Köpeğin kürekle öldürülmesi davasında flaş gelişme
Köpeğin kürekle öldürülmesi davasında flaş gelişme Konya Büyükşehir Belediyesi'ne ait Hayvan Rehabilitasyon Merkezi'nde köpeğin kürekle öldürülmesine ilişkin açılan davada tutuksuz yargılanan sağlık teknisyeni Murat Bacak (27) ile Sefa Çakmak'a (28) 1 yıl 3'er ay hapis cezası verilerek, hükmün açıklanması geri bırakıldı.
20.01.2023 Yaşam
Van’da korku dolu anlar: 7 köpek kız öğrenciye saldırdı
Van’da korku dolu anlar: 7 köpek kız öğrenciye saldırdı Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (Van YYÜ) yerleşkesinde minibüs bekleyen kız öğrenci, 7 köpeğin saldırısına uğradı.
9.04.2022 Haber
Pitbull vahşeti! Sevmek için eğilince burnunu kopardı
Pitbull vahşeti! Sevmek için eğilince burnunu kopardı Samsun’da pitbull dehşeti yaşandı. Azerbaycanlı 35 yaşındaki iş insanı Arif Sehri, sokakta, sahibinin tasmasız dolaştırdığı pitbull cinsi köpeğin saldırısına uğradı. Saldırı sonrası yüzünde büyük hasar oluşan ve estetik ameliyat olmak için bekleyen Sehri, “Köpeğin sahibi 'korkmayın bir şey yapmaz' dedi. Sevmek için eğilince bir anda yüzüme atladı, burnumu kopardı” dedi.
20.10.2021 Gündem
Ankara'daki vahşette flaş gelişme! 3 sanığa 10’ar yıl hapis
Ankara'daki vahşette flaş gelişme! 3 sanığa 10’ar yıl hapis Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde, 16 sokak köpeğini zehir vererek, öldürdüğü iddiasıyla tutuksuz yargılanan 3 kişi, 10'ar yıl hapis cezasına çarptırıldı. 3 kişinin tutuklanmasına da karar verildi.
27.01.2020 Gündem
Evdeki pitbul bebeği parçaladı!
Evdeki pitbul bebeği parçaladı! Hem de annesinin köpeği tarafından...
11.02.2014 Dünya