Lise müdürü, okula ‘kral dairesi’ yaptırdı iddiası
Lise müdürü, okula ‘kral dairesi’ yaptırdı iddiası Zonguldak Erdemir Anadolu Lisesi'ne ait kız öğrenci pansiyonunda öğrencilerin ücretsiz kalması gerekmesine rağmen velilerden usulsüz para toplandığı, pansiyon mevcudundan çok öğrencinin yurtta kaldığı gösterilerek devletten fazla para alındığı iddiaları üzerine başlatılan soruşturma kapsamında, dönemin sorumlu müdür yardımcısı S.Ö., müfettişlere verdiği ifadede, yine dönemin okul müdürü E.M.'nin okula 'kral dairesi' yaptırdığını iddia etti.
20.09.2018 Gündem
Eski aşkı Hadise için kral dairesini kapattırdı!
Eski aşkı Hadise için kral dairesini kapattırdı! Hakan Sabancı'nin eski aşkı Hadise için bir otelin kral dairesini kapattırdığı, ikilinin yeniden yakınlaştığı öğrenildi.
5.11.2017 Magazin
Bülent Ersoy 4 kral dairesi kapattırdı!
Bülent Ersoy 4 kral dairesi kapattırdı! Tatili için Bodrum'a gelen Türk Sanat Müziği'nin Diva'sı Bülent Ersoy kaldığı otelde 4 kral dairesini kapattırdı. Ersoy adeta ABD Başkanı gibi korundu.
20.08.2017 Magazin
Bodrum'da 500 bin dolarlık Titanic!
Bodrum'da 500 bin dolarlık Titanic! Bodrum Turgutreis’te bu sezon açılacak olan bir otelin ‘kral dairesi’nin tasarımının 500 bin dolara mal olduğu öğrenildi.
28.03.2017 Kültür Sanat