Kreş ve anaokulları açılacak mı? Okul öncesi eğitim kurumlarında yüz yüze eğitim ne zaman başlayacak?
Kreş ve anaokulları açılacak mı? Okul öncesi eğitim kurumlarında yüz yüze eğitim ne zaman başlayacak? İçişleri Bakanlığı tarafından Kademeli Normalleşme Genelgesi'nin yayınlanmasının ardından Milli Eğitim Bakanlığı da anaokulları ile ilgili kararı açıkladı. Normalleşme sürecine ilişkin bazı iş yerlerinin çalışmalarına devam edecek olması nedeniye aileler okul öncesi eğitim kurumları yani anaokulları ve kreşlerin açık olup olmayacağını merak ediyordu. Peki, Kreş ve anaokulları açılacak mı? Okul öncesi eğitim kurumlarında yüz yüze eğitim başlayacak mı? Kreş ve anaokulları ile ilgili son karar!
16.05.2021 Eğitim
Anaokulları kapandı mı? Özel anaokulları kapanacak mı? Anaokullarında uzaktan eğitim kararı!
Anaokulları kapandı mı? Özel anaokulları kapanacak mı? Anaokullarında uzaktan eğitim kararı! Koronavirüs salgını nedeniyle yeni tedbirlerin hayata geçirilmesiyle birlikte Milli Eğitim Bakanlığı da harekete geçti. Okul öncesi eğitim ile ilgili karar alan MEB, okul öncesi kurumlarda "Yüz Yüze Eğitime Ara Verilmesi" ve "Uzaktan Eğitim"e ilişkin iki yazı gönderdi. Pek çok kişi de bu gelişmenin ardından 'Anaokulları kapatıldı mı? Özel anaokulları açık mı? Anaokulları tatil mi? Anaokullarında eğitim nasıl olacak?' sorularını araştırıyor. İşte anaokulları ile ilgili MEB'in kararı...
30.11.2020 Eğitim
Okullar ne zaman açılacak? Ve belli oldu...
Okullar ne zaman açılacak? Ve belli oldu... Okulların ne zaman açılacağı merak konusuydu. Ve belli oldu. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Bilim Kurulu da uygun görürse ve bu iyileşme sürerse okulları 1 Haziran’dan itibaren açacakları mesajını vermişti. Haziranın ilk haftası, lise ve üniversite sınavına girecek olan 8 ve 12’nci sınıflar ile bağımsız anaokulu ve kreşler açılışa hazırlanıyor. Haziranın ikinci yarısında ise tüm kademelere ‘telafi eğitimi’ için okullar açılacak.
16.05.2020 Eğitim