Kumpas Davası

Kumpas Davası

Son dakika kumpas davası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kumpas davası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kumpas davası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kumpas Davası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kumpas davası gelişmeleri de dahil olmak üzere 282 kumpas davası haberi bulunmuştur. Tüm kumpas davası haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Hesap vakti! Fenerbahçe'den TFF'ye 250 milyon TL'lik dava
'Hesap vakti! Fenerbahçe'den TFF'ye 250 milyon TL'lik dava Fenerbahçe 3 Temmuz'da yaşadığı mağduriyetlerin giderilmesi için TFF'ye 250 milyon TL'lik tazminat davası açtı.
23.08.2021 Fenerbahçe
Şike kumpas davasından sonra Aziz Yıldırım'dan flaş açıklama! 2 bin 412 yıl ceza
Şike kumpas davasından sonra Aziz Yıldırım'dan flaş açıklama! 2 bin 412 yıl ceza Şike kumpas davasından sonra çok önemli açıklamalarda bulunan Aziz Yıldırım "Kumpas olduğunu kanıtlayan yüce Türk adaleti tarihi bir karar almıştır" ifadelerine yer verdi. Ayrıca Dönemin Organize Suçlar ile Mücadele Şube Müdürü Nazmi Ardıç 2 bin 412 yıl 10 ay hapis cezasına çarptırıldı.
4.06.2021 Fenerbahçe
"Futbolda şike" davasında flaş gelişme! Aziz Yıldırım beraat etti...
"Futbolda şike" davasında flaş gelişme! Aziz Yıldırım beraat etti... "Futbolda Sözde Şike" davasında sanıklar Aziz Yıldırım, İlhan Yüksel Ekşioğlu, Abdullah Başak ve Ahmet Çelebi "şike" ve "teşvik primi" suçlarından beraat etti. Sanık Selim Kımıl'a ise "tehdit" suçundan 1 yıl 4 ay hapis cezası verildi.
6.11.2020 Galatasaray
Kardak kahramanı SAT komutanı oldu
Kardak kahramanı SAT komutanı oldu Yüksek Askeri Şûra’da (YAŞ) kararlaştırılan general ve amiral atamaları Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlandı. Kardak’tan Yunan bayrağını indiren SAT timinden, Balyoz kumpası mağduru Tuğamiral Ercan Kireçtepe SAT Komutanı oldu. Kumpasın bir başka mağduru Tuğamiral Hasan Özyurt ise Deniz Kuvvetleri Harekât Başkanı olarak atandı.
6.08.2020 Gündem
Gültekin Avcı yeniden gözaltında
Gültekin Avcı yeniden gözaltında Yargılandığı mahkemece serbest bırakılan FETÖ sanığı eski savcı Gültekin Avcı hakkında Nöbetçi Ağır Ceza Mahkemesi tarafından ‘yakalama’kararı çıkarıldı. Avcı İzmir’de yeniden gözaltına alındı.
14.09.2019 Gündem
Ali Koç'tan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 25. yıl tebriği
Ali Koç'tan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 25. yıl tebriği Fenerbahçe Spor Kulübü'nün resmi yayın organlarından Fenerbahçe Dergisi'nin 198 numaralı Ağustos 2019 sayısında kulüpteki son durum ve transferlerle ilgili açıklamalarda bulundu. Koç ayrıca "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan kulübümüze üyeliğinin 25. yılını doldurarak Yüksek Divan Kurulu üyeliği hakkını kazanıyor. Kendisini tebrik ediyor, nice 25 yıllar diliyoruz." şeklinde bir mesaj paylaştı.
8.08.2019 Futbol
Osman Şanal özellikle seçildi...
Osman Şanal özellikle seçildi... Eski özel yetkili savcı Osman Şanal hakkındaki hükmün gerekçesi yazıldı. Gerekçeli kararda "Şanal, Erzincan Ergenekon kumpas davası olarak bilinen davada dönemin Erzincan Başsavcısı İlhan Cihaner'in gözaltına alınmasında örgüt tarafından özellikle seçildi ve görevlendirildi" denildi.
6.07.2019 Gündem
Aziz Yıldırım: Bir daha Fenerbahçe başkanı olmayacağım
Aziz Yıldırım: Bir daha Fenerbahçe başkanı olmayacağım Fenerbahçe eski Başkanı Aziz Yıldırım, 'Kumpas davası'nı yakından takip etmek için Silivri'ye geldi. Yıldırım, duruşma sonrasında açıklamalarda bulundu.
27.05.2019 Fenerbahçe
Balyoz davası hakimine 8 yıl 9 ay hapis!
Balyoz davası hakimine 8 yıl 9 ay hapis! İstanbul hakimiyken Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) kumpas davalarından olduğu ortaya çıkan Balyoz planı davasında sanıkların tutuklanmasına karar veren eski Yargıtay üyesi İdris Asan'a, FETÖ üyeliği suçundan 8 yıl 9 ay hapis cezası verildi.
6.03.2019 Gündem
Son dakika... 25 Aralık kumpas davasında karar
Son dakika... 25 Aralık kumpas davasında karar Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY) takipsizlikle sonuçlanan 25 Aralık soruşturmasında usulsüzlükler yaptığı ve şüphelilere kumpas kurarak darbeye teşebbüs ettiği iddiasıyla terör örgütü elebaşı firari Fetullah Gülen, ABD'deki Hakan Atilla davasında tanıklık yapan Hüseyin Korkmaz ile eski Emniyet Müdürü Yakub Saygılı'nın da aralarında bulunduğu 13'ü tutuklu 71 sanığın yargılandığı davada karar açıklandı.
24.12.2018 Gündem
Ahmet Zeki Üçok beraat etti
Ahmet Zeki Üçok beraat etti Hava Kuvvetleri eski savcısı, emekli hakim albay Ahmet Zeki Üçok, Kayseri 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen 3 Astsubay'a hipnozla işkence yaptığı iddiasıyla yargılandığı davada beraat etti.
27.11.2018 Gündem
MHP'nin İstanbul adayı Bedrettin Dalan iddiası! Dalan'dan jet yanıt
MHP'nin İstanbul adayı Bedrettin Dalan iddiası! Dalan'dan jet yanıt MHP kaynakları, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adaylığı için Bedrettin Dalan'ı düşündüklerini açıkladı.Dalan'dan o iddiaya jet yanıt geldi. A Haber'e konuşan Dalan, siyasete girmeyi düşünmediğini söyledi.
31.10.2018 Siyaset
Aziz Yıldırım FETÖ davasında tanık olarak dinlenecek
Aziz Yıldırım FETÖ davasında tanık olarak dinlenecek Fenerbahçe Spor Kulübü eski başkanı Aziz Yıldırım, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) sözde "Yargıtay imamı" olduğu iddia edilen Mehmet Rasim Kuseyri'nin de arasında bulunduğu 52 avukatın yargılandığı davada, tanık olarak dinlenecek.
25.10.2018 Fenerbahçe
MİT tırlarının durdurulmasına ilişkin davada flaş gelişme!
MİT tırlarının durdurulmasına ilişkin davada flaş gelişme! Adana 19 Ocak 2014'te MİT tırlarının durdurulmasını organize ettikleri belirtilen Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY) 11 "sivil imamı" ile bir tuğgeneralin de aralarında bulunduğu 55 sanık hakkında açılan davaya devam edildi.
8.10.2018 Gündem
"Kozmik Odada Kumpas" davasında flaş gelişme
"Kozmik Odada Kumpas" davasında flaş gelişme Yargıtay 16. Ceza Dairesinde görülen "Kozmik Odada Kumpas" davasında esas hakkındaki mütalaa açıklandı.
18.07.2018 Gündem
FETÖ'den tarihi seçim için kaos çağrısı!
FETÖ'den tarihi seçim için kaos çağrısı! Fetullahçı Terör Örgütü, Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'nde kaos çıkarmak için çaba gösterdi. Tutuklu üyelerine HDP'ye oy verme çağrısı yapan FETÖ, seçim gününde de provokasyondan yana tavır aldı.
24.06.2018 Gündem
FETÖ’nün ilk kumpas davası 14 yıl sonra beraatle bitti!
FETÖ’nün ilk kumpas davası 14 yıl sonra beraatle bitti! Van’da YYÜ eski rektörleri Prof. Yücel Aşkın ve Prof. Hasan Ceylan ile cezaevinde intihar eden YYÜ Genel Sekreter Yardımcısı Enver Arpalı’nın da yargılandığı, 25 milyon dolarlık ihale yolsuzluğu davasında dokuz sanık da suçsuz bulundu. Dava iddianamesini itirafçı olan Savcı Ferhat Sarıkaya hazırlamıştı...
6.06.2018 Gündem
Kurmaylar hâlâ firarda!
Kurmaylar hâlâ firarda! Darbe girişimi sırasında kritik görevlerdeki 6 general ve amiralin yanı sıra yurt dışı görevindeyken kaçan 37 kurmay albay aranıyor
25.05.2018 Gündem
İşte CHP'de listeye giremeyen o isimler...
İşte CHP'de listeye giremeyen o isimler... CHP'nin 24 Haziran Milletvekili listesi belli oldu. Fikri Sağlar, Barış Yarkadaş, Mustafa Balbay, Ali Şeker, Eren Erdem, Gülsün Bilgehan, Şenal Saruhan, Haluk Pekşen, Zeynep Altıok, Musa Çam ve Necati Yılmaz gibi partinin önemli isimleri liste dışı kaldı. AKP kurucusu Abdüllatif Şener ise Konya'dan aday gösterildi.
20.05.2018 Siyaset
"Hani her şey F.Bahçe içindi"
"Hani her şey F.Bahçe içindi" Başkan Aziz Yıldırım, seçimdeki rakibi Ali Koç'un kendisiyle ilgili sözlerine yanıt verdi:
12.05.2018 Fenerbahçe
"G.Saray nefesimizi ensesinde hissedecek"
"G.Saray nefesimizi ensesinde hissedecek" F.Bahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, lig yarışını son düdüğe kadar bırakmayacaklarını söyledi:
8.05.2018 Fenerbahçe
Şikede Kumpas Davası'nda Ali Fuat Yılmazer'in sorgusu yapıldı
Şikede Kumpas Davası'nda Ali Fuat Yılmazer'in sorgusu yapıldı Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Odyakmaz, eski futbolcular Ümit Karan ve İbrahim Akın'ın da aralarında bulunduğu bazı kişiler hakkında, "Futbolda şike soruşturması" adı altında "Kumpas" kurdukları iddiasıyla aralarında emniyet müdürlerinin de bulunduğu 20'si tutuklu 108 sanığın yargılanmasına devam edildi.
8.01.2018 Süper Lig
Hüseyin Korkmaz hakkında tutuklama kararı çıkarıldı
Hüseyin Korkmaz hakkında tutuklama kararı çıkarıldı 17 ve 25 Aralık kumpas davalarının sanığı FETÖ'cü Hüseyin Korkmaz hakkında tutuklama kararı verilerek, ABD'den iadesi için talepname hazırlandı
29.09.2021 Gündem
Gül’e KHK sitemi: Üzücü
Gül’e KHK sitemi: Üzücü Sivillerin darbeye karşı eylemlerinde ceza almamasını düzenleyen KHK’yla ilgili Gül’ün eleştirisine yanıt veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Geçmiş cumhurbaşkanımızın da, burada kalkıp maalesef bir muğlaklıktan bahsetmiş olması üzücüdür. Yapılan o açıklama, aldığı retweet’lerle süreci çok farklı bir yere doğru işletmiştir” dedi
27.12.2017 Siyaset
Hakimden jüriye şaşırtan tepki!
Hakimden jüriye şaşırtan tepki! ABD’de Türkiye aleyhine devam eden kumpas davasının hakimi Berman, jurinin müzakerelere başlayacağı akşam kritik bir çıkış yaptı. Berman, dosyaya eklenen bir delilli sırf elde edilme şeklini doğru bulmadıkları için göz ardı edemeyeceğini belirterek şaşkınlığa yol açtı.
20.12.2017 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Kumpas Davası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kumpas davası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.