Emine Erdoğan'dan koruyucu ailelere anlamlı mesajı
Emine Erdoğan'dan koruyucu ailelere anlamlı mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, koruyucu ailelere yolladığı tebrik kartında, "Kıymetli koruyucu ailemiz, sizin yüce gönlünüz ve yüksek sorumluluk duygunuz sayesinde çocuklarımız sevgiyle büyüyor" ifadelerini kullandı.
30.06.2022 Siyaset
Koruyucu aile nedir, koruyucu aile nasıl olunur? Koruyucu aile başvurusu nereye yapılı, şartları? 30 Haziran ‘koruyucu aile günü’ olarak kutlanacak!
Koruyucu aile nedir, koruyucu aile nasıl olunur? Koruyucu aile başvurusu nereye yapılı, şartları? 30 Haziran ‘koruyucu aile günü’ olarak kutlanacak! 30 Haziran 'Koruyucu Aile Günü' ile ilgili Cumhurbaşkanlığı Genelgesi Resmi Gazete'de yayımlandı. Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan ‘Koruyucu Aile Günü’ genelgesi ile, çocukların sağlıklı gelişebilmeleri için kendilerini koruyacak, sevecek, destekleyecek, sosyal ve maddi gereksinimlerini karşılayabilecek bir aile ortamına ihtiyacının olduğu vurgusu yapıldı. Peki, Koruyucu aile nedir, koruyucu aile nasıl olunur? Koruyucu aile başvurusu nereye yapılı, şartları? 30 Haziran ‘koruyucu aile günü’ olarak kutlanacak!
24.06.2021 Gündem
30 Haziran 'Koruyucu Aile Günü' olarak kutlanacak
30 Haziran 'Koruyucu Aile Günü' olarak kutlanacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzaladığı, 30 Haziran'ın "Koruyucu Aile Günü" olarak kutlanmasına ilişkin genelge, Resmi Gazete'de yayımlandı.
24.06.2021 Gündem