KPSS ÖABT sınavı başladı! KPSS ÖABT sonuçlarının açıklanacağı tarih...
KPSS ÖABT sınavı başladı! KPSS ÖABT sonuçlarının açıklanacağı tarih... KPSS ÖABT sınavı bugün saat 10:00 itibariyle başladı. Binlerce kişi KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi sınavında ter dökecek. ÖSYM, KPSS ÖABT sınav sonuçlarının açıklanacağı tarihi de duyurdu.
5.08.2018 Gündem
KPSS ÖABT sonuçları ne zaman açıklanacak?
KPSS ÖABT sonuçları ne zaman açıklanacak? KPSS ÖABT sınavına giren adaylar tarafından sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı sorgulanmaya başlandı. 16 Temmuz’da gerçekleştirilen sınavın ardından sınav soru ve cevapları adayların erişimine sunuldu. Adaylar soruları incelemiş olsalar bile sınav sonuçlarının nasıl olacağını merak ediyor. KPSS ÖABT sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Sonuçlar nasıl öğrenilecek?
29.09.2021 Gündem
KPSS ÖABT sonuçları ne zaman açıklanacak? ÖSYM tarih verdi…
KPSS ÖABT sonuçları ne zaman açıklanacak? ÖSYM tarih verdi… KPSS ÖABT sınavı 16 Temmuz’da düzenlendi. Sınava giren adaylar, sınav soru ve cevaplarından ortalama puanlarını hesaplasalar da sonuçlarını merakla bekliyorlar. KPSS ÖABT sonuçlarının ne zaman açıklanacağı ÖSYM tarafından ilan edildi. KPSS ÖABT sonuçları ne zaman açıklanacak? Sonuçlar nasıl öğrenilecek?
29.09.2021 Gündem
KPSS ÖABT soru ve cevapları ne zaman yayınlanacak?
KPSS ÖABT soru ve cevapları ne zaman yayınlanacak? KPSS ÖABT sınavı 16 Temmuz Pazar günü gerçekleşti. Hemen arkasından gözler KPSS ÖABT sınav soru ve cevaplarının ne zaman yayınlanacağına çevrildi. Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi ile ilgili tüm merak edilenler haberimizde yer alıyor.
29.09.2021 Gündem