Gazete Vatan Logo

Korhan Berzeg bulundu mu? Ekonomist Korhan Berzeg kimdir, kaç yaşında?

AMERİKA Birleşik Devletleri'nde (ABD) yaşayan ve Dünya Bankası'ndan emekli olan Korhan Berzeg (83) tatil için geldiği, Balıkesir'in Gönen ilçesinde kayboldu. Korhan Berzeg aynı zamanda Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in üniversitede hocasıydı. Peki, Korhan Berzeg bulundu mu? Ekonomist Korhan Berzeg kimdir, kaç yaşında?

Korhan Berzeg bulundu mu? Ekonomist Korhan Berzeg kimdir, kaç yaşında?

ABD'de Dünya Bankası'nda yıllarca ekonomi uzmanı olarak görev yapan, sonrasında emekli olup, İstanbul Büyükada’da yaşamaya başlayan Korhan Berzeg, mayıs ayında, tatil için eşi Angela Berzeg ile geldiği memleketi Gönen'in kırsal Armutlu Mahallesi'nde kayboldu. Peki, Korhan Berzeg bulundu mu? Ekonomist Korhan Berzeg kimdir, kaç yaşında?

KORHAN BERZEG BULUNDU MU?

17 Haziran'da, Angela Berzeg kahvaltı hazırlarken köpeğiyle yürüyüş yapmak için evden ayrılan Korhan Berzeg, geri dönmedi. Cep telefonunu evde bırakan eşi geri dönmeyince Angela Berzeg, jandarmaya kayıp başvurusunda bulundu. 

Hayatından endişe edilen Korhan Berzeg'i arama çalışmaları, bastırılan kayıp ilanlarıyla devam ediyor.

KORHAN BERZEG KİMDİR?

Balıkesir doğumlu olan Korhan Berzeg, 1940 yılında dünyaya geldi. İTÜ'de profesör olarak ekonomi üzerine öğretim üyeliği yaptı. Daha sonra ABD'ye giderek Dünya Bankası'nda görev yapıp emekli oldu. Korhan Berzeg aynı zamanda Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in üniversitede hocasıydı. Son 1 yıldır İstanbul'da Büyükada'da yaşıyor.

Haberin Devamı