Korhan Berzeg'e veda! Eşi ve kızından mektup bulunduğu yere bırakıldı
Korhan Berzeg'e veda! Eşi ve kızından mektup bulunduğu yere bırakıldı Balıkesir'in Gönen ilçesi Armutlu Mahallesi'nde, kaybolduktan 312 gün öldüğü kesinleşen Korhan Berzeg'in eşyalarının ve kemiklerinin bulunduğu bölge CNN TÜRK tarafından görüntülendi. Ölüm nedeni, adli tıp raporuyla kesinleşecek olan Korhan Berzeg'in bulunduğu bölgede eşinin ve kızının mektup bıraktığı görüldü.
4.05.2024 Gündem
Kendisinden 50 gündür haber alınamıyor: Prof. Dr. Korhan Berzeg ‘Grandük’ün torunu çıktı
Kendisinden 50 gündür haber alınamıyor: Prof. Dr. Korhan Berzeg ‘Grandük’ün torunu çıktı Balıkesir'in Gönen ilçesinde 50 gün önce yürüyüşe çıkan ancak bir daha haber alınamayan Prof. Dr. Korhan Berzeg'in tarihi bir kimliğinin olduğu ortaya çıktı.
6.08.2023 Gündem
Korhan Berzeg bulundu mu? Ekonomist Korhan Berzeg kimdir, kaç yaşında?
Korhan Berzeg bulundu mu? Ekonomist Korhan Berzeg kimdir, kaç yaşında? AMERİKA Birleşik Devletleri'nde (ABD) yaşayan ve Dünya Bankası'ndan emekli olan Korhan Berzeg (83) tatil için geldiği, Balıkesir'in Gönen ilçesinde kayboldu. Korhan Berzeg aynı zamanda Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in üniversitede hocasıydı. Peki, Korhan Berzeg bulundu mu? Ekonomist Korhan Berzeg kimdir, kaç yaşında?
29.06.2023 Gündem