DEAŞ operasyonunda örgütte kritik görevlerde yer alan şüpheliler de yakalandı
DEAŞ operasyonunda örgütte kritik görevlerde yer alan şüpheliler de yakalandı İstanbul'da, dün DEAŞ terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 8 şüpheliden 3'ünün örgütün içerisinde etkin faaliyetlerde bulunduğu ve çok sayıda eylemlere öncülük eden kişiler olduğu belirtildi.
8.05.2021 Gündem
FETÖ'nün kritik ismi Ankara'da yakalandı!
FETÖ'nün kritik ismi Ankara'da yakalandı! Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sonrasında meslekten ihraç edilen eski Danıştay üyesi Kasım Davas, Ankara Emniyet Müdürlüğü ve Milli İstihbarat Teşkilatının (MİT) ortak operasyonuyla Ankara'da yakalandı.
20.03.2021 Gündem
Konuşursa Muhsin Yazıcıoğlu suikastı çözülecek! Kilit isim yakalandı
Konuşursa Muhsin Yazıcıoğlu suikastı çözülecek! Kilit isim yakalandı İstanbul’da düzenlenen operasyonda, FETÖ’nün en kritik isimlerinden Kamil Bakum ve Eşref Üstünova gözaltına alındı. FETÖ’nün avukatlardan sorumlu mahrem imam olan Kamil Bakum, Muhsin Yazıcıoğlu’nun düştüğü helikopterden cihazları söken iki astsubayın avukatlığını yapan Mustafa Atalar’ı yönlendiren kişi olarak da aranıyordu. FETÖ itirafçısı olan, Abdullah Önder’de, ‘Bakum’un da aralarında bulunduğu 6 isim konuşursa, Muhsin Yazıcıoğlu suikasti çözülür’ demişti.
31.12.2020 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri