Kredi Kartı Aidatı

Kredi Kartı Aidatı

Son dakika kredi kartı aidatı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kredi kartı aidatı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kredi kartı aidatı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kredi Kartı Aidatı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kredi kartı aidatı gelişmeleri de dahil olmak üzere 207 kredi kartı aidatı haberi bulunmuştur. Tüm kredi kartı aidatı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kredi kartı kullananlar dikkat! Ödeme yapmak zorunda değilsiniz, kritik 180 gün detayı
Kredi kartı kullananlar dikkat! Ödeme yapmak zorunda değilsiniz, kritik 180 gün detayı Kredi kartı kullanan milyonları ilgilendiren uyarı! Pek çok kişi şikayetçiydi, nefes aldıran çözüm tavsiyesi geldi. Kartın özelliğine ve bankaya göre değişse de kart aidatı ücretleri 600 lirayı aşıyor. Ekstreyi kontrol eden bu yüksek tutarları görenler şok oluyor, kontrol etmeyen ise farkında olmadan aidat ücretini ödüyor. Bu durumundan kurtulmak ise mümkün. Kimsenin bilmediği 180 gün detayı ortaya çıktı. Peki kredi kartı borcu öderken bir de aidat sorunu ile karşı karşıya kalmamak için ne yapılmalı? İşte detaylar...
14.01.2024 Ekonomi
Kredi kartı kullanımında yeni dönem! Tamamen değişiyor, bankalar harekete geçti
Kredi kartı kullanımında yeni dönem! Tamamen değişiyor, bankalar harekete geçti Kredi kartı kullanan herkesi doğrudan ilgilendiriyor. Orta Vadeli Program’da (OVP) kredi kartı kullanımının yeniden düzenleneceğine ilişkin ifadenin yer alması ve birçok bankanın yüksek limitli kredi kartı sahiplerine kart limitlerinin düşürüldüğüne ilişkin mesajlar göndermesinin ardından, kart limitlerinin artırılma süreçlerinin de zorlaştırıldığı ortaya çıktı.
9.09.2023 Ekonomi
Kredi kartı kullanan milyonların cebini rahatlatacak uyarı! Çözümleri tek tek anlattı, dikkat çeken 180 gün detayı
Kredi kartı kullanan milyonların cebini rahatlatacak uyarı! Çözümleri tek tek anlattı, dikkat çeken 180 gün detayı Kredi kartı kullanan milyonları ilgilendiren uyarı! Pek çok kişi şikayetçiydi, nefes aldıran çözüm tavsiyesi geldi. Bankalar mayıs ayı itibarıyla bu yıla ilişkin kredi kartı aidat ücretlerini ekstreye yansıtmaya başladı. Kartın özelliğine ve bankaya göre değişse de ücretler hemen hemen 600 lirayı aşıyor. Ekstreyi kontrol eden bu yüksek tutarları görünce şok oluyor, kontrol etmeyen ise farkında olmadan aidat ücretini ödüyor. Bu durumundan kurtulmak ise mümkün. Kimsenin bilmediği 180 gün detayı ortaya çıktı. Peki kredi kartı borcu öderken bir de aidat sorunu ile karşı karşıya kalmamak için ne yapılmalı? İşte detaylar...
9.06.2023 Ekonomi
Kredi kartı aidat iadesi şikayetleri arttı! Kredi kartı yıllık aidatı geri nasıl alınır? e-devlet başvuru ekranı!
Kredi kartı aidat iadesi şikayetleri arttı! Kredi kartı yıllık aidatı geri nasıl alınır? e-devlet başvuru ekranı! 30 milyonu aşkın kredi kartı kullanıcısını ilgilendiriyor. Yılın son 3 aylık döneminde bankalar kredi kartı aidatlarını müşterilerin hesaplarına yansıtmaya başladı. Kredi kartı aidat iadesi ile ilgili online platformlar ve sosyal medyada şikayetler artarken müşteriler de bankaların bu tutarları iade etmediğini sıklıkla dile getiriyor. Kredi kartı aidatını alma konusunda bankalardan olumsuz cevap alanlar da kart iadesini almanın yollarını araştırmaya başladı. Peki, Banka tarafından kesilen kredi kartı aidatı iade edilmezse ne yapmalı? Kredi kartı yıllık aidatı geri nasıl alınır? Kredi kartı aidatlarını geri almanın yolları…
30.11.2022 Ekonomi
Kredi kartı kullanan ve kredi çekecek herkes için geçerli! İki katına çıkıyor, en düşüğü...
Kredi kartı kullanan ve kredi çekecek herkes için geçerli! İki katına çıkıyor, en düşüğü... Kredi kartı sahibi ya da kullanmayı düşünen herkesi kapsıyor. En düşük 8 bin 506 TL... Vatandaşların çeşitli ihtiyaçlarını sağlamasında nakitten ziyade kredi kartı kullanımı, ülkemizde daha büyük rol oynuyor. Kartla yapılan harcamalar her geçen gün artıyor. Kredi kartı 'masum' şekilde kullanıldığında büyük kolaylık sağlıyor. Ancak burada bütçe disiplini sağlamak çok önemli. Sonradan küçük harcamaların sonucunda büyük borçlarla karşılaşmamak adına finansal planınızı doğru yapmak önemli. Kredi kartınızın kullanım özgürlüğü ise limitlerle sınırlı. Bankalar, çeşitli kriterleri dikkate alarak limiti belirliyor. Buradaki temel bakılan faktör de aslında gelir. Peki kredi kartında her isteyenin limiti yükselir mi? Gelirine göre kime kaç lira limit veriliyor? Kredi notu düşük olanlar nasıl kart alabilir? Asgari ücretliye ne kadar limitli kart verilir?
1.07.2022 Ekonomi
Kredi kartı kullanan milyonları ilgilendiriyor! Paralar faiziyle iade ediliyor
Kredi kartı kullanan milyonları ilgilendiriyor! Paralar faiziyle iade ediliyor Kredi kartı kullanan milyonları ilgilendiriyor. Kredi kartı aidatlarıyla ilgili flaş karar. Paralar faiziyle aide ediliyor. Kahramanmaraş’ta kredi kartından 5 yıl kart üyelik aidatı kesilen vatandaşın, bu ücretin iptali için başlattığı hukuk mücadelesinde mahkeme, aidatsız kredi kartı sunduğunu ispatlayamayan bankanın aldığı üyelik ücretini faiziyle iadesine karar verdi.
17.06.2022 Ekonomi
Kredi kartı kullanan milyonları kapsıyor! Bankalardan büyük tuzak! Kart aidatları...
Kredi kartı kullanan milyonları kapsıyor! Bankalardan büyük tuzak! Kart aidatları... Kredi kartı kullanan milyonlarca vatandaşı kapsıyor. Yıl sonu ile birlikte bankalar müşterilerine ‘kart aidatı’ bedeli yansıttı. Dikkatli tüketiciler 307 lira 50 kuruş tutarında aidatları kart ekstrelerinde görüp, bankaların müşteri hizmetlerini ararken bu kez de ‘yeni bir kart çıkarıyoruz, onu kabul eder ve 9 ay kullanırsanız bu borcunuzu iptal ederiz’ pazarlığıyla şaşkına döndü. Tüketici Başvuru Merkezi Onursal Başkanı Aydın Ağaoğlu, “Bankalar kart aidatını tüketiciye yansıtacağını kart hamiline bildirip, açık onayını almak zorunda. Aksi halde habersizce ekstraya yansıtılan kart aidatı hukuka aykırıdır. Tüketici itiraz ederek, bu kesintinin iptalini istemelidir” diye konuştu.
1.01.2022 Ekonomi
FAST, EFT, havale ücreti, kart aidatı, masraf ve komisyon yok! Tek tek açıklandı
FAST, EFT, havale ücreti, kart aidatı, masraf ve komisyon yok! Tek tek açıklandı Bankacılık ile ilgili önemli bir adım atılıyor. Türkiye'de ilk kez uygulanıyor. Kredi kartı aidat ödemesi yok. Ayrıca FAST, EFT ve havale ücretsiz olarak yapılıyor. Albaraka Türk gençler için harekete geçti. Albaraka Türk, katılım bankacılığında bir ilki hayata geçirerek başlattığı "Trend Bankacılık" ile 18 ila 25 yaş arasındaki gençleri masrafsız bankacılık ile buluşturuyor.
18.08.2021 Ekonomi
Kredi kartı kullanan herkesi ilgilendiriyor! Zam geldi, kurtulmanın yolu...
Kredi kartı kullanan herkesi ilgilendiriyor! Zam geldi, kurtulmanın yolu... Kredi kartı kullanan milyonları kapsıyor. Kredi kartı aidatlarına zam geldi. Kredi kartı aidatları yıllık 200 liranın üzerine çıktı. Yasalar bankaların kredi kartı aidatı almalarını engellemiyor. Ama kredi kartı aidatından kurtulmak mümkün. Bankalar müşterilerine üyelik ücreti olmayan kredi kartı sunmak zorunda. Müşteri elindeki aidatlı kartı değiştirmek isterse, banka yine aynı limitte aidatsız kart vermekle mükellef. Yani her yıl kart aidatı ödemekten bıkanlar hiç vakit kaybetmeden kartını aidatsız olanla değiştirmek için bankasına başvurabilir. Talebe rağmen aidatsız kart verilmezse, mevcut karttan da üyelik ücreti alınamaz. Bunun yanında ay sonu ekstreye kart aidatı veya üyelik ücreti yansıtılmışsa bankaların bu parayı geri ödeme zorunlulakları yok ama müşterilerini kaybetmet istemeyen bankalar bu ücretin yarısını silmeyi kabul ediyor.
18.06.2021 Ekonomi
Hesabı olan herkesi ilgilendiriyor! Kredi kartı aidatı, maaş ödemesi...
Hesabı olan herkesi ilgilendiriyor! Kredi kartı aidatı, maaş ödemesi... Bankada parası olan herkes için geçerli. Dijital bankacılık hizmetlerinden yararlanan vatandaşlar tehlike altında. 'Kredi kartı aidatınızı geri ödüyoruz, maaşınıza zam aldınız, ödül kazandınız...' Telefonunuza gelen bu ve benzeri mesajları açtığınız anda hesabınızı ele geçiriyorlar. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri, çocukları kullanarak milyonlarca liralık vurgun yapan siber korsan çetesine operasyon düzenlemiş, 4'ü çocuk 39 kişiyi gözaltına almıştı. CNN TÜRK istihbarat şefi Nihat Uludağ operasyonun ayrıntılarına ulaştı.
31.05.2021 Yaşam
Emeklilik ikramiyesi uçtu gitti! Bankayı arayınca gerçeği öğrendi
Emeklilik ikramiyesi uçtu gitti! Bankayı arayınca gerçeği öğrendi Aydın'ın Köşk ilçesinde 29 yıl bir telekomünikasyon şirketinde çalıştıktan sonra bu yılın başında emekli olan Süleyman Çapar (55), bankadaki 163 bin liralık emekli ikramiyesinin 157 bin lirasını, telefon dolandırıcılarına kaptırdı.
11.05.2021 Yaşam
Kredi kartı kullanan herkesi kapsıyor! Faiz ödenmiyor, flaş detay
Kredi kartı kullanan herkesi kapsıyor! Faiz ödenmiyor, flaş detay Kredi kartı kullanımı ile ilgili flaş detay! 40 gün geçerli. Faiz ödenmiyor. Kredi kartı kullanımı her geçen gün artıyor. Özellikle pandemi sürecinde online alışverişin daha fazla yapılmaya başlanması kredi kartına olan talebi de arttırdı. Kredi kartı kullanan pek çok kişi ise ne kadar faiz ödediğini, hangi durumlarda faiz ödemesi yapılmayacağını bilmiyor. İşte kredi kartı kullanan herkesin mutlaka bilmesi gereken detaylar...
6.05.2021 Ekonomi
Kredi kartı aidat iadesi ile ilgili önemli detay!
Kredi kartı aidat iadesi ile ilgili önemli detay! Kredi kartı kullanan herkesi kapsıyor. Ve belli oldu. Banka müşterileri şikayetçi. Kredi kartları günümüzde hemen herkes için vazgeçilmez oldu. Kredi kartlarının sağladığı taksit imkanı, bankaların sunduğu çeşitli avantajlar kredi kartlarının tercih edilmesini sağlıyor. Kredi kartı kullananlar ise en fazla kredi kartı aidatlarından şikayetçi. Kredi kartı aidatı bankaların kredi kartı kullanımı nedeni ile her yıl müşteriden tahsil ettiği ücret oluyor. Peki kredi kartı aidatı ödememek mümkün mü?
5.04.2021 Ekonomi
Paranızı alabilirsiniz! Milyonlarca tüketiciyi ilgilendiriyor, flaş karar
Paranızı alabilirsiniz! Milyonlarca tüketiciyi ilgilendiriyor, flaş karar İnternetten alışveriş yapan herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Aldığınız ürün hasarlı ya da yanlış ürün gelirse ücretini kargo şirketinden alabilirsiniz. Tüketici kargo geldiği zaman kargosunu açarak yanlış ya da eksik bir ürün olup olmadığını kontrol etmesi gerekiyor. Fakat kargo görevlileri böyle bir süre vermedikleri için, alışveriş yapan kişi ancak kargo görevlisi gittiğinde ürün hakkınsa bilgi sahibi olabiliyor. Bu durumda kargo firması haksız oluyor. Tüketiciler Birliği Antalya Şube Başkanı Neşet Gündüz, "Uzaktan alışverişte ürün farklı ya da kırık çıkarsa tüketici satış yapılan firmada muhatabını bulamazsa, ücreti kargo şirketinden tahsil edilebilir" dedi.
14.02.2021 Ekonomi
Kredi kartı kullananlara iyi haber! Başvuran ödemiyor
Kredi kartı kullananlara iyi haber! Başvuran ödemiyor Kredi kartı kullanan milyonlarca kişiyi çok yakından ilgilendiriyor. O ücreti ödemeyin. Hemen talepte bulunun. Bankalar her yıl müşterilerinden 'kart aidatı' adı altında bir ücret alıyor. Fakat bankalar 'aidatsız kredi kartı' sunmak zorunda. Müşterinin talep etmesi durumunda 'aidatsız kredi kartı' verilmiyorsa, kullanılan kredi kartından aidat alınamaz. Kart aidatı iadesi ile ilgili Ticaret Bakanlığı'ndan ise önemli bir uyarı geldi. Bakanlık açıklamasında "Bakanlığın ya da diğer kamu kurum ve kuruluşlarının adları ya da logoları kullanılarak kredi kartı aidatlarının iadesinin yapıldığını iddia eden sosyal medya hesaplarına itibar edilmemesi ve vatandaşların bu tür dolandırıcılıklara karşı dikkatli olması gerekmektedir" denildi.
27.11.2020 Ekonomi
Kredi kartı aidatı iadesi ile ilgili flaş açıklama! Bakanlık duyurdu...
Kredi kartı aidatı iadesi ile ilgili flaş açıklama! Bakanlık duyurdu... Kredi kartı kullanan milyonlarca kişiyi çok yakından ilgilendiriyor. Kart aidatı iadesi ile ilgili Ticaret Bakanlığı'ndan uyarı geldi. Bakanlık açıklamasında "Bakanlığın ya da diğer kamu kurum ve kuruluşlarının adları ya da logoları kullanılarak kredi kartı aidatlarının iadesinin yapıldığını iddia eden sosyal medya hesaplarına itibar edilmemesi ve vatandaşların bu tür dolandırıcılıklara karşı dikkatli olması gerekmektedir" denildi.
21.11.2020 Ekonomi
Kredi kartı aidatı şikayetleri arttı! İşte Kredi kartı aidatından kurtulmanın yolları!
Kredi kartı aidatı şikayetleri arttı! İşte Kredi kartı aidatından kurtulmanın yolları! Her yıl sonu yaklaşırken bankaların kredi kartı aidatlarını almaya başlaması vatandaşların en büyük sorunu haline geldi. Emsal kararlar olmasına rağmen bankaların yılda bir defaya mahsus kredi kartı aidatını müşterilerinden tahsil etmeye devam ettiği biliniyor. 200 TL'ye varan kart aidatlarının geri verilmesini isteyen vatandaşlar da ilk olarak bankaya başvuruyor. Bankalardan olumsuz yanıt olan pek çok kişi de CİMER'e ve tüketici hakem heyetine başvuru yapıyor. kredi kartı sahibi vatandaşlardan tahsil edilmeye çalışılan ücretlere yönelik şikayet sayısı 100 bini aşmış durumda. Peki, Kredi kartı aidatı nasıl geri alınır? İşte Kredi kartı ücreti geri almanın yolları...
8.09.2020 Ekonomi
Kredi kartı aidatı ile ilgili flaş karar! İade edilecek...
Kredi kartı aidatı ile ilgili flaş karar! İade edilecek... Kredi kartı kullanan herkesi çok yakından ilgilendiren önemli karar geldi. Mahkeme kredi kartı aidatına karşı açılan davadan emsal karara imza attı. Banka tüketiciyle müzakere etmeden kart aidatı alamayacak. Tüketiciler, müzakeresiz kesilen aidatları geri alabilecek.
18.08.2020 Ekonomi
Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor! Bankalar o parayı iade ediyor
Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor! Bankalar o parayı iade ediyor Milyonlarca kişiyi çok yakından ilgilendiriyor. Talep eden parasını geri alıyor. Birçok kişi para iadesi olduğunu bildiği halde sürecin karmaşık olduğunu düşündüğü için uğraşmıyor. Kredi kartı kullanan herkes ödemiş olduğu ücretin geri verilmesini talep edebilir. Çünkü herkes ödediği yıllık aidattan şikayetçi. Ortalama 100 lira olarak ödenen bu parayı nasıl geri alabileceğinizi merak ediyorsanız, tüm detaylar haberimizde...
3.08.2020 Ekonomi
SGK imzayı attı, emekliler oraya koştu! Flaş uyarı geldi...
SGK imzayı attı, emekliler oraya koştu! Flaş uyarı geldi... Milyonlarca kişi bekliyordu. SGK resmen imzayı attı ve süreç başladı. Emekliler haberi alınca oraya koştular.Sosyal Güvenlik Kurumu'nun tek tek yaptığı anlaşmalar ile ödemeler 2 bin 750 liraya kadar çıktı. Bankacılar, emekli aylığı alan vatandaşlara yönelik olarak, corona virüs salgını nedeniyle emekli promosyonu işlemleri için şubelere gitmeden, dijital bankacılık kanalıyla bu işlemlerin yapılabileceği uyarısında bulundu. Emeklilere 450 ila 2 bin 750 liraya varan nakit ya da ek promosyon ödeme avantajı sağlanıyor. 13 milyon emekliye yaklaşık 9 milyar lira tutarında promosyon ödemesinin yapılması öngörülüyor.
17.03.2020 Emekli
SGK devreye girip imzayı attı! Milyonlarca kişiye 2 bin 750 ödeme ve...
SGK devreye girip imzayı attı! Milyonlarca kişiye 2 bin 750 ödeme ve... Milyonlanca kişi aylardır bekliyordu ve belli oldu. SGK imzayı arttı. Sosyal Güvenlik Kurumu'nun tek tek yaptığı anlaşmalar ile ödemeler 2 bin 750 liraya kadar çıktı. Bankalar emekliler için kesenin ağzını açtı. Bankalar emeklilere 3 yıllık dönem için promosyon ödemelerinin yanı sıra ilave kampanyalar da sunuyor. Emeklilere 450 ila 2 bin 750 liraya varan nakit ya da ek promosyon ödeme avantajı sağlanıyor. 13 milyon emekliye yaklaşık 9 milyar lira tutarında promosyon ödemesinin yapılması öngörülüyor.
14.03.2020 Emekli
Kredi kartı kullananlar aman dikkat! Yıllık aidat...
Kredi kartı kullananlar aman dikkat! Yıllık aidat... Tüketici Dernekleri Federasyonu (TÜDEF) Genel Başkanı Aziz Koçal, tüketiciyi istismar etmek isteyen belli bir kesimin, popüler sosyal medya platformlarında Cumurbaşkanlığı forsu, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı ve Ticaret Bakanlığı gibi kurumların logosunu kullanarak "kredi kartı yıllık aidatları geri alınıyor" gibi reklam verdiğini belirterek, bu tür reklamların ortak amacının, tüketicilerin kredi kartı bilgilerini ele geçirmek olduğunu söyledi.
9.02.2020 Ekonomi
Kart aidatından kurtulabilirsiniz! İşte bilmeniz gerekenler...
Kart aidatından kurtulabilirsiniz! İşte bilmeniz gerekenler... Milyonlarca vatandaşın cebinde 68 milyon kredi kartı var. Cüzdandaki kart sayısı ortalama 2. Ancak her yılsonu yaklaşırken bankaların aldığı aidat can sıkıyor. Bu dertten kurtulabilirsiniz. Çünkü yasalar tüketiciden yana...
12.11.2019 Ekonomi
Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor! Kredi kartı aidatı...
Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor! Kredi kartı aidatı... Tüketici örgütü temsilcileri, kredi kartı aidatında yıllık alınan toplam miktarın 6 milyar lirayı aştığını öne sürerek, bu durumun tüketicileri mağdur etmesi nedeniyle yeni düzenleme yapılmasını talep etti.
26.05.2019 Ekonomi
Ödemeler 4 bin liraya kadar çıkıyor! Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor...
Ödemeler 4 bin liraya kadar çıkıyor! Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor... Milyonlarca memur ve emekli için yeni yılda güzel haberler peş peşe geliyor. Maaşları kendi bünyesinden ödemek isteyen bankalar memur ve emeklilere 300 ile 4 bin lira arasında değişen paralar öneriyorlar. Kimi bankalar, yeni müşteriler kazanmak için kredilere özel faiz imkânı sunarken, kimileri de emeklileri düşünerek ücretsiz tıbbi destek ve ambulans gibi hizmetler veriyor.
7.03.2019 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Kredi Kartı Aidatı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kredi kartı aidatı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.