Kültür ve Turizm Bakanlığı sözleşmeli personel alacak! İşte kütüphaneci alımı başvuru şartları ve e-Devlet başvuru ekranı!
Kültür ve Turizm Bakanlığı sözleşmeli personel alacak! İşte kütüphaneci alımı başvuru şartları ve e-Devlet başvuru ekranı! Kültür ve Turizm Bakanlığı duyurdu! Sözleşmeli personel alınacak. Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, Kütüphaneci pozisyonuna 110 sözleşmeli personel alımı yapılacak. Başvurular 5 – 19 Aralık tarihleri arasında alınacak. Peki, Kültür ve Turizm Bakanlığı kütüphaneci alımı başvurusu nasıl yapılır? Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı şartları ve e-Devlet başvuru ekranı!
17.11.2022 Personel Alımı
Kültür ve Turizm Bakanlığı 154 sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları!
Kültür ve Turizm Bakanlığı 154 sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları! Kültür ve Turizm Bakanlığı duyurdu! Pek çok ilde sözleşmeli personel alınacak. İlan Kamu Personeli Alım İlanları sitesinde yayınlandı! Yayınlanan ilan göre, Kültür ve Turizm Bakanlığı taşra teşkilatlarında çalıştırılmak üzere münhal pozisyonlara, toplam 154 sözleşmeli personel alımı yapılacak. Peki, Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı 2022 başvurusu nasıl yapılır? İşte Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı başvuru şartları!
25.04.2022 Personel Alımı
Kültür ve Turizm Bakanlığı arkeolog ve müze araştırmacısı alacak! İşte Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı şartları!
Kültür ve Turizm Bakanlığı arkeolog ve müze araştırmacısı alacak! İşte Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı şartları! Kültür ve Turizm Bakanlığı 69 arkeolog ve müze araştırmacısı alacak. İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. Yayımlanan ilana göre, Kültür ve Turizm Bakanlığı taşra birimlerinde istihdam edilmek üzere, münhal Arkeolog ve Müze Araştırmacısı pozisyonlarına sözlü sınav ile toplam 69 sözleşmeli personel alımı yapılacak. Peki, Kültür ve Turizm Bakanlığı sözleşmeli personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Kültür ve Turizm Bakanlığı arkeolog ve müze araştırmacısı alımı şartları!
1.04.2022 Personel Alımı