Kosava

Kosava

Son dakika kosava haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kosava ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kosava haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kosava

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kosava gelişmeleri de dahil olmak üzere 37 kosava haberi bulunmuştur. Tüm kosava haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dış ticaret ilişkileri ADASO'da görüşüldü
Dış ticaret ilişkileri ADASO'da görüşüldü Kosova Cumhuriyeti Bölgesel Kalkınma Bakanı Fikrim Damka ve beraberindeki heyetin katılımıyla Adana Sanayi Odası’nda Türkiye-Kosova ikili ticari ilişkilerin görüşüldüğü toplantı düzenlendi.
18.02.2024 Adana
Komando taburu, Kosova'ya intikale başladı
Komando taburu, Kosova'ya intikale başladı Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Kosova'da meydana gelen olaylar nedeniyle bölgede görevlendirilen komando taburunun intikale başladığını duyurdu.
4.06.2023 Gündem
Bakan Soylu: Her yüzyılın bir Çanakkale'si vardır
Bakan Soylu: Her yüzyılın bir Çanakkale'si vardır İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Her yüzyılın bir Çanakkale'si vardır. Siz 20'nci yüzyılın Çanakkale'sinin evlatlarısınız. Allah bize 21'inci yüzyılın Çanakale'sini, 22'nci yüzyıla bırakmayı şerefle, onurla, kardeşlikle, birlik ve beraberlikle nasip etsin" dedi.
6.07.2022 Siyaset
Bakan Çavuşoğlu: Kosova’daki FETÖ varlığı, ilişkilerimizin önündeki en büyük sıkıntı
Bakan Çavuşoğlu: Kosova’daki FETÖ varlığı, ilişkilerimizin önündeki en büyük sıkıntı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, resmi temaslarda bulunmak üzere geldiği Kosova’da Dışişleri Bakanı Donika Gervalla-Schwarz ile görüşmesinin ardından ortak basın toplantısı düzenledi. Çavuşoğlu, “Kosova’daki FETÖ varlığı, ilişkilerimizin önündeki en büyük sıkıntı. Yani tek sınama diyebiliriz. Bu FETÖ varlığı, ilişkilerimizi zehirlemek için her türlü olumsuz çalışmayı sürdürüyor” dedi.
19.06.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AB üyeliği ile ilgili son dakika açıklaması!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AB üyeliği ile ilgili son dakika açıklaması! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kosova Cumhurbaşkanı Vjosa Osmani-Sadriu ile anlaşmaların imza töreni ardından ortak basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Avrupa Birliği'nin Ukrayna'nın üyeliği için gösterdiği hassasiyeti Türkiye için de göstermesi gerektiğini belirterek, "AB üyelerine diyorum ki, Türkiye'yi niçin AB'ye almakta hâlâ endişe ediyorsunuz, veya almıyorsunuz? Yoksa, Türkiye'ye de birileri savaş açıp saldırdığı zaman mı Türkiye'yi gündeme alacaksınız?" ifadelerini kullandı.
1.03.2022 Siyaset
200 kilo olan İdil’e Türk hekimler umut oldu
200 kilo olan İdil’e Türk hekimler umut oldu Kosava'da yaşayan 13 yaşındaki İdil Abazi’ye, yaklaşık 10 yıl önce Prader Willi Sendromu teşhisi konuldu. Yıllar içinde 200 kiloya ulaşan talihsiz çocuk, zamanla yatağa bağımlı hale geldi. Ülkesindeki hekimlerin ‘hayati tehlikesi var’ diyerek ameliyat etmemesi üzerine ailesiyle İstanbul’a gelen Abazi’ye Türk hekimler umut oldu. Tüp mide ameliyatı olan Kosovalı 13 yaşındaki İdil, 1 haftada 10 kilo verdi. Oldukça mutlu olduğunu söyleyen küçük çocuğun 1 yılda kilosunun yüzde 80’ini vermesi bekleniyor.
22.11.2021 Sağlık
Kosovalı yıldız Arbnora Ademaj, Kanal D'de!
Kosovalı yıldız Arbnora Ademaj, Kanal D'de! Kosava’nın yıldız oyuncusu Arbnora Ademaj, Kanal D’nin yakında izleyicisiyle buluşacak günlük dizisi 'Kırık Hayatlar'ın kadrosunda dahil oldu.
12.08.2021 Televizyon
Türkiye'den Honduras'ın 'Kudüs' kararına tepki
Türkiye'den Honduras'ın 'Kudüs' kararına tepki Dışişleri Bakanlığı, Honduras'ın Tel Aviv Büyükelçiliğini Kudüs'e taşımasını kınadı.
24.06.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tepkisi sonrası İstanbul'a geldi! Bu adım atılmayacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tepkisi sonrası İstanbul'a geldi! Bu adım atılmayacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçen hafta sonu Kosova Cumhurbaşkanı Haşim Taçi ile bir araya geldi. Erdoğan’ın telefonda Kosova’nın Kudüs’te elçilik açma kararına tepkisini dile getirmesi üzerine gerçekleşen görüşmede Taçi, “Emrivaki yapıldı. Bu adım atılmayacak” açıklamasını yaptı. Kararı duyunca üzüldüğünü söyleyen Erdoğan’ın da görüşmede bu kararın Filistinlilere açık bir ihanet olacağını vurguladığı öğrenildi.
24.09.2020 Yaşam
Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan: O ürünlere boykot uygulayacağız
Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan: O ürünlere boykot uygulayacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İktidarının 16. Yılında AK Parti" Sempozyumu'nda konuştu. Erdoğan, "Türkiye’ye yönelik açık bir ekonomik saldırı var. Eskiden bu işler daha örtülü dolaylı yollardan yapılırdı. Şimdi bodoslama şekilde üzerimize geliyorlar. Yapabileceğimiz iki şey var. Bunlardan biri ekonomik, diğeri siyasi tavırdır" dedi. Erdoğan ayrıca, "ABD'nin elektronik ürünlerine biz boykot uygulayacağız. Onların İphone'u varsa öbür tarafta Samsung var" ifadesini kullandı.
14.08.2018 Gündem
Şehit annesinin Afrin sevinci
Şehit annesinin Afrin sevinci Gaziantep'te Çanakkale Zaferi'nin 103 yıldönümü nedeniyle gerçekleştirilen anma programına katılan bir şehit annesi, Afrin kent merkezine girilmesi nedeniyle Vali Ali Yerlikaya'ya teşekkür ederek, "Bundan sonra şehidimiz rahat yatar, kanları yerde kalmadı" dedi.
18.03.2018 Gündem
Ahmet Zeki Üçok'tan şok iddia!
Ahmet Zeki Üçok'tan şok iddia! Emekli Albay Ahmet Zeki Üçok, "Çok güvenilir kaynaklardan bir bilgi aldım. Bu darbenin içerisinde olan kişilerin Makedonya ve Kosava'da uluslararası istihbarat örgütleriyle bir örgütlenme içerisinde oldukları ve ülkemizde bir kargaşa yaratma amacıyla bu darbenin etkilerini sürdürmek istiyorlar" dedi.
29.09.2021 Gündem
Survivor'da radikal karar! Artık olmayacaklar...
Survivor'da radikal karar! Artık olmayacaklar... Survivor 2017'de dokunulmazlık oyununu kazanan takım belli oldu. İşte Survivor dokunulmazlık oyununu kaybeden o takım ve Survivor bu haftanın eleme adayı olan o iki yarışmacı...
12.06.2017 Magazin
İki ülke arasında tansiyon yükseliyor!
İki ülke arasında tansiyon yükseliyor! Sırbistan'ın başkenti Belgrad'dan Kosova'nın kuzeyinde, Sırpların yoğun yaşadığı Mitrovica şehrine yapılması planlanan tren seferlerinin tanıtımı amacıyla yola çıkan trenin, Kosova makamlarından izin alınmadan ülkeye girmek istemesi üzerine Belgrad'a geri gönderilmesinin iki ülke arasında yol açtığı gerginlik devam ediyor.
17.06.2021 Dünya
Kosova Milli Takımı'ndan flaş hamle!
Kosova Milli Takımı'ndan flaş hamle! Kosova Milli Takımı'ndan çok önemli bir hamle geldi. Serdar Aziz ve Necip'i istediler.
27.06.2016 Dunya Kupasi 2018
Yabancı savaşçılara 33 suç duyurusu
Yabancı savaşçılara 33 suç duyurusu Kosova Demokratik Partisi-LDK Milletvekili Alma Lama bugünkü Meclis toplantısında İçişleri Bakanı Skënder Hyseni’ye yabancı savaşlara vatandaşlarımızın katılımını önleyen yasanın ne kadar uygulandığını sordu...
9.06.2016 Dünya
THY uçağı Priştinada pistten çıktı
THY uçağı Priştinada pistten çıktı TÜRK Hava Yolları’nın İstanbul Atatürk-Priştina (Kosava) seferini yapan TK1019 sefer sayılı uçağı, inişten sonra pisti terk ederken yağış nedeniyle kayarak toprak alana çıktı.
29.09.2021 Gündem
Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Kosava'da cami açılışı yaptı
Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Kosava'da cami açılışı yaptı 23 Nisan Kosova Türkleri Milli Bayramı vesilesiyle Kosova’da bulunan Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, TİKA tarafından 2 yıl önce Priştine’ye 20 kilometre uzaklıktaki Yanova kasabasında onarılan Murat Bey Camii’nin açılışını gerçekleştirdi.
29.09.2021 Gündem
Paris saldırısı ile ilgili dünya liderlerinden açıklama
Paris saldırısı ile ilgili dünya liderlerinden açıklama Paris'te çok sayıda kişinin ölümüne neden olan saldırıların ardından dünya liderleri tek ses oldu...
14.11.2015 Dünya
Bakan yardımcısına yumurtalı saldırı
Bakan yardımcısına yumurtalı saldırı Kosova Dışişleri Bakan Yardımcısı Petrit Selimi, başbakanlık binasına gittiği sırada ana muhalefet partisi Vetëvendosje Hareketinin sempatizanlarının yumurtalı saldırısına maruz kaldı.
14.10.2015 Dünya
Asgari ücretten pahalı bilet
Asgari ücretten pahalı bilet Avrupa Şampiyonası Elemeleri I Grubu'nda Perşembe günü oynanacak Arnavutluk-Sırbistan maçı biletleri karaborsada 500 Euro’dan alıcı buluyor.
7.10.2015 Futbol
Fatih Bucak babasının izinden gidiyor
Fatih Bucak babasının izinden gidiyor Şanlıurfa’nın önde gelen isimlerinden ekonomist işadamı ve eski Şanlıurfaspor’un da başkanlığını yapmış Fatih Mehmet Bucak, babası eski milletvekili merhum Celal Bucak’ın izinden giderek 25. Dönem milletvekili adaylığını resmen açıkladı… Türk Dünyası Hizmet Ödülü sahibi olan Fatih Mehmet Bucak kendisini destekleyen binlerce hemşehrisinin yoğun ısrarları üzerine bu kararı aldığını da sözlerine ekledi
11.12.2014 Siyaset
Gazoz diye asit içince...
Gazoz diye asit içince... Kosava’nın tek Türk Belediyesi olan Mamuşa’da yaşanan ihmal neredeyse genç bir kızı canından ediyordu. Mamuşalı 19 yaşındaki Hatice Şala gazoz şişesine konulan asidi, gazoz zannederek içti. Fenalaşarak hastaneye kaldırılan genç kıza Kosova’daki yetersiz sağlık koşulları nedeniyle Türkiye sahip çıktı
23.11.2014 Yaşam
Siyasati bırakacağı tarihi açıkladı!
29.09.2021 Gündem
Kosova'dan flaş Suriye kararı!
Kosova'dan flaş Suriye kararı! Askeri müdahale talebinde bulundu
2.09.2013 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Kosava ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kosava haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.