Gazete Vatan Logo

KPSS ÖABT soru ve cevapları ne zaman yayınlanacak?

KPSS ÖABT sınavı 16 Temmuz Pazar günü gerçekleşti. Hemen arkasından gözler KPSS ÖABT sınav soru ve cevaplarının ne zaman yayınlanacağına çevrildi. Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi ile ilgili tüm merak edilenler haberimizde yer alıyor.

KPSS ÖABT soru ve cevapları ne zaman yayınlanacak?

Dün yapılan KPSS ÖABT sınavından sonra soru ve cevapların ne zaman açıklanacağı merak edildi. ÖSYM Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi ile ilgili henüz bir açıklamada bulunmadı. Soru ve cevaplar yayınlandığında ÖSYM'nin resmi sitesinden ulaşılabilecek.

KPSS öğretmenlik sınavı gerçekleşti

Öğretmen adaylarının katıldığı Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) yapıldı. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM) düzenlenen ve saat 10.00'da başlayan sınav 11.15'te tamamlandı.

Tek oturumda, 16 branşta gerçekleştirilen sınavda adaylar, 40 soruluk alan bilgisi testi ile 10 soruluk alan bilgisi eğitim testini yaptı.

KPSS ÖABT SINAV SORU VE CEVAPLARI YAYINLANDI MI?

10:00'da başlayan sınav tek oturumda 16 farklı branşta gerçekleştirildi. KPSS ÖABT sınav soru ve cevapları henüz adayların erişimine açılmadı. Önümüzdeki günlerde KPSS ÖABT sınav soru ve cevaplarının açıklanması bekleniyor.

Sınavın başlama saatinden 15 dakika önce adayları sınav binalarına alınma işlemleri tamamlandı. Saat 09.45'ten sonra gelen adaylar sınav binalarına alınmadı.

Haberin Devamı