Koray Kırcal

Koray Kırcal

Son dakika koray kırcal haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan koray kırcal ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını koray kırcal haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Koray Kırcal

haberleri sayfasında son dakika yaşanan koray kırcal gelişmeleri de dahil olmak üzere 17 koray kırcal haberi bulunmuştur. Tüm koray kırcal haberleri aşağıda listelenmiştir.
Evlilik cüzdanını Ajda Pekkan verdi
Evlilik cüzdanını Ajda Pekkan verdi TV programı yapımcısı ve iş adamı Ferruh Taşdemir, yaklaşık 6 yıldır birlikte olduğu iş kadını Eftelya Kökbudak ile Raffels İstanbul Hotel’de nikah masasına oturdu. İş ve sanat dünyasının birbirinden ünlü simaları, düğün töreninde genç çifti yalnız bırakmadı.
21.10.2019 Magazin
Ali Ağaoğlu: Tektaş rekoru damadımda
Ali Ağaoğlu: Tektaş rekoru damadımda İşadamı Ali Ağaoğlu, medyada çıkan tektaş haberleri hakkında yazılı bir açıklamada bulundu.
23.08.2017 Magazin
Ali Aağaoğlu'na 6 milyonluk 'Babalar Günü' hediyesi
Ali Aağaoğlu'na 6 milyonluk 'Babalar Günü' hediyesi Ali Ağaoğlu’na oğlu Alican, kızı Sena ve damadı Koray Kırcal 1.5 milyon Euro’ya (6 milyon TL) Rolls Royce aldı.
18.06.2017 Magazin
'Damada müebbeti kitledik'
'Damada müebbeti kitledik' İş adamı Ali Ağaoğlu, kendisinden 39 yaş küçük sevgilisi Duygu Su Gülpınar'la gece turundaydı.
18.03.2017 Magazin
Ağa’nın eli tutulmaz
Ağa’nın eli tutulmaz Ali Ağaoğlu, kendisinden 39 yaş küçük sevgilisi Duygu Su Gülpınar’la önceki akşam gece turundaydı.
17.03.2017 Magazin
2 bin kişiye düğün
2 bin kişiye düğün Ali Ağaoğlu, kızı Sena ve damadı Koray için Uludağ’da yaklaşık 2 bin akrabasının katıldığı bir düğün organize etti. Ağaoğlu, “Benim için asıl düğün bugün” dedi.
5.03.2017 Magazin
Ağaoğlu'nun damadı herkesi şoke etti!
Ağaoğlu'nun damadı herkesi şoke etti! Ali Ağaoğlu, 24 Aralık’ta Çırağan Sarayı’nda dünya evine giren kızı Sena ve damadı Koray için Uludağ’da ikinci düğün organizasyonunu gerçekleştirdi.
5.03.2017 Magazin
Zirvede çifte kutlama!
Zirvede çifte kutlama! Ali Ağaoğlu kızının düğününe katılamayan bin 500’e yakın akrabasına Uludağ’daki otelinde kına daveti verdi. 63’üne basan iş adamına sürpriz parti de yapıldı.
4.03.2017 Magazin
Ali Ağaoğlu'ndan akrabalarına sucuk partisi
Ali Ağaoğlu'ndan akrabalarına sucuk partisi Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Uludağ'da ağırladığı 2 bin yakınına, tek renk kaban giydirip horon teperek karlar üzerinde sucuk partisi düzenledi. 2 bin yakını, oteller bölgesinde müzik eşliğinde yürüyüş yaptı.
29.09.2021 Gündem
Ağaoğlu'nu ağlatan sürpriz
Ağaoğlu'nu ağlatan sürpriz İş adamı Ali Ağaoğlu için, kızı Sena Ağaoğlu’nun kına gecesi öncesinde sürpriz doğum günü düzenlendi
4.03.2017 Magazin
Uludağ'a 1500 Ağaoğlu gelecek!
Uludağ'a 1500 Ağaoğlu gelecek! İşadamı Ali Ağaoğlu, Koray Kırcal ile evlenen kızı Sena için Uludağ'daki otelinde 3- 5 Mart tarihleri arasında yapacak.
19.02.2017 Magazin
Ağaoğlu geçen ay evlenen kızı için bir düğün daha yapacak!
Ağaoğlu geçen ay evlenen kızı için bir düğün daha yapacak! Ali Ağaoğlu, önceki ay Çırağan Sarayı'nda evlenen kızı Sena ile damadı Koray Kırcal'ın düğününe davet edemediği akrabaları için yeni bir düğün yapmaya hazırlanıyor.
7.02.2017 Magazin
Balayı neden gecikti?
Balayı neden gecikti? Ali Ağaoğlu'nun kızı Sena 24 Aralık'ta inşaatçı Koray Kırcal ile evlenmiş, çiftin neden balayına çıkmadığı merak konusu olmuştu!
11.01.2017 Magazin
Bunu kimse bilmiyordu! Ağaoğlu'nun damadı Koray Kırcal hakkında bilinmeyenler
Bunu kimse bilmiyordu! Ağaoğlu'nun damadı Koray Kırcal hakkında bilinmeyenler İşadamı Ali Ağaoğlu'nun kızı Sena Ağaoğlu ile evlenerek dikkatleri üzerine çeken Koray Kırcal'ın, Türkiye'nin ve dünyanın sayılı 5 üniversitesinde eğitim gördüğü ortaya çıktı.
28.12.2016 Magazin
Geline yaşı kadar altın!
Geline yaşı kadar altın! Ali Ağaoğlu'nun damadına köşk hediye etmesi, Bursalı dünürünü harekete geçirdi. Kayınpeder Koray Kırcal da 23 yaşındaki gelini Sena'ya 23 kilo altın takıp altta kalmadı.
27.12.2016 Magazin
Ali Ağaoğlu'ndan kızına dudak uçuklatan hediye!
Ali Ağaoğlu'ndan kızına dudak uçuklatan hediye! Ali Ağaoğlu, kızı Sena Ağaoğlu ile damadı Koray Kırcal'a Batı Ataşehir'de 400 metrekarelik bir daire hediye etti.
25.12.2016 Magazin
Milletvekili geçici aday listeleri   YENİ
Milletvekili geçici aday listeleri YENİ Geçici aday listelerine göre, Ankara 2...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Koray Kırcal ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki koray kırcal haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.