Binance bunu yapmazsa yandı! Kripto para borsaları kapanıyor mu? Kripto Varlıkları Yasası'nda neler var?
Binance bunu yapmazsa yandı! Kripto para borsaları kapanıyor mu? Kripto Varlıkları Yasası'nda neler var?Kripto Varlıkları Yasası TBMM Başkanlığı'na sunuldu. Yasada yer alan maddelerden en çok dikkat çeken de yurt dışı kripto para borsalarının hizmetlerine getirilecek sınırlamalar oldu. Binance ve Coinbase gibi borsalar eğer başvuruda bulunmazlarsa kapanabilir. Peki kripto para yasasında neler var? Binance kapanıyor mu?
17.05.2024Ekonomi
Kripto para yasası nedir, neleri kapsıyor? Kripto para yasası ne zaman çıkacak?
Kripto para yasası nedir, neleri kapsıyor? Kripto para yasası ne zaman çıkacak?Kripto para düzenlemesi Meclis gündemine alındı. Sektör temsilcilerine görüş için gönderilen taslağa göre, izin almadan kripto varlık hizmet sağlayıcısı olarak faaliyet yürüttüğü tespit edilen gerçek ve tüzel kişilerin yetkilileri hakkında 3 yıldan 5 yıla kadar hapis, 10 bin güne kadar adli para cezası verilecek. Peki, kripto para yasası nedir, detayları ne? Kripto para yasası ne zaman çıkacak, neleri kapsıyor?
29.12.2021Ekonomi
Kripto para yasaklandı mı? Kripto para ile ödeme yasağı Resmi Gazete’de yayımlandı! İşte Kripto para yönetmeliği
Kripto para yasaklandı mı? Kripto para ile ödeme yasağı Resmi Gazete’de yayımlandı! İşte Kripto para yönetmeliğiKripto para yasaklandı mı, kripto para bitcoin ile ödeme yapmak yasak mı? Merkez Bankası'nın Resmi Gazete'de yayımlanan yönetmeliğine göre; 'kripto para' ile ödeme işlemleri Türkiye'de yasaklandı. Yönetmelik, 30 Nisan 2020 tarihinde yürürlüğe girecek. İşte Kripto para yönetmeliği...
16.04.2021Gündem