KPSS alan bilgisi sınavları ne zaman başlayacak? 2022 KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) hangi tarihte? İşte KPSS lisans sonuçları açıklanma tarihi!
KPSS alan bilgisi sınavları ne zaman başlayacak? 2022 KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) hangi tarihte? İşte KPSS lisans sonuçları açıklanma tarihi! ÖSYM tarafından 81 ile merkezi ve KKTC’de gerçekleştirilen Kamu Personeli Seçme Sınavı'nın (KPSS) genel yetenek-genel kültür ile eğitim bilimleri oturumları tamamlandı. Sınavların adından adaylar soru ve cevapların ÖSYM tarafından açıklanmasını beklerken, KPSS alan bilgisi sınav tarihlerinin ne zaman olduğunu araştırıyor. Peki, KPSS alan bilgisi sınavları ne zaman başlayacak? 2022 KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) hangi tarihte? İşte KPSS lisans sonuçları açıklanma tarihi!
31.07.2022 Eğitim
KPSS Alan Bilgisi sınavları 3. oturum ne zaman bitecek? KPSS’den en erken saat kaçta çıkılır?
KPSS Alan Bilgisi sınavları 3. oturum ne zaman bitecek? KPSS’den en erken saat kaçta çıkılır? 2021-Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) Alan Bilgisi Sınavları’nın 3. Oturumu bugün gerçekleştirilecek. Sabah saatlerinden itibaren adaylar sınav merkezlerine geldi. İşletme, Muhasebe, İstatistik alanlarında sınava katılacak adaylara 120 soru yöneltilecek. Peki, KPSS 3. Oturum ne zaman, saat kaçta? KPSS Alan Bilgisi sınavları 3. oturum ne zaman bitecek? KPSS’den en erken saat kaçta çıkılır? KPSS Alan Bilgisi sınavı kaçta başlayıp kaçta bitecek? İşte detaylar…
8.08.2021 Eğitim
KPSS alan bilgisi sınavlarına giriş belgeleri erişime açıldı
KPSS alan bilgisi sınavlarına giriş belgeleri erişime açıldı Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM), 28 ve 29 Temmuz'da yapılacak 2018-KPSS lisans alan bilgisi birinci, ikinci ve üçüncü oturumlarına ilişkin sınava giriş belgeleri erişime açıldı.
18.07.2018 Gündem