12.05.2022 Beşiktaş
Beşiktaş geri adım atmadı! 'Tekrar' için TFF'ye gidiyorlar
Beşiktaş geri adım atmadı! 'Tekrar' için TFF'ye gidiyorlar Beşiktaş yönetimi, dün akşam oynanan Trabzonspor maçının ardından 'kural hatası' maddesini gerekçe göstererek TFF'ye 'tekrar' başvurusu yapmaya hazırlanıyor.
4.04.2022 Beşiktaş
Trabzonspor-Beşiktaş maçına damga vurdu! VAR sonrası şok, hakem Zorbay Küçük'ün o kararı...
Trabzonspor-Beşiktaş maçına damga vurdu! VAR sonrası şok, hakem Zorbay Küçük'ün o kararı... Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu'nun 31'inci haftasında Trabzonspor, Beşiktaş'ı konuk etti. Heyecan dolu mücadele 1-1'lik beraberlikle sona erdi. Maçta Michy Batshuayi'nin penaltı beklediği pozisyon çok konuşuldu. Öte yandan Maçın ikinci yarısında ilk bir olay yaşandı. Trabzonsporlu futbolcu kalecisine pas verince maçın hakemi Zorbay Küçük çift vuruş kararı verdi. Beşiktaş çift vuruşu, pozisyonun yaşandığı yerden kullanınca kural hatası iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Eski hakem Ahmet Çakar, yaptığı açıklamada maçta kural hatası yapıldığı ifade etti. İşte son dakika haberinin detayları...
3.04.2022 Beşiktaş
Büyük şok! UEFA'dan Galatasaray ve Beşiktaş'a ceza!
Büyük şok! UEFA'dan Galatasaray ve Beşiktaş'a ceza! Futbolun patronu UEFA, Avrupa'daki temsilcilerimizden Galatasaray ve Beşiktaş'a ceza verdi.
1.12.2021 UEFA Avrupa Ligi
İstediği oyuncu resmen açıkladı!
İstediği oyuncu resmen açıkladı! Sivasspor teknik direktörü Rıza Çalımbay, Tyler Boyd'u istediklerini açıkladı.
13.07.2021 Sivas Spor
Ali Koç itiraf etti! 'Yetmeyebilir'
Ali Koç itiraf etti! 'Yetmeyebilir' Ankaragücü galibiyetinden sonra açıklamalarda bulunan Ali Koç "Daha önce 5 galibiyet 1 beraberlik demiştim ama yetmeyebilir" ifadelerini kullandı.
8.05.2021 Fenerbahçe
Fenerbahçe'ye bir kötü haber de Tahkim Kurulu'ndan
Fenerbahçe'ye bir kötü haber de Tahkim Kurulu'ndan Alanyaspor maçından sonra 'kural hatası' başvurusunda bulunan Fenerbahçe'ye Tahkim Kurulu'ndan kötü haber geldi.
8.05.2021 Fenerbahçe
'Kural hatası' toplantısında Serdar Tatlı ile Selim Soydan arasında tartışma
'Kural hatası' toplantısında Serdar Tatlı ile Selim Soydan arasında tartışma Fenerbahçe'nin başvurduğu 'kural hatası' toplantısında Serdar Tatlı ile Selim Soydan karşı karşıya geldi. MHK Başkanı 'Bize göre kural hatası yok' derken Soydan ise "VAR’dan itiraz gelince pozisyonu ne izledi ne de kararında direndi. Bu bir kural hatasıdır” karşılığını verdi.
8.05.2021 Fenerbahçe
Fenerbahçe'den TFF'ye yaylım ateşi! 'Rıdvan Dilmen sezonu dediler...'
Fenerbahçe'den TFF'ye yaylım ateşi! 'Rıdvan Dilmen sezonu dediler...' Alanyaspor maçındaki 'kural hatası' başvurusunun reddedilmesinin ardından açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Basın Sözcüsü Alper Pirşen çok sert ifadeler kullandı.
7.05.2021 Fenerbahçe
TFF açıkladı! Alanyaspor - Fenerbahçe maçında kural hatası yok
TFF açıkladı! Alanyaspor - Fenerbahçe maçında kural hatası yok TFF, Fenerbahçe'nin Alanyaspor maçındaki 'penaltı' pozisyonu için kural hatası başvurusunu reddetti.
7.05.2021 Fenerbahçe
Fenerbahçe'den TFF'ye 'Alanyaspor' başvurusu
Fenerbahçe'den TFF'ye 'Alanyaspor' başvurusu Fenerbahçe Kulübü Alanyaspor maçının tekrarı için TFF'ye başvuruda bulunacaklarını açıkladı.
30.04.2021 Fenerbahçe
Tahkim'den İstanbulspor-Samsunspor maçı kararı
Tahkim'den İstanbulspor-Samsunspor maçı kararı Türkiye Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu, İstanbulspor ile Yılport Samsunspor arasında oynanan maçta 'kural hatası' olup olmadığını değerlendirme yetkisinin TFF Yönetim Kurulu'na ait olduğunu belirterek, bu hususla ilgili bu aşamada bir değerlendirme yapılmamasına karar verdi.
24.02.2021 TFF 1.Lig
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
5.02.2021 İddaa
İtalya'da skandal hata! Tarihe geçtiler
İtalya'da skandal hata! Tarihe geçtiler Dün akşam Spezia ile karşı karşıya gelen Roma 6 oyuncu değişikliği yaparak kural hatasına neden oldu.
20.01.2021 İtalya

Benzer Haber Etiketleri

Kural Hatası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kural hatası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.