Omicron’un yeni varyantları bulaşıcı mı? Omicron belirtileri ne? Yeni varyantlar ölümcül mü?
Omicron’un yeni varyantları bulaşıcı mı? Omicron belirtileri ne? Yeni varyantlar ölümcül mü? Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) açıkladı. Omicron'un 2 yeni alt varyantı tespit edildi. Covid-19'un dünyada en yaygın varyantı olan Omicron'un Güney Afrika'da 2 yeni alt varyantının saptanması endişelere neden oluyor. Peki, Omicron’un yeni varyantları bulaşıcı mı? Omicron belirtileri ne? Aşılar Omicron'un yeni varyantlarında etkili mi? Omicron'un yeni alt varyantı ne? İşte detaylar…
4.05.2022 Sağlık
Dünya Sağlık Örgütü'nden koronavirüs ile ilgili korkutan açıklama!
Dünya Sağlık Örgütü'nden koronavirüs ile ilgili korkutan açıklama! Koronavirüsün Omicron varyantı hızla yayılmaya devam ederken Dünya Sağlık Örgütü'nden (DSÖ) flaş bir açıklama geldi. İngiltere'de görülen yeni koronavirüs varyantı XE'nin bulaşıcılığı ile ilgili beklenen açıklama geldi.
3.04.2022 Gündem
Omicron mutasyonu giderek yayılıyor! Bir ülkeye daha sıçradı!
Omicron mutasyonu giderek yayılıyor! Bir ülkeye daha sıçradı! Kuveyt'te Omicron mutasyonun ilk kez, bir Afrika ülkesinden ülkeye gelen bir yolcuda tespit edildiği açıklandı. Kuveyt'te korona virüs salgınında toplam 413 bin 555 korona virüs vakası tespit edilirken, 2 bin 465 kişi hayatını kaybetti. Yaklaşık 4 milyon 300 bin nüfuslu ülkede korona virüse karşı iki doz aşı yaptıranların oranı ise yüzde 74.1 olarak kaydedildi.
8.12.2021 Dünya