Kukesi

Kukesi

Son dakika Kukesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kukesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kukesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kukesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kukesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 56 kukesi haberi bulunmuştur. Tüm kukesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
UEFA Avrupa ligi  kura çekimi ne zaman 2020? Galatasaray Avrupa ligi kura çekimi saati bekleniyor! UEFA Avrupa ligi 2. ön eleme turu kura çekimi...
UEFA Avrupa ligi kura çekimi ne zaman 2020? Galatasaray Avrupa ligi kura çekimi saati bekleniyor! UEFA Avrupa ligi 2. ön eleme turu kura çekimi... UEFA Avrupa Kupası'nda 2. ön eleme turundan itibaren mücadele edecek Galatasaray'ın rakibi belli oluyor. UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu ile Galatasaray'ın da yer alacağı UEFA Avrupa Ligi 2. Eleme Turu'nun kura çekimi bugün yapılacak. UEFA Avrupa ligi 2. eleme turu ne zaman çekilecek? uefa avrupa ligi 2. ön eleme turu kura çekimi…
31.08.2020 Gündem
Başakşehir ikinci maçını da kazandı
Başakşehir ikinci maçını da kazandı Medipol Başakşehir, devre arası kampındaki ikinci hazırlık maçında Hollanda ekibi ADO Den Haag'ı 3-1 yendi.
11.01.2019 Başakşehir
Medipol Başakşehir'den iyi prova
Medipol Başakşehir'den iyi prova Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısına Antalya'da hazırlanan Medipol Başakşehir kamp yaptığı otelin sahasında hazırlık maçında karşılaştığı Arnavutluk ekibi Kukesi'yi 2-1 mağlup etti.
9.01.2019 Başakşehir
Medipol Başakşehir'de hazırlıklar başlıyor!
Medipol Başakşehir'de hazırlıklar başlıyor! Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısını 35 puanla lider kapatan Medipol Başakşehir, ikinci yarı hazırlıklarına yarın başlıyor.
1.01.2019 Başakşehir
Medipol Başakşehir'de devre arası programı netleşti
Medipol Başakşehir'de devre arası programı netleşti Spor Toto Süper Lig'in lideri Medipol Başakşehir, sezonun ikinci yarı hazırlıklarına 2 Ocak Çarşamba günü başlayacak.
31.12.2018 Başakşehir
İşte Avrupa Ligi'nde gecenin sonuçları
İşte Avrupa Ligi'nde gecenin sonuçları UEFA Avrupa Ligi'nde 3. ön eleme turu ilk ayağında tüm karşılaşmalar tamamlandı.
9.08.2018 UEFA Avrupa Ligi
Şampiyonlar Ligi'nde ikinci ön eleme turu sona erdi
Şampiyonlar Ligi'nde ikinci ön eleme turu sona erdi UEFA Şampiyonlar Ligi'nde günün maçları tamamlandı. İkinci ön eleme turu rövanş maçlarının oynandığı günde bir üst tura çıkan son takımlar belli oldu.
1.08.2018 Şampiyonlar Ligi
Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu 5 karşılaşmayla sona erdi
Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu 5 karşılaşmayla sona erdi UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu ilk maçları tamamlandı.
25.07.2018 Şampiyonlar Ligi
Şampiyonlar Ligi'nde Fenerbahçe'nin rakibi belli oldu!
Şampiyonlar Ligi'nde Fenerbahçe'nin rakibi belli oldu! Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Benfica ile eşleşti.
23.07.2018 Fenerbahçe
Şampiyonlar Ligi'nde 10 takım tur atladı
Şampiyonlar Ligi'nde 10 takım tur atladı UEFA Şampiyonlar Ligi 1. ön eleme turu rövanşında 10 maç yapıldı.
18.07.2018 Şampiyonlar Ligi
Dirk Advocaat: ''Gelmesine gerek yok''
Dirk Advocaat: ''Gelmesine gerek yok'' Sparta Rotterdam teknik direktörü Dirk Advocaat, İstanbulspor maçında sakatlanan Yiğithan Güveli konusunda açıklamalarda bulundu
17.01.2018 Fenerbahçe
F.Bahçe'de sakatlık şoku! Gözyaşlarıyla terk etti
F.Bahçe'de sakatlık şoku! Gözyaşlarıyla terk etti Fenerbahçe'nin kiralanması konusunda Sparta Rotterdam'la anlaşmaya vardığı Yiğithan Güveli, İstanbulspor karşısında sakatlanarak oyuna devam edemedi.
16.01.2018 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de sakatlık şoku!
Fenerbahçe'de sakatlık şoku! Fenerbahçe'de sağ bek Şener Özbayraklı'dan Sarı Lacivertliler'e kötü haber geldi. Başarılı oyuncunun iki önemli maçta forma giyemeyeceği öğrenildi.
14.01.2018 Fenerbahçe
Fenerbahçe maçında saha karıştı
Fenerbahçe maçında saha karıştı Fenerbahçe Antalya'da hazırlık maçında Kukesi ile karşılaştı.
13.01.2018 Fenerbahçe
Aykut Kocaman açıkladı! Takımda kalıyor...
Aykut Kocaman açıkladı! Takımda kalıyor... Fenerbahçe'de Aykut Kocaman ligin ikinci yarısı için kadroyu yavaş yavaş şekillendirmeye başladı. Başarılı teknik adam takımdan ayrılması beklenen Fernandao için ise övgü dolu sözler söyledi.
13.01.2018 Fenerbahçe
Bursa'dan kötü prova
Bursa'dan kötü prova Bursaspor, hazırlık maçında Arnavutluk temsilcisi Kukesi'ye 2-1 mağlup oldu.
10.01.2018 Futbol
İkinci ön eleme turunda 10  rövanş maçı oynandı
İkinci ön eleme turunda 10 rövanş maçı oynandı UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda 10 takım bir üst tura yükseldi.
19.07.2017 Şampiyonlar Ligi
Şampiyonlar Ligi'nde eşleşmeler belli oldu
Şampiyonlar Ligi'nde eşleşmeler belli oldu Avrupa futbolunun en önemli organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 3. ön eleme turu kuraları çekildi.
14.07.2017 Şampiyonlar Ligi
Başakşehir tam gaz devam ediyor!
Başakşehir tam gaz devam ediyor! Spor Toto Süper Lig'in ikinci bölümü için Antalya'da kampta bulunan Medipol Başakşehir, hazırlık maçında Arnavutluk ekibi Kukesi'yi 3-1 mağlup etti.
24.09.2021 Başakşehir
Osmanlıspor'un rakibi netleşiyor
Osmanlıspor'un rakibi netleşiyor Avrupa futbolunun kulüpler düzeyinde iki numaralı organizasyonu UEFA Avrupa Ligi'nde 2016-2017 sezonu birinci ön eleme turunda 43 maç oynandı.
1.07.2016 Futbol
Skenderbeu ligde kaybetti
Skenderbeu ligde kaybetti Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi rakiplerinden Skenderbeu, Arnavutluk Süper Ligi'nde Kukesi'ye 2-1 yenildi.
19.11.2015 Beşiktaş
UEFA kararını verdi! 3-0 hükmen
UEFA kararını verdi! 3-0 hükmen UEFA Avrupa Ligi'nde oynanan ve ev sahibi taraftarların sahaya attıkları cisimler nedeniyle yarım kalan FK Kukesi-Legia Warszawa maçı hakkındaki karar açıklandı.
4.08.2015 Futbol
Olaylar çıktı maç tatil!
Olaylar çıktı maç tatil! Arnavutluk'un Kukesi ile Polonya'nın Legia Varşova arasında oynanan UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme ilk maçı, taraftarların sahaya taş atması sonrası maç tatil edildi.
30.07.2015 Futbol
En az gol atan lider Beşiktaş
En az gol atan lider Beşiktaş Siyah-beyazlılar Avrupa'daki lig liderlerinin gerisinde kaldı.
12.10.2014 Beşiktaş
Trabzonspor'un Avrupa karnesi
Trabzonspor'un Avrupa karnesi Metalist Kharkiv ile UEFA Avrupa Ligi'nde karşı karşıya gelecek olan Trabzonspor, özellikle son dönemlerde Avrupa'da elde ettiği başarılı sonuçlarla dikkati çekiyor.
17.09.2014 Trabzonspor

Benzer Haber Etiketleri

Kukesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kukesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.