Koronavirüs nedir? Kovid-19 nasıl bulaşır? Yeni Koronavirüs tanısı nasıl konur?
Koronavirüs nedir? Kovid-19 nasıl bulaşır? Yeni Koronavirüs tanısı nasıl konur? Türkiye’de resmi olarak ilk kez görülen koronavirüs sonrasında vatandaşlar, virüs ile ilgili araştırmalarını sıklaştırdı. Koronavirüs hakkında detaylı bilgi sahibi olmak isteyen kişiler, Sağlık Bakanlığı’ndan gelen açıklamaları bekliyor. Peki koronavirüs nedir? Kovid-19 nasıl bulaşır? Yeni koronavirüs tanısı nasıl konur? İşte detaylar…
11.03.2020 Gündem
Koronavirüs nedir, belirtileri? Koronavirüs nedeniyle ölen sayısı kaç, koronavirüs Türkiye için bir tehdit mi?
Koronavirüs nedir, belirtileri? Koronavirüs nedeniyle ölen sayısı kaç, koronavirüs Türkiye için bir tehdit mi? Koronavirüs salgını tüm dünyayı tehdit ediyor. Çin, Singapur, Japonya, Hong Kong, Tayland, Güney Kore, Tayvan ve Malezya en riskli ülkelerin başını çekerken, koronavirüs toplam 32 ülkede görüldü. Küresel olarak Koronavirüsünün bulaştığı kişi sayısı 77 bine ulaştı. Dünya Sağlık Örgütü tarafından yapılan açıklamada maske takılması uyarısı yapılırken, maskenin daha çok virüse yakalanan kişilerin takması gerektiğini ve el yıkama gibi hijyen kurallarının atlatılmamasını söyledi. Koronavirüs nedir? Koronavirüs nedeniyle ölen sayısı kaç, koronavirüs Türkiye için bir tehdit mi? Türkiye'de koronavirüs vakası var mı?
26.02.2020 Gündem
Çin Seddi'nin bazı bölümlerine ziyaret yasaklandı
Çin Seddi'nin bazı bölümlerine ziyaret yasaklandı Çin’in Vuhan kentinde ortaya çıkan yeni tip koronavirüs (2019-nCoV) salgınında 830 kişi virüsten etkilendi, 25 kişi hayatını kaybetti. Koronavirüs salgını nedeniyle Çin Seddi'nin bazı bölümlerine ziyaret yasaklandı.
24.01.2020 Dünya