Krediyle Emeklilik

Krediyle Emeklilik

Son dakika krediyle emeklilik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan krediyle emeklilik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını krediyle emeklilik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Krediyle Emeklilik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan krediyle emeklilik gelişmeleri de dahil olmak üzere 32 krediyle emeklilik haberi bulunmuştur. Tüm krediyle emeklilik haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank resmen duyurdu! Ucuz kredi...
Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank resmen duyurdu! Ucuz kredi... Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank tek tek duyurdu. Protokol imzalandı. Ucuz kredi imkanı sağlandı. Kredi kampanyasının detayları belli oldu. Bağ-Kur prim borcunu ödeyemediği için sigortalılık süresi dondurulanlar, yapılandırma kanunu kapsamında daha az para ödeyerek sigortalılık süresini canlandırabilecekler. On sene önceki prim günlerini yapılandırma kapsamında yeniden canlandıranlar 3 yerine 1 ödeyecekler. Borç tarihi ne kadar eski ise elde edecekleri avantajlar da o kadar artacak.
9.08.2021 Ekonomi
Emekli olmak isteyene güzel haber! Maaş hemen bağlanıyor
Emekli olmak isteyene güzel haber! Maaş hemen bağlanıyor Emekli olmak isteyen binlerce kişiyi kapsıyor. Borcu olduğu için emekli olamayanlara emeklilik yolu açılıyor.Kredi desteği sağlanıyor. Borcu olduğu için emekli olamayanlara da böylece emeklilik yolu açılmış oluyor. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank arasında protokol imzalandı. Bağ-Kur prim borcunu kapatarak emekli olabilecek kişilere isterlerse kredi imkanı tanınıyor. Kredi kullanarak emekli olanların aylıkları hemen bağlanıyor. Bu sayede vatandaşlar kredi taksitlerini emekli maaşı ile ödeyebilecek.
4.08.2021 Ekonomi
Emeklilik müjdesi! Bakan çağrı yaptı...
Emeklilik müjdesi! Bakan çağrı yaptı... Milyonlarca kişiyi çok yakından ilgilendiriyor. Geri sayım başladı ve emeklilik için fırsat doğdu. Borcunu ödemek için başvuruyu yapanlar bankalardan kredi çekerek de ödeme yapabilecek. Bakan da çağrı yaptı. Vatandaşın borcundan kurtulacağı yapılandırmaya başvurmak için bugün son gün. Yapılandırma aynı zamanda binlerce Bağ-Kur’luya da hem emeklilik hem de günlerini dondurma imkânı getiriyor. Düzenlemeden yararlanmak isteyenler için artık son saatlere girildi. Süre uzatımı olmayacağı da dile getiriliyor. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, prim borçlarının yapılandırılması için son başvuru tarihinin 1 Şubat olduğunu belirterek, vatandaşlara yapılandırmayı kaçırmamaları uyarısında bulundu.
1.02.2021 Ekonomi
Emeklilik müjdesi! Bakan resmen duyurdu...
Emeklilik müjdesi! Bakan resmen duyurdu... Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor. Geri sayım başladı. Binlerce kişiye emeklilik yolu açıldı. Sadece 5 gün kaldı. Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, SGK prim borçlarının yeniden yapılandırılmasında bugüne kadar 1 milyon 428 bin kişinin başvuru yaptığını, 79 milyar 24 milyon liralık borç için yapılandırma yapıldığını bildirdi. Bağ-Kur prim borcu nedeniyle emekli olamayanlar 01 Şubat 2021 tarihine kadar başvuruda bulunmaları ve prim borcu asıllarının Yİ-ÜFE ile güncellenecek yeni tutar üzerinden 31 Mart 2021 tarihine kadar ödemeleri halinde durdurulan hizmet süreleri ihya edilecek. Emekli olabilecekler.
26.01.2021 Emekli
Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank harekete geçti! Kredi fırsatı 387 lira...
Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank harekete geçti! Kredi fırsatı 387 lira... Binlerce kişi bekliyordu ve belli oldu. Ziraat Bankası, Halk Bankası ve Vakıfbank ile SGK arasında protokol imzalandı. Emeklilik için daha önce durdurulan prim günlerine ihtiyacı olanlar, bunları yapılandırma kapsamında daha az ödemeyle ihya edebilecek yani canlandırabilecek. Bu protokol ile prim borçlarını ödeyip, dondurulmuş hizmet sürelerini tamamlayarak emekli olabilecek sigortalılara kredi ile emeklilik imkanı tanındı. Sigortalılar, yapılandırılan sigorta prim borçlarının peşin ödeme tarihinin son gününe kadar bankadan aylık 1,60 faiz oranı ve 36 ay vade ile kredi kullanabilecek. Geri sayım sürüyor...
23.01.2021 Ekonomi
Emeklilik bekleyenlere kredi müjdesi, SGK duyurdu imzalar atıldı...
Emeklilik bekleyenlere kredi müjdesi, SGK duyurdu imzalar atıldı... Emeklilik için bekleyen binlerce kişiye SGK'dan müjde geldi. Ziraat Bankası, Halk Bankası ve Vakıfbank emekliliğe hak kazanan Bağ-Kur’luların birikmiş borçlarını ödeyerek, dondurulmuş hizmet sürelerini ihya edip emekli olmalarına destek için kredi desteği verecek. Sosyal Güvenlik Kurumu ile imzalanan protokolle borcunu ödemesi durumunda aylık bağlanacak sigortalılara herhangi bir ödeme güçlüğü çekmeden 1.60 faizle, 36 ay vadeli krediyle emeklilik imkânı sunulacak.
4.01.2021 Emekli
Son dakika: Emekliye ek zam geliyor!
Son dakika: Emekliye ek zam geliyor! Her ay verilen yüzde 4-5’lik ek ödemenin yüzde 8’e çıkarılması teklifi emeklileri sevindirdi. Artış, SSK ve Bağ-Kur’luya 28-179 TL zam getirecek.
14.02.2018 Ekonomi
Borçlu esnafa 48 ay krediyle emeklilik
Borçlu esnafa 48 ay krediyle emeklilik Prim borcu olduğu için emeklilik hakkı kazanamayan 100 bin esnafa müjde. SGK ve Ziraat Bankası, borcu olan Bağ-Kur’luların emekliliğine imkan sağlayacak kredi iş birliğine gitti. Yüzde 1.28 faizle 48 ay kredi imkanı sağlandı. Kredi tutarı emekli maaşından kesilecek
13.02.2018 Ekonomi
Son dakika: Emeklilik müjdesi! 48 ay vade ile...
Son dakika: Emeklilik müjdesi! 48 ay vade ile... Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, "Bağ-Kur sigortalılarımızın 48 ay vade borçlarını ödemeleri, ödenmesinin de emekli maaşından sağlanması gerçekleştirilecek. Önemli olan komisyon alınmayacak olması. Bu krediye başvuran esnaflarımızın geçmiş sorgulaması da yapılmayacak" dedi.
13.02.2018 Ekonomi
Hemen emekli olabilirsiniz
Hemen emekli olabilirsiniz Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile Ziraat Bankası geçtiğimiz günlerde yüz binlerce prim borçlusunu emekli edebilecek 'Krediyle Emeklilik Protokolü'nü imzaladı. Borçlu vatandaşlara emeklilik imkanı getiren düzenlemeden yararlanmak için son gün 31 Ekim.
28.09.2016 Ekonomi
BES'te ucuz kredi fırsatı! Resmen ilan edildi, detayları belli oldu
BES'te ucuz kredi fırsatı! Resmen ilan edildi, detayları belli oldu Bireysel Emeklilik Sistemi(BES) katılımcıları için ucuz kredi imkanı getiriliyor. Buna göre; BES'e katılmış olanlar ucuz kredi fırsatı ve birçok avantajdan faydalanacak. Konuyla ilgili detaylardan bahseden TÜRKONFED Bankacılık Komisyonu Başkanı Hüseyin Ölmez, milyonlar tarafından merak edilenleri açıkladı.
23.10.2023 Emekli
BES'te ucuz kredi fırsatı! Resmen ilan edildi, detayları belli oldu
BES'te ucuz kredi fırsatı! Resmen ilan edildi, detayları belli oldu Bireysel Emeklilik Sistemi(BES) katılımcıları için ucuz kredi imkanı getiriliyor. Buna göre; BES'e katılmış olanlar ucuz kredi fırsatı ve birçok avantajdan faydalanacak. Konuyla ilgili detaylardan bahseden TÜRKONFED Bankacılık Komisyonu Başkanı Hüseyin Ölmez, milyonlar tarafından merak edilenleri açıkladı.
23.10.2023 Emekli
Asgari ücret ile ilgili son dakika açıklaması! Bakan Bilgin duyurdu
Asgari ücret ile ilgili son dakika açıklaması! Bakan Bilgin duyurdu Asgari ücretle ilgili son dakika gelişmesi! Milyonlarca vatandaşın beklediği açıklama geldi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, “Salı günü asgari ücretin müzakeresinde uzlaşmaya varacağız. Emekçilerimizin beklediği, işverenlerimizin de ödeyebileceği bir ücret seviyesinde uzlaşma sağlayacağız" ifadelerini kullandı.
17.12.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında resmen duyurdu: Faizi düşürmeye devam edeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında resmen duyurdu: Faizi düşürmeye devam edeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan Cumhurbaşkanlığı Kabinesi sona erdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan alınan kararları canlı yayında açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan tüm kamu çalışanlarının ek göstergesinin 600 puan artırıldığını duyurdu ve 3600 ek göstergenin yılbaşından itibaren yürürlüğe gireceğini belirtti. Erdoğan enflasyon ve faiz ile ilgili olarak, "Kimse bizden şunu beklemesin bu iktidar faizi artırmayacaktır. Tam aksine biz faizi düşürmeye devam edeceğiz." dedi.
6.06.2022 Gündem
Kredi ile ev alan 5 yıl vergi ödemiyor! 7000 lira sınırı var...
Kredi ile ev alan 5 yıl vergi ödemiyor! 7000 lira sınırı var... Kredi ile ev alan milyonları ilgilendiriyor. Kredi ile ev alanlara güzel haber geldi. Devlet kredi ile ev alanlara muafiyet sağlıyor. Gayrimenkul yatırımı yapıp, krediyle ev alanlar, kredi giderlerini ve 5 yıl boyunca satın alma bedelinin yüzde 5’ini gider olarak gösterebiliyor. Bu mükellefler genellikle 5 yıl boyunca kira gelirleri için vergi ödemeyebiliyorlar. Kira gelirleri; konut kirası ve iş yeri kirası olmak üzere ikiye ayrılmaktadır. Konut kira gelirlerinin 7.000 lirası vergiden istisnadır. 2021 yılı için konut kira geliriniz 7.000 liradan fazla ise beyanname vermeniz gerekiyor. İstisna tutarından daha az kira gelirleri için beyanname verilmiyor. Ticari, zirai ve mesleki kazançlarını normal olarak beyan eden mükellefler konut kira geliri istisnasından faydalanamıyor. İş yeri kira gelirleri için durum biraz farklı. İş yeri kira gelirleri için herhangi bir istisna öngörülmemiş olup, kiracılar tarafından kira ödemesi üzerinden stopaj yapılması gerekiyor. İş yeri kira gelirleri için kural olarak beyanname verilmiyor. Ancak eğer yıllık kira geliri 2021 yılında 53.000 lirayı aşıyorsa, iş yeri kira gelirleri de beyan ediliyor. Öte yandan 1.319 Sayılı Yasa'nın 8. Maddesi'nde bu istisnalar sıralanmıştır. Buna göre, hiçbir geliri olmadığını belgeleyen ev hanımları ve 18 yaşından büyük ev hanımları ile işsizler ve sosyal güvenlik kurumlarından aldıkları aylıktan başka geliri olmayan emekliler, gaziler, engelliler, şehitlerin dul ve yetimleri emlak vergisi ödemiyorlar. İşte milyonları ilgilendiren tüm detaylar...
5.03.2022 Ekonomi
Evi olan milyonları ilgilendiriyor! Zorunlu, mart ayı sonuna kadar süresi var, en az 7 bin TL...
Evi olan milyonları ilgilendiriyor! Zorunlu, mart ayı sonuna kadar süresi var, en az 7 bin TL... Milyonlarca ev sahibi için geçerli. Ödenmesi zorunlu. Mart ayı sonuna kadar süresi bulunuyor. Kira geliri 7 bin lirayı geçen mülk sahipleri vergi ödeyecek. Geçen yıl (2021’de) elde ettiği konut kira geliri 7 bin lirayı aşmayanlar beyanname vermeyecek. Beyanname vermeyen ev sahipleri kira gelirleri için vergi de ödemeyecek. 7 bin liranın üzerinde konut kira geliri olanlar, mart ayı içinde beyanname verecek. Hissedarlar için de aynı tutar geçerli. Kişi başı elde edilen konut kira geliri 7 bin lirayı geçmiyorsa beyanname verilmeyecek. Konut kira geliri; hissedar başına 7 bin lirayı geçtiği andan itibaren, her bir hissedar ayrı ayrı 7 bin liralık istisnayı vergi hesabında gelirinden düşebiliyor. Bir kişi, birden fazla konuttan kira geliri elde etmesi halinde, kira gelirleri toplamına bir defa (7 bin lira) istisna uygulanabilecek. Peki kira beyannamesi verirken daha az ödeme yapmak mümkün mü? İşte merak edilen tüm ayrıntılar...
4.03.2022 Ekonomi
Kredilerle ilgili son dakika açıklaması! Paralar iade ediliyor! Milyonları kapsıyor
Kredilerle ilgili son dakika açıklaması! Paralar iade ediliyor! Milyonları kapsıyor Banka kredileriyle ilgili flaş karar. Paralar tüketiciye iade edilecek. Bankalar kredi faizlerini düşürmelerine karşın bu açığı kapatmak için konut kredilerinde konut, ihtiyaç kredisinde hayat, taşıt kredisinde de kasko sigortasını zorunlu yaptırıyor. Tüketicinin Korunması Kanunu'nda yer alan "Bir hizmet alınırken başka bir mal ve hizmetin satın alınması şartına bağlanamaz" hükmü ile tüketicinin talebi olmadan krediyle ilgili sigorta yaptırılamayacağı vurgulanıyor. Hayat sigortası adı altında yapılan tahsilatların iadesi konusunda vatandaşların cayma ve sigortadan ayrılma hakları bulunuyor. Süreci içinde başvuran hiçbir kesintiye uğramadan parasını geri alabiliyor.
30.11.2021 Ekonomi
Evi ve iş yeri olan milyonları ilgilendiriyor! 1 Mart'ta başlıyor, altın oran 1800 lira...
Evi ve iş yeri olan milyonları ilgilendiriyor! 1 Mart'ta başlıyor, altın oran 1800 lira... Türkiye'de evi ve iş yeri olan yaklaşık 2 milyon kişiyi çok yakından ilgilendiriyor. Süreç 1 Mart'ta başlıyor. Kira geliri için 1-31 Mart tarihleri arasında beyanname verilecek. Gelir için uygulanacak istisna tutarı 6.600 lira. Yani bu tutarın üzerinde geliri olanlar beyanda bulunacak. 1.000 lira aylık kira elde eden bir vatandaşın 1.800 lira ve üzeri düşürebilecek Gerçek Gideri bulunmuyorsa, Götürü Gideri seçmesi lehine olacak ve bu şekilde daha az vergi ödeyecektir.
26.02.2021 Ekonomi
Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank harekete geçti! Faizler düşürüldü
Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank harekete geçti! Faizler düşürüldü Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor. Flaş kredi kararı... Düşük faiz ile kredi kullanım imkanı sunuluyor. Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank vatandaşlar için hareke geçti. İmzalar atıldı. Faizler düşürüldü. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile kamu bankaları arasında imzalanan protokol ile kredi fırsatından yararlanan kişilerin emekli olabilme şansı da bulunuyor. TESK Genel Başkanı Palandöken konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile Ziraat Bankası, Halk Bankası ve Vakıfbank arasında imzalanan protokol sayesinde esnafımızın düşük faizli krediyle emekli olabilmesi için yeniden fırsat verilmesi sevindirici." ifadelerini kullandı.
6.01.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Krediyle Emeklilik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki krediyle emeklilik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.